- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Bardzo ciężki miks, sedacja wręcz ekstremalna, euforia też całkiem w porządku. Kiedy kannabinoidy się rozkręciły zrobiło się dość psychodelicznie, takie trochę Noddy, a trochę już halucynacje. Trzymało mnie jakieś 48h.
przeniesiono - łysy
scalono_xxx
Przepraszam jeszcze dodamz że rolki jak dla mnie po chlaniu parę h po nie zrobiły nic złego, ale to zależy od jednostki i tolerki.
scalilem - WRB
Dopiszę że ważę 108kg i moje tolerancja na wszystko jest równa 0
czy obeznany mógłby napisać coś sensownego z własnego doświadczenia?
(ten miks nie służy do ćpania,
tak wiem, najlepiej by pasował do tematów typu "doping mózgu" i "testosteron", ale któryś moderator perfekcyjnie wykonał swoją pracę, wiec jestem tutaj...)
Przeniesiono ~ Atro
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.