Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 314 / 4 / 0
Z doświadczenia powiem, że nawet jeśli doszłoby do "zapłodnienia", to niewielkie dawki psychodelików nie podbijają znacznie tolerancji. Najwyżej musiałabyś dołożyć z 3-4 mg więcej.

W sumie, to nawet gdybyś zjadła 5 mg (i faktycznie poczuła, bo to bardzo mocna substancja), to te 3 dni później docelowa dawka bez zmian tak czy tak powinna zadziałać zgodnie z założeniami. Nie ma żadnych wykresów, ale z doświadczenia wnoszę, że przy 5 mg tolerancja po 3 dniach spadnie do zera (tak, lubię badać niskie dawki psychodelików).
  • 11 / 2 / 0
4-Ho-Mipt, moje pierwsze doświadczenie z psychodelikami i substancjami zmieniającymi percepcje w ogóle (wcześniej nawet nie piłem alkoholu, sam z siebie się śmieję, ludzie mówią, że zaczyna się od marychy, ja zacząłem od tryptamin i chyba na nich poprzestanę).
50mg dało mi na prawdę ciekawe doświadczenie, oprócz efektów wizualnych i "oświeconych myśli" trzeba zaznaczyć że tego typu substancje potrafią przywrócić chociaż na chwilę dziecięcą ciekawość świata, muzykę czuje się całym sobą, rozmowy kolegów nawet o banałach są porywające, a świat i rzeczywistość stają się bardziej plastyczne.

Kwestia mocno indywidualna, ale w moim przypadku bodyload ograniczał się do uczucia podekscytowania, z racji dobrej kondycji fizycznej przyspieszone bicie serca było niczym spacerek. Póki co mam za sobą 4 tripy każdy inny i wyjątkowy.
  • 3406 / 534 / 0
W końcu wczoraj z kumplem potripowałem ja pierdole masakra...

5-MAPB - w chuj dużo
4-HO-MIPT - 20mg
benzosów z 3
i browary i szlugi

Jeszcze czegoś takiego nie przeżyłem (w ogóle to był mój pierwszy trip z osobą).

Nie zapomnę jak patrzałem się w jego twarz to co chwilę tak w chuj dosłownie i realistycznie zmieniała się jego twarz, na inne osoby, na starszych , pomarszczonych, później jakiś człowiek jakby skądś przyjechał (jak jakiś turysta), następnie jakieś powyginane twarze, ale realizm no masakra, nie mogłem w to uwierzyć.

@edit

A, i CEVy jakie miałem - mistrzostwo, w końcu takie jak na pierwszy tripie ale jeszcze lepsze z tym mixem, FULL HD i różne przedmioty się tworzyły, lokacje maszyny itp... MISTRZOSTWO !
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 301 / 60 / 0
Czy rzeczywiście homipt jest dużo potezniejszy od swoich 4-kowych braci? Jeśli tak to bez kolejki 25 będzie dobre?
  • 128 / 5 / 0
RapidJoke pisze:
4-Ho-Mipt, moje pierwsze doświadczenie z psychodelikami [...] 50mg dało mi na prawdę ciekawe doświadczenie, oprócz efektów wizualnych i "oświeconych myśli" trzeba zaznaczyć że tego typu substancje potrafią przywrócić chociaż na chwilę dziecięcą ciekawość świata, muzykę czuje się całym sobą, rozmowy kolegów nawet o banałach są porywające, a świat i rzeczywistość stają się bardziej plastyczne.

Kwestia mocno indywidualna, ale w moim przypadku bodyload ograniczał się do uczucia podekscytowania, z racji dobrej kondycji fizycznej przyspieszone bicie serca było niczym spacerek. Póki co mam za sobą 4 tripy każdy inny i wyjątkowy.

Mimo wszystko radzę użytkownikom 'na pierwsze doświadczenia' stosowanie niższych dawek.
4ho-mipt jest dość hm, 'mocny', i 50mg dużą część początkujących może potraktować "jak mocarz".
Prawda powyższych wpisów nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.
Witaj w Krainie Dziwów, Alicjo.
  • 367 / 7 / 0
ho mipt ma moc której brakuje innym 4 ro postawnym rc tryptom chyba tylko grzyby są mocniejsze no i serco jebliwe amt
Uwaga! Użytkownik wujciodobrarada nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 128 / 5 / 0
Zgadzam się z przedmówcą.

Zresztą bodajże gdzieś wcześniej opisywałem doświadczenie 4ho-mipt'a w porównaniu do cubensisów, a takie porównania to nie dla każdej tryptaminy! ;))
Prawda powyższych wpisów nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.
Witaj w Krainie Dziwów, Alicjo.
  • 129 / 34 / 0
Miejsce w którym fazuje zawsze jest to samo może trochę straciło urok, tylko że w okolicy nie ma żadnych innych miejscówek zawsze tripuje na dworzu więc muzyka nie gra. W sobotę planuje Mix 20 mg ho mipta i 20 mg hometa spełni moje oczekiwania ?Czy może podkręcić jeszcze troszkę dawkę tych dwóch ? Druga opcja nie ukrywam zależy mi trochę na wizualnym aspekcie, więc w grę wchodzi zielsko które to dosłownie po wzięciu bucha nacisku w mózgu przycisk ON :D do tryptamin nigdy nie dopalałem ale przypuszczam że działa tak samo jak przy fenkach. Poprzedni post strona wcześniej, z racji tego że jestem leniem ten związek legal czy nie ?
  • 336 / 1 / 0
legal.

działanie fenki to coś zupełnie innego niż trypty.

20 + 20 będzie git.

Co do palenia... poczekaj, aż się załaduje i na peaku jak coś przypalaj mózg :-)

4-ho-met - nielegal

4-ho-mipt - legal
  • 92 / 3 / 0
Psychodeliki które próbowałem to w następującej kolejności: 2x grzyby, lsd, 25c-nbome, 2x 25mg 4-ho-mipt, 30mg 4-aco-dmt, 30mg 4-ho-met, holenderskie trufle, 200ug lsd. Czyli trochę się tego zebrało.

Jednakże, ze wszystkich jakie próbowałem to właśnie 4-HO-MiPT dał mi najbardziej magiczną i zarazem najlepszą bombę. Zarzuciłem tylko 25 mg, a nigdy nie miałem tak pięknych wizuali i tak zajebistego odbioru muzyki, wszystko było niezwykle klarowne. Żaden z elementów psychodelii nie przytłaczał chaosem (a niemal zawsze coś takiego czułem po psychodelikach), ani nie pozostawiał niedosytu. Po prostu magia.

W moim odczuciu kultowe LSD chowa się do ho-mipta, nie ma tej głębi i klarowności.
Substancję, którą bym uplasował na drugim miejscu zaraz za ho-miptem to grzyby, ale dokładniej to zweryfikuję na jesieni :).

Mam jeszcze pytanko: Orientuje się ktoś, gdzie obecnie można dostać ho-mipta? Będę bardzo wdzięczny za prywatną wiadomość, bo dostępu do działu sprzedawcy obecnie nie mam.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.