Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 18 / / 0
3oomg DXM, 30mcg 1p-LSD, 1g orange haze mix sezonu , nie za mocno nie za lekko super umyslowo, doskonaly odbior muzyki
  • 887 / 11 / 0
Ja co któryś wieczór biore sobie 600mg DXM + 600mg kodeiny + maczanka a wszystko to podłożone jakims benzo (Klonazolam, klonazepam, flubromazolam chyba to mi jeszcze zostało we krwi)
  • 13 / / 0
po ostrym balecie i jeździe na Zielonym Minonku 220mg, na zejsciu wypiłem przepłuczke z 500g PST. Cudo - polecam !! Choć teraz kiepsko z dostępnością maku.
  • 570 / 4 / 0
Jaki byłby dobry mix do zolpidemu? Może zmieszany z kodą?
  • 3440 / 715 / 9
Ostatnio wieczorami ćwicze mix dpd + U-47700 i powiem że jest to fajny chillowo bedtripowy miksik. Polecam wszystkim. :heart:
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 3955 / 147 / 0
1pLsd + DXM, co wrzucac najpierw? wydaje mi sie, ze dexa. a moze obydwa jednoczesnie?
niedojebanie genetyczne
  • 619 / 45 / 0
Ostatnio:

T+0: 110 ug LSD
T+2h: 120 mg PO MDMA (czystosc 84%)
T+3,5h: 70 mg MDMA sniff
T+4,5h do T+11h: sniff mixu mef+inne b-k oraz koko+inne b-k (przynajmniej 10 sporych kresek)

Efekty?
Od około T+5 zrobiłem się cały mokry - normalnie jakbym stał na deszczu. Pot lał się po czole, cała koszulka mokra. I tak aż do T+14 minimum. Do tego trzęsące się ręce, problemy z koordynacją, czasem lekki ból serca w momencie sniffa b-k.
Emkowa empatia utrzymywała się minimum do T+30h.

Tętno spoczynkowe w T+13 około 120. T+18 spadło do 100.

Nie polecam :D Lepiej zostać na etapie candy flipa, albo lecieć od początku do końca same sniffowe b-k.
  • 18 / / 0
siemka, własnie zamowilem z ebaya 1kg PEA od blackburndistributions (mieszkam w UK) ..niestety chwilowo nie mam dostepu do selegininny (pracuje nad tym :) mam za to dostepną Hordenine (also known as N,N-Dimethyltyramine, Peyocactin or Anhaline) wiem, ze to nie to samo ale z racji braku laku chcialem sprobowac od tego.. moje pytanie to czy ktos obeznany dobrze z mixami moglby przejrzec moja liste "supli" ktora kilka razy w tygodniu stosuje do pracy (fizyczno-umyslowej) i sprawdzic czy nie bedzie to bardzo kolidowalo z iMAO ? :old: ?

TRANSPARENT LAB - "BULK PRE-WORKOUT" :

Beta-Alanine 4,000 mg
BCAA 2:1:1 (Instantized)(Fermented) 4,000 mg
BetaPure™ Betaine Anhydrous 2,500 mg
Taurine 1,300 mg
N-Acetyl L-Tyrosine 600 mg
Choline Bitartrate 500 mg
L-Theanine 360 mg
Caffeine Anhydrous 180 mg
Mucuna Pruriens (98% L-Dopa) 70 mg
L-Norvaline 60 mg
Synephrine 50 mg
Hordenine 25 mg
BioPerine 5 mg

OPTIMUM FOCUS STACK :

NADH 5mg
Huperzine A 200mcg
Acetyl L Carnitine 120mg
DMAE 80mg
Acetyl L Tyrosine 120mg
L-Theanine 120mg
Vitamin B1 (Thiamine Hcl) 40mg
Vitamin B6 (Pyridoxal Hcl) 50mg
Vitamin B12 (Methylcobalamin) 500mcg
Folic Acid 400mcg

OPTI MEN :

· Vitamin A 2800 μg
· Vitamin D 7 μg
· Vitamin E 48 mg
· Vitamin K 75 μg
· Vitamin C 240 mg
· Thiamin 3.3 mg
· Riboflavin 3 mg
· Niacin 40 mg
· VitaminB6 6 mg
· Folic Acid 500 μg
· Vitamin B 125 μg
· Biotin 100 μg
· Pantothenic Acid 9 mg
· Calcium 200 mg
· Magnesium 100 mg
· Zinc 15 mg
· Copper 2 mg
· Manganese 2 mg
· Selenium 110 μg
· Chromium 120 μg
· Molybdenum 75 μg
· Amino Blend :
· - L-Arginine, L-Glutamine, L-Leucine, L-Isoleucine, L-Cysteine, L-Lysine, L-Valine, L-Threonine

· Phyto-Blend :
· - Cantelope Extract, Watermelon Juice Powder, Plum Juice Powder,
· Rhubarb Chinese Root, Citrus Bioflavonoids (fruit) Powder,
· Watercress Herb , Deodorized Garlic, Rutin, Kelp, Green Tea
· Extract, Ginger Root, Passion Flower Extract, Grape Seed Extract
· (80% polyphenols), Olive Leaf , Blueberry Extract, Bilberry Extract
· (25% anthocyanin), Cranberry Extract, Wild Yam Root, Carrot
· Powder, Papaya Extract, Orange Extract, Pineapple Juice
· Concentrate Powder, Spinach, Black Currant Fruit Extract,
· Cauliflower, Kale, Brussels Sprout Powder, Broccoli Extract, Apple
· Extract, Kiwi Extract, Peach Powder
· Enzy-Blend **
· - Papain Fruit, Bromelain, Alpha Amylase, Lipase
· Alpha Lipoic Acid **
· PABA (para-aminobenzoic acid) **
· Choline **
· Inositol **
· Lycopene **
· Lutein **

do tego dorzucam jeszcze :

Joint Soother:
Glucosamine HCl 1,500 mg (1.5 g) ***
Mobili-Flex™ Proprietary Blend: Methylsulfonylmethane (MSM),Chondroitin Sulfate,Collagen (Hydrolyzed Gelatin), Citrus Bioflavonoid Complex(Citrus spp.) (fruit and peel), Boswellia serrata (resin) 1,193 mg (1.1g)

+

Chlorek magnezu sześciowodny dodawnay do soku - ok. 0.5g dziennie
Ginko B. - 6000mg (from 120mg of a 50 :1 extract)
Vit. K2 mk7 - 75 mg
Vit. C z bioflownoidami - 2-3 g dziennie

Milk Thisttle Extract (ostrosept plamisty) 250 mg (a 4 : 1 extract)
Olej rokitnikowy, omega 3-6-9, lecytyne

i zapomniałbym jeszcze o Noopept'cie od ruskich :D 2 x 10mg + 5-htp 100/200mg per day..

sorki za dublepost, ale mysle ze tutaj otrzymam wiecej odpowiedzi.. :)
  • 904 / 175 / 0
Ok. Dziennie lykam 60mg mianseryny i 150mg pregabaliny- przygoda z benzo ;)
Pytanko- czy 2oxopce albo allad uratuje moj nudny wieczor? Przede wszystkim ma byc bezpieznie bo na przypal nie moge sobie pozwolic.
Uwaga! Użytkownik acodinhejabanana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 571 / 28 / 0
Podczas jednej doby było mieszane we wszystkie strony, różnymi drogami podania 3CMC, 4CMC, A-PiHP, MDPHP, HEXEN, PV8 i na końcu debiut opio gracza, U47700 sniff i iv :) Jest Kongo, kaplica, hipergruba kapa, całkiem nowe doświadczenie, nowe otwarcie. Kocham ten sport!
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".