Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 867 / 18 / 0
Alez oczywiscie nie mam zamiaru startowac do pozycji kompetentego z chemii, Mistrzu.

Powtarzam tylko plotki, jakie chodza po forum... Tak cos wlasnie czulem, ze to info o aco DMT sie do konca nie zgadza, bo SNIFF na mnie podzialal, tylko slabiej.

No to skoro koniec offtopu, to powiem jeszcze o 3mmc, ze widzialem 3 glowne rodzaje sortow.

Biale krysztalki - speed 2 dni, slaba euforia.

Brazowe krysztalki - speed 1 dzien, zajebista euforia i czysta przyjemnosc kilka godzin.

Biala zbita gruda - euforia 2 godziny, po 4 godzinach nawet oczki robia sie normalne. Trzeba sporo brac wieksze dawki.
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1676 / 106 / 0
extravadio nadal nie rozumiesz.
pisano juz na forum kilkukrotnie.
Forma w jakiej Ty otrzymujesz 3mmc nie ma znaczenia. Chemik może zrobic Ci nawet zielone gródy.
Sort sortowi nierówny.
Sort biały snieg 1 vendor ma z miejsca x inny z miejsca y - sadzisz ze beda dzialac tak samo ?
Ja mialem od jednego vendora bialy kryształ to chodziłem wystrzelony od 22 do 5 rano a od drugiego tak samo wygladajacy sort musialem zrobic wiecej a działanie zamknelo sie w 3 godzinach i poszedlem spac...
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1817 / 107 / 0
Nie chciało mi się odpisywać na te głupoty że ten cały homet metabolizuje w żołądku do psylocyny :-D ,ale napisze,większych bzdur w życiu nie słyszałem,chłopie nie pisz i się nie ośmieszaj jak nie masz zielonego pojęcia.Substancje jak już metabolizują do innych związków to tylko w wątrobie,na prostsze związki,jak substancja właściwa zaczyna być wydalana,o może jeszcze nerki w jakimś stopniu biorą udział w tej operacji,ach i może jeszcze trzustka bo w sumie dostarcza tam jakichś enzymów trawiennych do pokarmu,choć nie jestem pewny jak rzecz wygląda w przypadku substancji psychoaktywnych.Się rozpisałem...zapomniałem co chciałem ;-) ?? Wszystko co jest w proszku działa wciągane,nawet heroina czy czysty winian LSD.Bo tu chodzi po prostu o te prosta rzecz dla niektórych nie wiem czemu nie zrozumiałą,że substancja musi dostać się do krwi,a czy nosem,tyłkiem,żyłą czy żołądkiem to ma o tyle znaczenie że różnie długo substancje wchodzą i różnego kopa dadzą na wejściu oraz odpowiednio dłużej lub krócej mogą działać.Co nie znaczy że 3mmc będzie działało jak meth ;-) Wiadomo że heroiny w strzykawce nie będziesz wciągał ;-) . Do tego wciągania nosem wracając,to już drugi raz pisze,że jak dla przykładu wciągniesz 0,3 gr amfetaminy to z 250 mg jak nie więcej ci i tak spłynie to żołądka zatokami,tzw spływ a może jakieś góra 50 mg ci osiądzie na śluzówce w nosie,skąd szybciej dostanie się do krwi więc i wejście miedzy fetą wciągana jest dużo intensywniejsze i szybsze niż miedzy feta jedzoną,tak jak i nie ma porównania intensywności wejścia i szybkości między amfetamina wciąganą nosem a wstrzykiwana dożylnie.Tak na zdrowy rozum do żyły walisz roztwór wprost do krwiobiegu,a jak wiesz krew krąży po organizmie dość szybko i już po kilku-kilkunastu sekundach jest w mózgu czyli w punkcie docelowym ;-) Więc chyba logiczne że każda substancja dożylnie podana,ze swojej natury, działa szybko,intensywnie i mocno,przez to ten sposób brania czegokolwiek z samej swojej natury musi najszybciej i najmocniej wpierdalać w jakikolwiek nałóg :-D
  • 1891 / 425 / 4
@Up
jest tu i wiele racji i wiele głupot... ogólnie spłaszczając temat bo co niektórzy po prostu kłócą się tylko po to by podtrzymać rację, która wcześniej głosili.

W dużym duuużym skrócie:
Normalnie to można wciągnąć wszystko - łącznie z piaskiem - tak... zgadza się.
Jednakże musicie zrozumieć jedno, jak już to nie jeden przedmówca pisał - , że działanie substancji wciąganej ma bardzo duży związek z sama jej budową i tym co robi z naszym organizmem.

Jedna substancja wciągnięta - która AKTYWUJE SIĘ DOPIERO W ŻOŁĄDKU ( lub układzie pokarmowym ) kompletnie nie podziała prawidłowo wciągnięta przez nos - potem słyszymy narzekanie , że słabe - lub że nie działa w ogóle - już nie wspomnę o marnowaniu towaru. czytaj dalej...
Rozwinę trochę temat. Zakładając, że działanie właściwe substancji zaczyna się od poziomu 200mg ZJEDZONE... a TY sobie wciągniesz te 200mg... zgadza się - zadziała - COŚ ZADZIAŁA - ale nie w taki sposób jak 100%towe zjedzenie owej substancji X ponieważ - właśnie ta substancja poprzez enzymy wątroby trzustki czy po prostu czegokolwiek - rozwiera swoje skrzydła... a ty pozostawiając przykładowo 110mg na śluzówce nosa - marnujesz po prostu towar bo doświadczysz zupełnie czego innego - niz tego - co ma ci dać właściwa substancja - właściwie podana.

i o to tylko tyczy się cała batalia... nikt nikomu nie broni snifowac bo można jak już wspomniałem snifować wszystko ( i uważać trochę aby nie przepalic sluzówki - bo ona w przeciwieństwie do układu pokarmowego, który sie odbudowwywuje codziennie - nie odnawia się!!! niektóre substancje się po prostu kompletnie do tego nie nadają!!! )

... ale trzeba pamiętać o profilu działania substancji x czy y ... czy jest to czysta chemia , która po dostaniu się do krwi tak po prostu działa, czy może jest to bardziej skomplikowana substancja, która po prostu potrzebuje pewnych enzymów zawartych w układzie pokarmowym do rozwinięcia swoich skrzydeł.

przepraszam za prosty i nie magisterski język - ale pisałem w taki sposób aby każdy zrozumiał ...

ps. swoja drogą ciekawa dyskusja - ale powinna chyba być przeniesiona do innego wątku?!! bo to juz nie jest tylko mowa o 3MMC... ale o wszystkim?
peace

usunięto zbędny cytat - d5
DXM
  • 867 / 18 / 0
Masz racje z ta sluzowka, ona sie nie regeneruje: mam od dluzszego czasu fioletowe wory pod oczami i obawiam sie, ze juz mi tak zostanie, wiec jesli bym mial kiedykolwiek kontakt z 3mmc, to bym to jadl.

Swoja droga gdyby ktos mial pojecie, gdzie obecnie mozna dostac najwyzszej jakosci sort 3mmc, bylbym wdzieczny za wiadomosc na priv.
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 371 / 9 / 0
Szybkie pytanie, jak zarzuciłem 6-APB ile trzeba czekać żeby zarzucić 3-MMC? Nie Chodzi mi o pełne działanie 3-MMC tylko żeby chociaż odrobinę podziałało %-D,
Ewentualnie jak zarzucę 3-MMC to po jakim czasie można zarzucić 6-APB żeby ładnie śmigało?

Mam po prostu mało czasu, a nie chcę spuszczać materiału w kiblu :scared: %-D
♪ P S Y T R A N C E ♫
Myco-Maniac
  • 67 / / 0
Wiec wkoncu 3mmc daje znieczulenie ? jak sie wezmie zamoczy palec w 3mmc i wezmie na jezyk to znieczula??? Bo od kolka tak kiedys robil a skad idziej nie. Nastepne pytanie jak juz schodzi MXE to mozna smialo walic 3mmc na wiekszy ogar? Jeszcze jedno od ktorego z vendorow mozna brac najczystrze mmc ktore sie nadaje do brania drogą iv ??
  • 1628 / 196 / 0
Czyste 3-MMC nigdy nie znieczula.
  • 1049 / 10 / 0
Znieczula w okreslonych warunkach, jak np. zniszczona sluzowka jamy ustnej.
  • 1342 / 48 / 0
Czy etizolam zarzucony kilka godzin przed 3-MMC w jakiś sposób wpłynie na jego działanie?
SESH
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.