Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 275 / 4 / 0
nie, nie przejmowalem sie tym, bylo to nawet przyjemne ^^, az nie wrocilem do domu, tam to mialem przez 1-2 chora korbe z tymi halucynacjami ^^
Uwaga! Użytkownik Deiff nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1784 / 30 / 0
3mmc 3 godziny po zarzuceniu 5 MAPB będzie groźne?
Uwaga! Użytkownik [Faust] jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 206 / 3 / 0
@Up

Dla mnie zazycie tych 2 subst. jedna po drugiej nie skonczylo sie przyjemnie, ale na to moglo miec wplyw masa czynnikow jak niewyspanie pusty zoladek

usunięto zbędny cytat - d5
.
  • 416 / 18 / 0
odpuść sobie :)
  • 49 / 2 / 0
a co myslicie o dzialaniu 3 mmc + kofeina w proporcji 0,5 mmc + 0, 3 kofeiny bezwodnej ?
Tak więc, wszystko, co jest, wie wszystko co wie. Nie wie tylko, że wie, że wszystko wie. Nic nie jest takim żeby innym być nie mogło.
  • 8 / / 0
3mmc po okresie pól roku, nadal klepie wyczuwalny jedynie niski spadek mocy.
Także można robić zapasy na ciężkie czasy :-D
  • 1934 / 107 / 0
faust z tego co sie orientuje 3mmc wchodzi na serotonine, uszczuplac serotonine po trochu co dzien przez miesiac do tego dopamine to nie ciekawa wizja, zwlaszcza u osob z epizodami depresyjnymi, tu na pewno doszlo do jakiejs downregulacji serotoniny plus do tego sero sie dlugo odnawia...

jezeli masz sklonnosci depresyjne to nie tykaj serotoniny....

rand ma racje tak jak ty leciales to tylko etylofenidat no i dmaa tez mozna oba to wychwyty zwrotne...

edit:
ja po kilku piwach zazwyczaj wpadam w spore doly depresyjne i to czasem tuz przy schodzeniu alko z organizmu, czyli np. z 2godziny po wypiciu 2 piw (alko tyka serotonine) glownie dla tego tu na forum sie znalazlem, od serotoniny trzymam sie jak najdalej....
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 1676 / 106 / 0
Witam wszystkich :)
Ja 3-MMC uzytkuje od niedawna, ale rpzerobiłem juz tego troche.
Najciężej ogarnąć mi zmieniajace się sorty i zmieniający sie profil działania wraz z dawka i zmiana tolerki...
W pewnym momencie w ciągu 5-6 dni poszło prawie 10 gr.
Pierwsze 2 dni, piękny błogostan.
Euforia, empatia cos pięknego. noc nieprzespana bo oglądałem serial i nie mogłem przestac %-)
Co najciekawsze do pracy poszedłem i przed jak i w trakcie pare strzałów (niewielkich, ale o tym dalej) i... dobre samopoczucie, mobilizacja do działania. Spięcie organizmu i nawet w pracy się całkiem miło siedziało.

Niedługo potem znów 10 gr. W tym od jednego z vendoorów 5gr różowy kryształ (czesc bedzie wiedziec od kogo). Dla mnie sort totalne nieporozumienie. Pierwszy strzał ok 200mg sniff i ok 150 oral. Działanie słabo wyczuwalne. Po 10 min atak w chusteczke na żółto - zielono. Zdziwienie bardzo duże. byc może tolerka. PO 2 dniach uderzam od drugiego vendoora juz normalne kryształki i atak w podobnej ilości.
Działanie ok. Euforia, empatia działanie ok.
PO kolejnych 2-3 dniach próbuje znów różowy kryształ i kur... znowu to samo. 2 dni nic nie moglem wąchać %-)

Ogólnie przy 3-MMC nauczyłem sie kilku rzeczy.
Dawke dziele na pół pół pral pół sniff.
1 dawka to maks do pół gramca.
alkohol maks 2 piwa, więcej jebie faze.
Niskie dawki DOBREGO sortu działaja na mnie bardzo fajnie, spinaja organizm. Poprawiaja samopoczucie. Nie ma super fazy ale np po 3 godz snu wbijam do pracy z usmiechem i moge robic wszystko.
Zjazdy są. Wtedy polecane 3 piwka i po problemie.

A i najlepsze.
We wtorek uderzylem w sumie ok 300-350 mg 3-FA. Dzialanie ok.
We srode od rana 400-450mg 3-FA. popoludniu dobite 3-MMC i... lipa.
Vendoor szanowany. 3-MMC poszło ok 700-800 mg (w sumie). 1 atak ok 400 mg, dorzuta w podobnej ilosci.
ostatnia dorzuta ok 18.00
najgorsze zaczęło sie ok 23 %-)
musialem wyjsc z domu na 40min cos spakowac do wysyłki.
uwierzcie, nawet przejscie 100m powodowalo takie poty, jakby ktos wylał na mnie wiadro wody.
Kąpiel. wytarłem sie recznikiem, po 5 minutach nic nie widzialem, pot zalał mi oczy.
Dramat.

Teraz lekka przerwa.
Moze za duzo mixów, może słabszy sprzęt, może kwestia mało unormowanego trybu ,życia :)
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1857 / 66 / 80
Stary ale 3-MMC nigdy nie występowało w różowym krysztale, chyba że to jakiś bardzo nowy vendor o którym nikt inny nie wspomina oprócz ciebie. Może pomyliły ci sie substancje z 3-CMC lub 4-CMC?
  • 49 / 2 / 0
Tez kilkukrotnie trafilem na 3 mmc w malych rozowawych krysztalkach , one sie wydaja roznoe bo po zmiazdzeniu jest biale jak sniego. Chociaz duzy bialy krysztal lepiej kopie ;)
Tak więc, wszystko, co jest, wie wszystko co wie. Nie wie tylko, że wie, że wszystko wie. Nic nie jest takim żeby innym być nie mogło.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.