Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 677 / 10 / 0
podziel się %-D
  • 47 / / 0
Witam wszystkich :-)

Pytanko:

Otoczke z mst continus 200mg wystarczy z pomoca wody zetrzec czy koniecznie trzeba alkoholem?

Potem jak pozbedziemy sie otoczki robimy jebany pyl, zalewamy z 5-10ml zimnej wody, mieszamy, zaciagamy przez filter i amen?

Dobrze robie czy cos popieprzylem? Tak mniej wiecej zrozumialem przepis Jona i zadnej filozofii w tym nie widze, jedynie nie wiem czy koniecznie trzeba alko zmywac otoczke z tabletki a z tego co wiem wiekszosc otoczek bez problemu sie poddaje wodzie bez potrzeby alko.

I nie pieprzcie mi o gotowaniu bo jak ktos nie zna podstaw chemii to niech sie nie zabiera za to co sie zabiera, a pomysly o dodawaniu kwasku do aptecznych sterylnych ampulek morphini sulfas to mnie malo co zjebaly z krzesla 8-(
  • 3169 / 363 / 0
nogeneration pisze:
Otoczke z mst continus 200mg wystarczy z pomoca wody zetrzec czy koniecznie trzeba alkoholem?
Wystarczy woda.
nogeneration pisze:
Potem jak pozbedziemy sie otoczki robimy jebany pyl, zalewamy z 5-10ml zimnej wody, mieszamy, zaciagamy przez filter i amen?
2 rady jak wyciągnąć najwięcej majki z papki: jak zalejesz pył to mieszaj go (np końcówką tłoka od pompki) intensywnie przez co najmniej 3-5 minut, możesz trochę pomieszać trochę poczekać nie musisz merdać cały czas; jak zaciągniesz wszystko to zalej jeszcze raz papkę i filtr mniejszą ilością wody też trochę pomieszaj i wciągnij znowu.
  • 47 / / 0
Dzieki serdeczne za szybka i rzeczowa odpowiedz :-)

szczypaczki@igiełki :*)
  • 41 / 2 / 0
Jak kupować morfine w internecie żeby się nie naciąć - jakieś rady ? Co sprawdzić, o co pytać, jakie są ceny. Czy 200 zł za Mst Continus 200 mg, 30 tabl. to dobra oferta ? Z góry dzięki.
Uwaga! Użytkownik Rusalka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 327 / 6 / 0
cena b. dobra ale wg mnie zostaniesz na 99,99 % przekręcona na kasę
  • 229 / 1 / 0
nie jeśli zażądasz sprawdzenia przesyłki i jeszcze za pobraniem, bądź jeśli przyśle on najpierw majke;) tyle...
  • 1611 / 34 / 0
Słyszałem o wałkach na blistrach (fałszywe tabletki? :scared: ) jak i wałkach na butelkach tramadolu - jak oni to robią? - nie wiem.
200zł za paken mocnych continusów to byłby interes życia :-)
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 84 / 1 / 0
Tą powłoczkę z mst continous da się zmyć samą wodą ? I czy rozpuszczać je w gorącej czy letniej wodzie ?
Poniższe zdanie jest prawdziwe.
Powyższe zdanie jest fałszywe.
;)
  • 377 / 7 / 0
A czy 65zl za jedną tabletkę MST continus 200mg to dobra cena czy za drogo ?
Real dream...
No longer anymore a Narcotic dream...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.