Drugi miesiąc w ziemi

[ Grafika zewnętrzna - wgrywaj jako załącznik aby była widoczna bezpośrednio ]
[ Grafika zewnętrzna - wgrywaj jako załącznik aby była widoczna bezpośrednio ]
REKLAMA
Moderator: Konopia
virr pisze :Ani na dworze, ani w domu nic ( > niż 0.5) z niej nie będzie. Przesadzanie w tym stanie takiej roślinki zakończy się raczej uschnięciem, a nawet jak nie to stanie w miejscu. Co i tak nie ma znaczenia, bo co takie dziecko może urodzić ??! Widać dobre, szlachetne geny, nie jakaś pastewne nasienie (symetria, liście jak żyletką wycięte....szkoda !!! "Farmerze" (dla mnie "Farmerze Roku") nie chcę Cię wcale jechać, ale najwyraźniej troszkę za późno...... wstałeś. A mogło być tak pięknie...... I to już druga Twoja masakra (no, bo jak musiała wyglądać PIERWSZA "uprawa".....
). A takie lato było roku onego......Jak kiedyś się nauczysz (czytaj !!!) i trafisz na choćby podobne lato to zrozumiesz. Zrozumiesz i nie wybaczysz sobie....
Swoją drogą 2-miesięczna roślinka powinna być......w k..wę większa !!! Widzę słabo, ale to trzciny ??! Tam gdzie trzciny nic nie wyrośnie normalnego- kwestia PH. Widać też białe drobiny- stawiam na "zatrzymywacz wody", bo nie wapno (dolomit) raczej- poprawiłoby PH i roślina byłaby większa....To dowód wykonania pewnych kroków....
No w tym przypadku widać wyraźnie- kolejność powinna być taka: najpierw sadzenie, potem palenie. Co zresztą nie może nikogo- z niezasadzonego nawet Jezus nie nabije....
Mniej palić, więcej czytać i .....normalne to(zaraz) po połowie kwietnia, auto -początek czerwca. Spróbuj znaleźć fotorelację osobnika p.t. Russian Farmer....
Ale zawsze coś....Kroki wykonałeś. Fajnie widzieć jak rośnie nasiono z Twojej ręki, nie ? Pzdr. Keep seeding ( always look seed in the bright right sidepoint of life in time .............
Pzdr.
P.S. : Wiem jak to jest, ale tym razem nie częstuj wszystkich...
Wychodzi rolnik na pole. Rozgląda się, rozgląda, rozgląda w prawo, rozgląda w lewo, rozgląda w tył. I jeszcze raz. No nie może sam uwierzyć.... I jeszcze raz : Rozgląda się, rozgląda, rozgląda w prawo, rozgląda w lewo, rozgląda w tył.... i mówi :Spoiler:
.....a wiem tyle, bo sam kiedyś......ech !
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości