Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 262 / 1 / 0
Generalnie etylofenidat mi nie podszedl,faza z 3mmc mi nie weszla wiec nie było mowy o jakiejkolwiek synergi. Wiecej na temat tego pieknego piatku w dziale etylofenidat napisze jak kogos to interesi niech zajrzy bo byl ultra hardcore %-D
Uwaga! Użytkownik 9nexus6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 246 / 1 / 0
skąd wynika tak duża różnica między 3mmc a 4mmc jeśli chodzi o stymulację ruchową? po 4mmc trudno było usiedzieć i można było imprezować, 3mmc jest bardziej pluszowy spokojny, siedzący. zanim usłyszę, że to przez zerowe pokłady serotoniny pod czaszką - podobnie działa na znajomych, dla których był to pierwszy stymulant w życiu.
  • 18 / / 0
9nexus6 pisze:
Ja dzisiaj przyjebałem do geby calego gramca krysztalu i jest chujnia :-( Nie dla mnie chyba rc juz bo poprawiłem etylofenidatem i dalej dennie i gownianie sie czuje. Nie wiem o co kaman %-D
zrób sobie przerwe większą niż tydzien :P
  • 18 / / 0
fouc pisze:
skąd wynika tak duża różnica między 3mmc a 4mmc jeśli chodzi o stymulację ruchową? po 4mmc trudno było usiedzieć i można było imprezować, 3mmc jest bardziej pluszowy spokojny, siedzący. zanim usłyszę, że to przez zerowe pokłady serotoniny pod czaszką - podobnie działa na znajomych, dla których był to pierwszy stymulant w życiu.
stymulant? potraktuje to jako przejezyczenie...
  • 93 / 3 / 0
Ostatnio coś kiepskie sorty są w niektórych sklepach, w ogóle inne uczucie po strzale, po 3-MMC obraz mi lekko falował, euforia, zero mdłości, chyba, ze mocno przedawkowałam, a teraz dwa razy miałam sort, który w ogóle nie działał, jak "stare" 3-MMC, mdłości, żadnego falowania, euforia jakby mniejsza, większa wazokonstrykcja...

edit: no, za jakiś czas z jeszcze innego, zupełnie niesprawdzonego sklepu będę testować z kimś, mam nadzieję, że będzie działał, jak ten pierwszy sort ;p, z 3 różnych sklepów wtedy zamawiałam i było świetnie, za każdym razem tak samo, za każdym razem kryształczy puder, a teraz z jednego tego samego sklepu zjepiający się proszek i też coś w stylu kryształczego pudru od ręki w W-wie i taki sam kit
Ich bin so süß
  • 2428 / 90 / 0
fouc pisze:
Bo takie 3-MMC ma bardzo słaby profil noradrenergiczny...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1987 / 106 / 0
a 4MMC jaki ma profil noradrenergiczny? masz badania? bo mnie po 4MMC (próbowałem kilka razy tylko) zawsze wciskało w kanapę na początku. 3MMC pod tym względem jest bardzo podobne, ale wali mniej po dopaminie.
BTW, wg badań (strona 13 i 35) 4MMC wywołuje niewielką aktywność motoryczną, porównywalną z MDMA.

9nexus6 - zabijasz mnie, gościu. wczoraj czytałem o 4g EPH w jeden dzień, a teraz o 1g 3-MMC naraz... masakra! komuś chcesz zaimponować? aa, nie miałeś jak podzielić? toć to na oko można nawet podzielić na dwie albo trzy porcje. no offence, ale naprawdę wrażenie bardzo negatywne.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 627 / 7 / 0
Porownanie 4-MMC do 3-MMC to jak porównanie Bolidu F1 do Fiata Punto.
Ostatnio zmieniony 29 października 2012 przez pillmann, łącznie zmieniany 1 raz.
"Fortune favors the bold."
- Virgil, Aeneid X.284

"Make things as simple as possible but no simpler."
- Albert Einstein

"Whatever people say I am, that's what I am not"
  • 1252 / 4 / 0
9nexus6 - zabijasz mnie, gościu. wczoraj czytałem o 4g EPH w jeden dzień, a teraz o 1g 3-MMC naraz... masakra! komuś chcesz zaimponować? aa, nie miałeś jak podzielić? toć to na oko można nawet podzielić na dwie albo trzy porcje. no offence, ale naprawdę wrażenie bardzo negatywne.
Gościu ma powazne problemy ze sobą, traktowalbym wszelkie jego wypowiedzi z przymrużeniem oka. Po takich dawkach najprawdopodobniej zmarłbym lub w najlepszym przypadku skończył na OIOMie. Tylko skonczeni idioci chwala sie tego typu ''osiagnieciami,, .

3-mmc mozna porownac do 4-mmc.

Moim zdaniem znacznie slabiej kopie dopamine i noradrenaline i ma nieco inny profil serotogeniczny ale pewne podobienstwa da sie zauwazyc.
  • 627 / 7 / 0
Pewnie, Bolid do Punto także - oba mają koła i kierownicę, silnik i komputer pokładowy. Ale to dwa inne światy :)
"Fortune favors the bold."
- Virgil, Aeneid X.284

"Make things as simple as possible but no simpler."
- Albert Einstein

"Whatever people say I am, that's what I am not"
ODPOWIEDZ
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.