Jedynie z kodeiną i to końskimi dawkami. Było Mega zajebiscie - Byłem Meeega naćpany ale był to też mega niebezpieczny mix. Ja to nazwał Pseudo0Speedballem ale de facto był to speed ball bo koedina spowalniała wszystko a 3mmc działało aktyzywizująco. Brałem wtedy przez imprezą 5 paczek tjoko i po godzinie zaczynałem łądowac kreski ( miałem 1g solo na całą noc ) pić broway i walić wiadra. Stan mega - domówka , tańczenie , ćpunskie gadki... Jak mijało gdzies tak 5/6h Dopoderdalałem kolejne 4 paczki tjoko ( albo znowu 5? ) bomba wracała a ja dalej do białego rana jadłem kreski * na tym etapie gdzies 0.4 miałem ) jarałem i piłem. Był to mega stan ale zrobiłem to jedynie na dorych imprezach i to z 4 razy w zyciu od 6/7 lat juz kresek nie brałem. Ale miałem tez wtedy morfine i ja bałem sie łaczyc z tymki kreskami. Tramalu powiem CI ze tez bał bym się łączyc sam wiesz czemu. Wywoułuje on te drgawki itd i nie mógł byś brać Benzodiazepin bo kompletnie by CI zbijały działanie 3mmc. wiec po prostu wal ten tramal i jak musisz to spróbój z koda jak ja kiedys. Jak Przezyjesz i nie przesadzisz z dawkami to bedziesz miał bombe życia :D
Chcialbym sie podzielic krotko moja opinia na temat 3-MMC :P
Zamowilem darmowa probke z renomowanego sklepu w NL, nic nie cpalem procz marihuany przez ok 2 lata (wczesniej tez b sporadycznie) i wam powiem, ze jestem mile zaskoczony ta substancja. Przyjalam tak na oko ok 150mg w nocha (przedtem wypilem 6 piw - bylem ostro pijany bo ostatni raz pilem jakies pol roku temu) no i powiem wam, ze wytrzezwialem. Fajnie mi sie gra w gry, fajnie programuje. Chuj, ze jutro powinienem byc w pracy, zobaczymy jak to bedzie, bo jutro piateczek, w piateczki krotko sie pracuje no i mam 17h godzin na plusie, w najgorszym wypadku zrobie sobie wolne. Kurwa mac, solidna substacja. Ciekawe jak bedzie po. Ale ogolny przyplyw energii, empatia, slowotok, wydaje mi sie to wszystko do opanowania. Uwazam to duzo lepsze od fety i nie wypierdala az tak jak 4-MMC. Fajne :D Jeszcze jak za darmo xD
12 listopada 2020Mordarg pisze:
Jedynie z kodeiną i to końskimi dawkami. Było Mega zajebiscie - Byłem Meeega naćpany ale był to też mega niebezpieczny mix. Ja to nazwał Pseudo0Speedballem ale de facto był to speed ball bo koedina spowalniała wszystko a 3mmc działało aktyzywizująco. Brałem wtedy przez imprezą 5 paczek tjoko i po godzinie zaczynałem łądowac kreski ( miałem 1g solo na całą noc ) pić broway i walić wiadra. Stan mega - domówka , tańczenie , ćpunskie gadki... Jak mijało gdzies tak 5/6h Dopoderdalałem kolejne 4 paczki tjoko ( albo znowu 5? ) bomba wracała a ja dalej do białego rana jadłem kreski * na tym etapie gdzies 0.4 miałem ) jarałem i piłem. Był to mega stan ale zrobiłem to jedynie na dorych imprezach i to z 4 razy w zyciu od 6/7 lat juz kresek nie brałem. Ale miałem tez wtedy morfine i ja bałem sie łaczyc z tymki kreskami. Tramalu powiem CI ze tez bał bym się łączyc sam wiesz czemu. Wywoułuje on te drgawki itd i nie mógł byś brać Benzodiazepin bo kompletnie by CI zbijały działanie 3mmc. wiec po prostu wal ten tramal i jak musisz to spróbój z koda jak ja kiedys. Jak Przezyjesz i nie przesadzisz z dawkami to bedziesz miał bombe życia :D
13 listopada 2020DuchPL pisze:huhu - witamy w klubie uzależnionych, ciekawe kiedy substancja złapie Cię za jaja ;) od tej zajebistości uwalniałem się 5 lat...Spoiler:
zwł. jak trafisz na 3jkę Euforyczną... głownie po to się ją bierze, z takich sortów ludzie praktycznie już niewychodzą.
Ze stymulantów zdecydowanie lepszy pentedron/amfetamina
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/germancannaclubs.jpg)
Niemiecki ekspert: trudno dostrzec w legalizacji konopi cokolwiek pozytywnego
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news/klefedronfabrik5.jpg)
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/chimpanzees-sharing-fruit.jpg)
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol
Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/image-1-1038x692.png)
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych
W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/3-446297.jpg)
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji
Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.