Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 25 / / 0
Od niedawna zaczęłam brać fluoksetynę, na razie w minimalnej dawce 10mg/dobę, w ciągu następnych tygodni zwiększyć do 30mg/dobę, wpłynie to jakoś na majkę? Jak mi ma psuć zabawę z opio to wolę ją sobie darować :rolleyes:
koniec i bomba, kto znał ten trąba.
:tabletki: :hel: :nos: :strzykawka: :kreska: :grzybki:
  • 880 / 23 / 0
Własnie zpaomniałem odpisać że kapitalizm to my mamy ale na papierze i to nawet nie... Rynek zamiast wolnego to zaledwie prywatny, horrendalnie wysokie podatki, ogromne ograniczenia swobód osobistych*(vide ćpanie) itd itd... ALe nie o tym... Wiesz Januszu że w tej sprawie nigdy ise nie zgodzimy :p
Nie ćpiej bo skiśniesz!
  • 708 / 6 / 0
Mi morfina odbiera uczucia i emocje już nie potrafię się śmiać z rzeczy śmiesznych z których się śmieje każdy. Moim szczęście i powodem do śmiechu jest narkotyk
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 381 / 12 / 0
Pytanie z innej beczki. Orientujecie sie czy w warszawie sa jeszcze jakies targowiska na ktorych mozna kupic przeterminowane leki z np morfina? Lub czy na ogloszeniach w necie funkcjonuja jacys przedawny uczciwwy w tym wzgledzie? Bede wdzieczny za pomoc a priv i rowniez sie odwdzieczne:)
  • 195 / 4 / 0
Azuzu Pazuzu pisze:
Mi morfina odbiera uczucia i emocje już nie potrafię się śmiać z rzeczy śmiesznych z których się śmieje każdy. Moim szczęście i powodem do śmiechu jest narkotyk
Takie są opio- pozbawiają uczuć i emocji. Jesteś zamknięty w swoim świecie.
carnage9 pisze:
Pytanie z innej beczki. Orientujecie sie czy w warszawie sa jeszcze jakies targowiska na ktorych mozna kupic przeterminowane leki z np morfina? Lub czy na ogloszeniach w necie funkcjonuja jacys przedawny uczciwwy w tym wzgledzie? Bede wdzieczny za pomoc a priv i rowniez sie odwdzieczne:)
Mam dwie wskazówki: popytaj opiatowców z Wawy z hajpa, a z kupowaniem przez neta to gódź się tylko na odbiór osobisty i wtedy transakcja, bo pełno oszustów.
W zachodu krwawych, ostatnich promieniach,
Pragnący śmierci — nie czekam już na nic.
I znów dzień wstaje, brzask bije z otchłani,

Powraca męka codzienna istnienia.
  • 742 / 9 / 0
Czy komuś kiedyś spuchła łapa do tego stopnia, że nie mogliście zacisnąć pięści? Od miejsca pukania aż po czubki palców + placek taki typowo alergiczny obok miejsca? Bo normalnie się aż przestraszyłem, z godzinę mi to schodziło, a tak naprawdę przez jeszcze 5-6h było odczuwalne i lekko widoczne.
  • 809 / 15 / 0
Mi spuchła jak przyjebałem bupre z woda z kranu %-D
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 25 / / 0
Od 4 dni ładuję dawkę 50mg majki i.v. z tabletek mst 200 plus klony i przez dwa ostatnie dni po pukaniu budze się z gorączką (pierwszy dzień było cos 37,7, dziś 38,5) plus potworny ból głowy, potem mi przechodzi. Możliwe, że zlapałam pirogena czy to jakiś kac (klony biorę pierwszy raz)? Powinnam jakoś o to zadbać, oprócz zażywania theraflu itp?
koniec i bomba, kto znał ten trąba.
:tabletki: :hel: :nos: :strzykawka: :kreska: :grzybki:
  • 1967 / 221 / 0
eis pisze:
Mi spuchła jak przyjebałem bupre z woda z kranu %-D
Jesteś chartkorem, nie ma co :)

Czemu tak wszyscy dygacie sie wody z kranu, to nie kibel przecież. Nawet z jakiejś czystej kałuży gdzieś w lesie można wode brac jeśli na czysta wygląda i nie ma podejrzeń, ze kot tam nasrał. Pogotowac tylko troche. Jak chce sie cpać można wszytsko, jak sie uda rozpuscić towar w swojej krwi to też spoko, ja bym poczekal az sie skrzep zrobi i w osoczu bym rozpuszczał. Jak nie ma wody trzeba kombinować. W slinie bym się troche bał, jak nie ma wody to zebów też przeciż nie umyję, z resztą np. po spidach nie ma śliny.
  • 742 / 9 / 0
Kurde ale chodzi o to, że się zdziwiłem, bo przy 100+ majki p.o w chuj słabe grzanie + 0,dosłownie 0 reakcji histaminowej. Jak przypierdoliłem 20iv to trochę poswędziało sekundę dookoła łapy i tyle, a jak ostatnio zajebałem 40iv (tylko akcje trochę spierdoliłem) to mu spuchło tak jak pisałem. A dodam, że mnie ni chuja prawie nie pogrzało, tylko trochę się cieplej zrobiło ale też bez rewelki. O Co chodzi? Mogło się wylać pod skóre i dlatego taka reakcja? No bo to kurwa po prostu była jakaś masakra, nigdy w życiu nic mi tak nie spuchło :D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.