Ale biorę combo które brałem dłuższy czas
Rano Solian 50
Wieczorem mirta 30 Pragiola 150 i bromocorn 2,5
Obecnie mam tak że rano mnie jeszcze muli a potem pobudza ale na samym początku brania takiego combo tak właśnie było
Ewentualnie jak będę jakoś niedługo u psychiatry to może coś zmienimy na rano tak by nie zaburzało snu
A zacząłem spać dopiero wtedy jak zszedłem z 300 na 225 a potem z 225 na 150 Pragebaliny i wiadomo niezawodna jak dotąd mirta 30
Natomiast dużo ludzi tutaj pisze że pojawiają się bardzo realistyczne sny to prawda zdarzają się ale raczej się nad tym nie zastanawiam są to są nie ma to nie ma
Podsumowując najważniejsze że w końcu śpię
08 lipca 2011sony814 pisze: Fiziumiziu a bierzesz jeszcze klozapol? Jak bierzesz to zapomnij o antydepresyjnym działaniu czegokolwiek.
dlaczego może zapomnieć o działanu czegokolwiek, jak już to może osłabiać działanie antydepresantów.Z tego co wyczytałem hamuje aktywność enzymów mao
oraz Wykazuje silne własności antyserotoninowe, adrenolityczne, ośrodkowe i obwodowe cholinolityczne oraz przeciwhistaminowe. Wykazuje także działanie GABA-ergiczne w prążkowiu. Klozapol ma relatywnie małe powinowactwo do receptorów dopaminowych.
Działa silnie hamująco na OUN, uspokajająco, wykazuje umiarkowane działanie przeciwpsychotyczne i słabe przeciwdepresyjne. Wykazuje słabe działanie przeciwautystyczne. Jego silne działanie uspokajające, umożliwia normalizację stanu psychicznego chorego znacznie szybciej, niż po zastosowaniu innych leków neuroleptycznych.
Znosi także bezsenność i rozluźnia mięśnie. Nie wywołuje objawów pozapiramidowych, nie działa przeciwwymiotnie.
To co pogrubiłem może się do tego przyczyniać sam również go biorę ale zjechałem z dawki z 500 mg na 12,5 bo faktycznie whuu osłabia działanie chociażby amfetaminy na tej wysokiej dawce na mniejszej dawce mniej utrudnia działanie. tez się właśnie zastanawiam czy mobemid będzie działał prawidłowo z naciskiem na nie przy czym jest również napisane w ulotce Klozapolu żeby Stosowanie innych leków może mieć wpływ na leczenie lekiem Klozapol. Należy powiedzieć lekarzowi, jeśli są przyjmowane następujące leki, ponieważ może to wymagać zastosowania szczególnej ostrożności:
leki stosowane w depresji (trójpierścieniowe leki przeciwdepresyjne, inhibitory MAO) np. fluoksetyna, fluwoksamina, paroksetyna, sertralina, fenelzyna, citalopram,
Klozapol sprawia ze serotonina w ogóle nie jest uwalniana jak i częściowo dopamina wiec antydepresanty które działają właśnie na te neuroprzekaźniki prawdopodobnie będą działały w mniejszym stopniu, chyba ze to jakoś obejdą, moja wiedza jest bardziej ogólna niż lekarza, którego się pytałem dlaczego dostawałem klozapol i Prozac jeśli Klozapol działa antyserotoninowo, wymigał się mówiąc. że to jest bardziej skomplikowane coś w tym stylu. Jestem zdania ze na pewno osłabia działanie antydepresantów tak jakby po części blokuje niektóre receptory. np po amfetaminie nie czułem już tej euforii i tego napędu był o wiele słabszy niż przed braniem Klozapolu dawka, którą brałem była 500 mg
Również gdy zarzuciłem amphibie to nie odczuwałem euforii tak bardzo tylko mi serce mocno bilo równiez po tym leku skupiam sie bardzo na sercu,odczuwam leki i czuje kluchę w gardle, brakuje mi pewności siebie jakby ja odebrał i się dużo zastanawiam nad sobą a to z powodu ze powoduje on psychiczne uspokojenie i wgląd w siebie ale berz przesady cokolwiek bym nie zrobił to się nad tym zastanawiam.
Delikatnie przeredagowałem tekst, żeby był bardziej czytelny. Poprawiłem błędy ortograficzne itp. Jeśli autor rości sobie pretensje do ingerencji w jego tekst to przepraszam ;] TD
Dodam ze mirte biore okazyjnie nie codziennie, tylko zeby pospac dluzej nic poza tym.
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Na oczach policjantów sprzedawał narkotyki. Zaskoczony zatrzymaniem
Do transakcji doszło na oczach policjantów. 25-latek przekazał woreczek z narkotykami drugiemu mężczyźnie. Był zaskoczony zatrzymaniem przez funkcjonariuszy z warszawskiej Woli. Usłyszał już zarzuty.
Zwrot o 180 stopni. Polityk koalicji złożył niespodziewaną deklarację ws. marihuany
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany spotkał się z przedstawicielami stowarzyszenia Wolne Konopie. Wiceszef zespołu Ryszard Petru (Polska 2050-TD) powiedział, że jego celem jest wypracowanie akceptowalnych społecznie rozwiązań w tym zakresie. Nowe przepisy oznaczałyby zwrot o 180 stopni w polskim prawie.
Legalna marihuana tylko w 10 holenderskich miastach od kwietnia 2025
Holandia, znana z liberalnego podejścia do marihuany, wkracza w nową erę regulacji. Już od kwietnia 2025 r. w 10 holenderskich miastach coffeeshopy będą mogły sprzedawać wyłącznie marihuanę pochodzącą od licencjonowanych producentów. To część szeroko zakrojonego eksperymentu, który ma przetestować możliwości stworzenia w pełni legalnego łańcucha produkcji i dystrybucji marihuany. Czy Holandia zakończy epokę polityki tolerancji i otworzy drzwi do pełnej legalizacji? Przyjrzyjmy się szczegółom.