...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 81 / 9 / 0
Wiadomo, koncerny farmaceutyczne podczas Covida pomogły mi zarobić (inwestowanie w fajzera, sandoza etc).
Tak samo moje zdanie głośno mówione na forum - gdy masz przy**bać jakieś gówno to zrób sobie dobrą miksturę apteczna 😎🤣

Nie brałem kokainy 1,5 roku, opiaty nie wiem czemu ale już mnie nie rajcują za chu chi (chyba że morda/koda czasami by weszła, chodź po to właśnie jest dla mnie bupre).
Benzo bym odstawił i nie pjerdolta mnie tu, że się nie da. Na zejściu z leków na sam koniec owszem, ale nie oszukujemy się i wiem U MNIE TO POCZĄTEK, A RACZEJ STANALEM NA PEWNEJ DAWCE OD ROKU.
OD ROKU TELEPORTACJA TELEFONICZNA U PSYCHIATRY I PO STOS LEKOW.

Plan dnia robię, nawet zeszyt kupiłem ale najgorzej mi się zmotywować do wyjścia nawet do pracy (ostatnio idę na rekord L4 :/).
Wtf ze mną, taki fajny byłem jak wyszedłem z ośrodka i od razu terapia grupowa była co tydzień albo dwa. Dziś sam własnej kobiecie powiedziałem, że mi ktos ptaka tylko dokleił a powinienem mieć cipe.
Nawet na pytanie typu na co mam ochotę zjeść mówię: obojętne. Wszystko obojętne a potem wkurw, z wkurwu ból serca i uspokajanie się. Tak w koło, od pół roku. A jak się nakręcę to już serce mi daje znać, że nerwy mnie strasznie dużo zdrowia kosztuje. W ogóle bardzo mocno "odchorowuje emocje" fizycznie. To tez możliwe, że łeb skotłowany od problemów i dlatego to jakiś już jest kurde schemat obronny, żeby kogoś albo siebie nie za***l za przeproszeniem.
Nie jestem jakim lujem, bardzo kulturalnym i uczciwym mimo, że narkoman i alkoholik.
Tylko ta agresją i zarazem obojętność (Xanax?) rozleniwienie i brak motywacji(marihuana?).

Hasztag aJNidHelpNotAtencjusz

Pozdrawiam i miłego dnia.
  • 3455 / 555 / 2
Też mam wieczną zamułę, u mnie w zestawie mocna kawa to podstawa. Ogólnie to biorę raczej leki przeciwpsychotyczne i stabilizatory nastroju. Czuję w środku taką nudę i zamułę organizmu nie wiem jakby nie dobra mocna kawa musiałbym być cały czas na spidzie. alpra z tego co czytałem dobrze stabilizuje nastrój. Ogólnie w PL nie ma sporo takich mocnych zestawów na wieczną zamułę chyba tylko leki przeciwdepresyjne i lek medikinet z metylofenidatem.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3169 / 363 / 0
Branie leków jest tak zajebiście łatwe i bezwysiłkowe w porównaniu z innymi drogami rozwiązywania problemów, że mózg zawsze znajdzie wymówki i racjonalizaje, żeby iść po tej najmniejszej linii oporu.
  • 81 / 9 / 0
Blu, też uważam ma rację. Chodź w obecnym roku i zapewne następnych latach wszyscy będziemy coś "brali".
Ja bym chciał przejść na emeryturę, tylko obowiązki i nowa praca nie pozwalają.
Najgorsze, że przestałem palić trawę i wcale nie czuje się mniej "zmylony", tak samo zredukowałem bunondol o 0.2mg no i też nie za mocno.
Jeszcze zatrucie jakimś wirusem mnie dopadło, a ja z MINERAŁAMI, też jestem na -. Na dodatek, lata żarcia kodeiny z Tramalem i piciem body oraz innych "nośowych" przygód mój żołądek, byłby pewnie teraz w lepszym stanie.
Co na bebechy i kałdunek (mam zaparcia lub rozwolnienia), bo to też jest ważne podobno.
Pamiętam, że może nie czułem się jak młody Bóg, ale w NFZtowskich smierdzielach ciągle dawali po śniadaniu Wit b, Essentiale Forte, relanium 2 tabsy lub jedna i laremid na rozwolnienie z no spą (ale to odstawiali metadon, teraz nie mam syndromu odstawiennego).

Lenia śmierdzącego jak wywali z dupy, jest na to jakaś metoda oprócz lania pasem po łbie ?? 😆💩
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Medyczna marihuana a prawo jazdy: Pacjenci w pułapce przepisów

Pacjenci stosujący konopie medyczne wciąż narażeni są na poważne konsekwencje prawne, mimo że działają zgodnie z zaleceniami lekarzy. Brak przepisów rozróżniających marihuanę medyczną od rekreacyjnej oraz niejasne regulacje dotyczące dopuszczalnych poziomów THC we krwi mogą skutkować postawieniem zarzutów karnych czy utratą prawa jazdy. Czy Ministerstwo Zdrowia planuje jakieś zmiany w tym zakresie?

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.