29 czerwca 2019siti pisze: Otrzymałem trójeczkę w biało śnieżnych kryształach pierwszy raz mialem styczność z tą substancją od razu na początek załadowałem oralnie 400mg w sumie nie było szału lekko poczułem coś tam nawet nie nazwałbym tego euforia tylko zjebaniem mózgowym i tyle
a teraz lekkie paranojki ale potrafie to kontrolować.Może mam juz tolerke na serotoninowe rzeczy.
więc albo coś bierzesz i nam nie mówisz...
albo... ktoś Cię wyjebał na towar.
3jka obojętnie czy słaba czy mocna ... w dawce 400mg wypierdala w kosmos. Są pewne progi, których po pewnej przerwie się nie przekracza - bo się też wie co go może czekać... 400mg za czasów legala to i mnie ćpuna z dośc dobrym stażem na tym ketonie potrafiło wypierdolić w najzajebistrza galaktykę - i to po TYLKO 24 godzinach nie przyjmowania substancji więc nie ma lekko...
pozdro.
100mg 3MMC bez tolerki to jest nie do opisania co ja mowie dobregu sortu nawet 30mg jest rewelacyjne.
400mg?! :-)
29 czerwca 2019siti pisze: Chyba że to przez to bo jadłem cmc tydzień temu?
po tygodniowej przerwie od ketonów... miałbyś pozamiatane.
29 czerwca 2019AnnaS pisze: 100mg 3MMC bez tolerki to jest nie do opisania
30 czerwca 2019siti pisze: Może nadal mam resztki SSRI w organiźmie?no ale już nie biorę ich od 2 miechów...
W czasach legalnosci sypalo sie liny po 100mg i bylo bdb.
Nie dziala? Oszukali Cie i tyle.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
29 czerwca 2019siti pisze: Otrzymałem trójeczkę w biało śnieżnych kryształach pierwszy raz mialem styczność z tą substancją od razu na początek załadowałem oralnie 400mg w sumie nie było szału lekko poczułem coś tam nawet nie nazwałbym tego euforia tylko zjebaniem mózgowym i tyle
a teraz lekkie paranojki ale potrafie to kontrolować.Może mam juz tolerke na serotoninowe rzeczy.
Koneser z przeszłości
02 lipca 2019Metropolis pisze: Koneser z przeszłości
To kolo trojek nie lezalo.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Legitną, mam na myśli, że jak przyjebiesz 300mg, to działa jak 100mg obecnego kiedyś na rynku xD
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.