Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 677 / 2 / 0
d4rqu pisze:
Nycomed pisze:
Dla mnie uzależnienie sie od tego to jakieś nieporozumienie, przyjemne jest tylko wejście oral ale szybko puszcza, ciśnienie na więcej no i czuć tą skurwiałą ketonową fazę , zamulenie w głowie, zamykam sie w sobie , brak przyjemności, roztrzęsienie i to niby działanie, chyba za dużo sie nawpierdalałem ketonów w życiu, nie ma żadnego polotu do pierwszych faz po mefie lub amfetaminy czy 4,4'-dmara gdzie działanie jest czyste i zajebiste oraz trwa wiele wiele godzin , spróbowałem kilka razy w wakacje tamtego roku (2012) i teraz 2 razy zamówiłem, nic specjalnego, jednak to tylko moja opinia, świeżaka by pewnie pozamiatało. Pozdro. :huh:
Uzależnienie się od tego to nieporozumienie? Ile ty masz lat 5? To tak jakby napisać, że uzależnienie od szlugów to nieporozumienie a patrz ile milionów ludzi się uzależniło? 3mmc uzależnia dużo bardziej niż amfetamina, z ketonów chyba mefedron mocniej uzależniał. Powiedziałbym że przy dłuższym braniu to wyjście z tego jest ekstremalnie trudne. Uzależni cię tak, że wyjść z tego to jedynie ośrodek na pół roku czy rok czasu. Pozdrawiam i życzę udanego ćpania ;p
No jeśli cie to klepie i sprawia ci taką satysfakcje to bądź uzależniony dalej, w porządku, nie dbam o to. To moje zdanie , ja bym sie od tego nigdy nie uzależnił bo zamawiałem próbowałem , nie podobało mi sie . Hahaha weź nie porównuj 3-mmc do dobrej amfetaminy, 0 polotu. Nie chce spin żadnych jeśłi ci pasuje ten keton to go bierz, każdy lubi co innego. Pozdro.
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / 1 / 0
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć dlaczego metafedron (3-MMC) najlepiej działa podany doustnie ?
??Wchłania się z przewodu pokarmowego ??a jego metabolity mają działanie narkotyczne ?? słusznie zakładam ?
  • 834 / 11 / 0
Niesłusznie. Zdobądź podstawową wiedzę na temat farmakokinetyki związków z tej grupy, to się dowiesz. Dopiero później zadawaj durne pytania.
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 76 / 2 / 0
Jakby zdobył podstawową wiedzę z farmakinetyki to by nie musiał zadawać pytań. A skoro nie zdobył dlatego pyta
  • 159 / 8 / 0
Nycomed pisze:
d4rqu pisze:
Nycomed pisze:
Dla mnie uzależnienie sie od tego to jakieś nieporozumienie, przyjemne jest tylko wejście oral ale szybko puszcza, ciśnienie na więcej no i czuć tą skurwiałą ketonową fazę , zamulenie w głowie, zamykam sie w sobie , brak przyjemności, roztrzęsienie i to niby działanie, chyba za dużo sie nawpierdalałem ketonów w życiu, nie ma żadnego polotu do pierwszych faz po mefie lub amfetaminy czy 4,4'-dmara gdzie działanie jest czyste i zajebiste oraz trwa wiele wiele godzin , spróbowałem kilka razy w wakacje tamtego roku (2012) i teraz 2 razy zamówiłem, nic specjalnego, jednak to tylko moja opinia, świeżaka by pewnie pozamiatało. Pozdro. :huh:
Uzależnienie się od tego to nieporozumienie? Ile ty masz lat 5? To tak jakby napisać, że uzależnienie od szlugów to nieporozumienie a patrz ile milionów ludzi się uzależniło? 3mmc uzależnia dużo bardziej niż amfetamina, z ketonów chyba mefedron mocniej uzależniał. Powiedziałbym że przy dłuższym braniu to wyjście z tego jest ekstremalnie trudne. Uzależni cię tak, że wyjść z tego to jedynie ośrodek na pół roku czy rok czasu. Pozdrawiam i życzę udanego ćpania ;p
No jeśli cie to klepie i sprawia ci taką satysfakcje to bądź uzależniony dalej, w porządku, nie dbam o to. To moje zdanie , ja bym sie od tego nigdy nie uzależnił bo zamawiałem próbowałem , nie podobało mi sie . Hahaha weź nie porównuj 3-mmc do dobrej amfetaminy, 0 polotu. Nie chce spin żadnych jeśłi ci pasuje ten keton to go bierz, każdy lubi co innego. Pozdro.
Jak cię 3mmc nie klepie to pozostaje jedynie heroina raczej. Proch na bank nie da ci takiej euforii jak 3mmc, powiedziałbym że w ogóle nie da euforii. Feta jest dobra jedynie do klubu wyjść na całą noc i się bawić popijając alko. Ew. można przed kompem walić gruchę do znudzenia jak wolisz ;p
Uwaga! Użytkownik d4rqu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 78 / / 0
ile tego zajebać nosem w średnim amoku alkoholowym w klubie ? nie mam tolery ale ogólnie lubię ostro ponapierdalać
Uwaga! Użytkownik extremevir nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 159 / 8 / 0
Zajeb 400-500mg, poklepie mocno ale będziesz miał taki wyraz twarzy i oczy że wszystkie laski uciekną bo się wystraszą ciebie ;p
Uwaga! Użytkownik d4rqu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 78 / / 0
:old:
Ostatnio zmieniony 03 maja 2015 przez extremevir, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik extremevir nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 100 / 1 / 0
To nie mefedron ze dobrze dziala w nos ...
Jak masz walic to tylko oral
alkohol splyca faze 3mmc
Do alkoholu sa lepsze ketony np pentedron/neb
Uwaga! Użytkownik krato33 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 159 / 8 / 0
Mnie w nos dobrze klepie, bardziej spidująco, trzeźwo.

Oralnie chyba jeszcze lepiej, bardziej się upierdolony czuje, trochę inne działanie ;p

Walnij raz tak, raz tak i porównaj. Oralnie więcej trzeba zapodać z 300mg minimum.

Jak dla mnie 3mmc nienadaje się do zabawy, odbierasz za dużo bodźców. Człowiek jest za bardzo podniecony. Jak już to idz do burdelu poruchać i tam się nawciągaj. W klubie to się ludzie ciebie będą bali ;p Już fetke lepiej
ODPOWIEDZ
Newsy
Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.