Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 79 / / 0
Jak w ogóle 3-MMC ma się do MDMA? Sposób działania, zejście itp?
  • 989 / 35 / 0
W ogóle się nie ma. Mają dwa kompletnie różne profile działania.
  • 232 / 2 / 0
jak masz do wyboru 3mmc lub MDMA od znajomego to wybierz to drugie :P
  • 35 / / 0
Probowaliscie tego 3mmc + z jednego ze sklepów? Moze to coś wartego uwagi bo to co jest wszędzie to lipa
  • 79 / / 0
@Warszawski Cpun - no to ja właśnie pytam jak bardzo się różnią profilem działania. Na czym polega różnica. MDMA znam, podoba mi się, mam dostęp i zastanawiam się czy warto próbować/zmieniać na 3-MMC.
  • 377 / 3 / 0
fajera, to nie próbuj, przecież Ci mówią. W obecnym wątku o 3-mmc jest wzmianka i porównania do MDMA. Dodatkowo temat o MDMA jest na forum, ale skoro znasz tą substancję, to pytam się jak cholernie ciężko jest wstrzelić się na którąś stronę wątku w którym jesteśmy i przeczytać 3-4 opisy różnych użytkowników? Jest tego, że się tak wyrażę od naćpania, więc czytaj i porównuj a nie poruszasz już przerabianą kwestię.

Co by nie być przesadnie upierdliwym wspomnę o opcji SZUKAJ
Whole life is about "up" and "down".
  • 343 / 3 / 1
astralnykutas pisze:
W ramach ciekawostki:

Zostałem ostatnio poczęstowany czymś opisywanym jako 'dobry mef'.
Spróbowałem i eureka - zupełnie jak stare 3-mmc.
i
Ten nowy shit sprzedawny jako 3-mmc nie umywa się nawet w 1/100 do mefa.
Toksycznosc jest bardzo zblizona, na prawde nie rozumiem po co sie tym trujecie.
nie miało to miejsca przypadkiem we wrocławiu? :-D bo pierwsze 3mmc z jakim miałem do czynienia (pare miesiecy temu) było tytułowane tak samo - dobry mefik..
"Lets go Batman and Robin. Rob a pharmacy on the comedown."

Spoiler:
  • 29 / / 0
Wlasnie, mial ktos stycznosc z tym 3mmc+?
"3MMC+ jest to mieszanka 3MMC z substancjami wzmacniającymi."
Cena w jednym ze sklepow dziwnie niska bo 10/200 wiec ciekawe co tam siedzi w srodku.
  • 34 / / 0
@jointu "3mmc+" to nic innego jak 3mmc z pente. Do tego wydaje mi się, że było podżenione koff, bo w cześci było lekko pudrowate i dało się wyptrzeć śnieżnobiałe mikrogrodki, takie same właśnie jak w kofeinie, która naszła wilgocią z powietrza. Nic specjalnego, tak samo jak ich 'bezplusowe' 3mmc.
Wszystkie uzależnienia oddalają nas od sukcesu.
  • 44 / 1 / 0
Pierdolicie, 3mmc jest w kurwe podone do MDMA. Obie substancje powoduja zalanie mózgu serotonina.

Różnice?

Wyglad: Po 3mmc człowiek wyglada jak pocpany i ma nieogar, po MDMA czlowiek wyglada w miare normalnie, i jest ogarniety.

Tolerancja: 3mmc szybciutko traci moc, wykancza serotonine, i juz nic nie kopie nawet MDMA. A cpajac samo MDMA mozna leciec duzo dluzej, ogolnie jest lepszy stosunek "zuzycia" serotoniny do odczuwanej bani. Cos jak z feta, mozna 2 tygodnie nie spac, spróbujcie tego na beta ketonach dopaminergicznych, po 3 dniach nieogar, psychiatryk i wycienczenie :)

Euforia: 3mmc bardziej mi sie kojarzy z waleniem konia w domu na nieogarze, MDMA z piatkiem/sobota w klubie, w zajebistej atmostwerze, jest duzo bardziej spoleczne.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli

Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.