Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 51 / 1 / 0
@FAMAS1980

na pewnym forum gdzie wysyłają towar do badań w przeciągu roku widziałem 3 źródła 4mmc zawierające od 87 do 99% zawartości, niestety każde szybko się wyprzedało i zakończyło działalność

a kto ma obecnie to ekspertem nie jestem, ale myślę że warto zajrzeć do pewnego działu na tym forum :)
  • 10 / / 0
Biorę od kilku miesięcy Atomoksetynę 40mg i od kilku tygodni paroksetynę 10mg. Jakich efektów mogę się spodziewać po oralu 200mg bez tolerki, jeśli leki odstawię na tydzień przed?
Czy 3cmc również zadziała?
  • 9327 / 1809 / 2
28 marca 2025FAMAS1980 pisze:
A to pewnie jakieś chlory lub inne 2mmc... W ogóle ktoś znalazł ostatnio 3mmc lub 4mmc?
Od ok roku MMC przewija się co jakiś czas. Schodzi szybko.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.