Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 3523 / 51 / 0
Przyjmowałem 3mmc metodą p.r jedynie raz i nie zadziałało. metkatynon podany w ten sam sposób działa jak burza. Odnośnie piwa i 3mmc to jeszcze nie próbowałem, ale wydaje się to być dobrym pomysłem :-)
  • 341 / 5 / 0
no to może faktycznie na niektóre osoby p.r. nie działa - tak samo jak sniff. Heh, co człowiek to reakcja. :)

Czyli z dzisiejszej rozmowy wnioskuję m.in. że jak dostane arytmii po 3mmc, to pierdolnąć 2mg klona, powić borwarkiem i po sprawie, będzie gites? :)

Jeżeli tak, to od razu lżej na sercu. Dzięki za info. :)
Polecam & Pozdrawiam
  • 1857 / 66 / 80
Nie popijaj klonów browarkiem...
3-MMC sie lajtowo łączy z piwem, natomiast klony z piwem to eutanazja dla świadomości.
  • 3523 / 51 / 0
F22 Raptor pisze:
no to może faktycznie na niektóre osoby p.r. nie działa - tak samo jak sniff. Heh, co człowiek to reakcja. :)
To o czym mówiłem dotyczy bardziej charakterystyki sortu niż uwarunkowań danej osoby.P.R na nie działa,winowajcą jest wyłącznie substancja. ;-)
  • 329 / 5 / 0
Na mnie trójka w dupala działa miodzio
Doświadczenie:
https://pastebin.com/zizrTMQq
  • 101 / 2 / 0
F22 Raptor pisze:
A powiedz mi jeszcze kolego, jak znajdziesz czas, jak jest z piciem alkoholu przy 3mmc? Można w trakcie 2-3 piwka strzelić?
Z połówką wódeczki nawet będzie przyjemnie.
  • 1040 / 150 / 0
Moim zdaniem trójka jest mocno przereklamowana. Kapryśna substancja i nawet bez tolerancji może działać średnio dobrze, a nawet źle. Zwykle również daje dół psychiczny, który trwa kilka dni, a nawet tygodni. Czasami lepiej suplementować się magnezem, l-tryptofanem (tonisol) i witaminami z grupy b, żeby poczuć prawdziwy komfort niż zatruwać się niebotycznymi ilościami 3 mmc. Moim zdaniem nawet niektóre substancje działające na dopaminę głównie (na przykład dobry eth-cat) lekko zmieszane z alkoholem mogą dawać lepszy stan niż 3mmc.
  • 371 / 3 / 0
Dziwne porówanie, eth działa bardziej speedujaco i nie ma nic wspólnego z euforia po 3 mmc.
  • 341 / 5 / 0
eth, to sama adrenalina. Czułem się jak w strefie Gazy. ;) Niemniej "aura szczęścia" jako taka była.
Polecam & Pozdrawiam
  • 81 / 4 / 0
Czy można stosować lek perazin 25mg (substancja czynna 42,1 mg dimaleinian perazyny) co odpowiada 25mg perazyny po 3mmc. Lek ten też się stosuje na sen
ODPOWIEDZ
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.