Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 2394 / 653 / 0
Hmm a ja od piątku zrobiłem z 3ma kolegami 5 fety, 1 jazzu, pare piwek smakowych, a z rana jak juz feta odpuszczała żeby nie walić ciągu wchodziło 75 baclofenu, 600 pregi, 2mg clona, i co ciekawe przez te 48 h dwa razy zjadłem po 400 tramca ;P fajny maratonik
  • 29 / / 0
Połączenie psylocybina + błękit metylenowy (imao), ma to sens? W sensie nie dostanę jakiegoś zespołu serotoninowego?
  • 3442 / 715 / 9
Gram w rolki w zakrapianych trampkach na kodach.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 507 / 194 / 1
Można jak wziąłem diklofenak sodowy z amfetamią?
Biorę jeszcze sertraline,pregabaline i kwetiapine,ale z tym już łączyłem i interesuje mnie NLPZ z amfą
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2394 / 653 / 0
sertraline,pregabaline i kwetiapine
Ale chyba nie zażywasz tych gówien kiedy masz spida ??? Bierzesz te rzeczy jak się temat kończy na zwała jak bozia przykazała ??
  • 21 / 3 / 0
Ja wcześniej zapodalem pregabe clona I zolpidem. W piątek wziolem 400 mg pregi I 2 clona i 10mg zolpi to mnie poskładalo nieźle. Teraz wczoraj wzialem 3 mg clona 600 pregi I 15 mg zolpidemu +mj ale już było lepiej niż wczoraj. A dziś stwierdziłem że po co tak szarżować bo szkoda tematu żeby iść spać, wziąłem 1,5 mg clona i 15 zolpi i spoko jak narazie, może wieczór trochę wezmę jeszcze i zajaram mm. Aczkolwiek może to przez te mixy ale zolpidem taki średnio. Ale dam mi szansę solo.

Przeniesiono ~ Atro
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2024 przez Dmjk, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 309 / 38 / 0
Mam pytanie (jak zły wątek proszę o przenisienie)
Chciałbym zastosować takowego mixa: 10mg rolki 225mg( tolerka 500) trampka po 1.5h kodeina 300mg (tolerka z 600-700, ale zazwyczaj używkami mniej i do tego oxy z 40-50mg (nooding mam przy 100mg) I do tego z 1-3mg klona

1Po pierwsze czy nie zasne(może to być sprawa indywidualna, ale może ktoś ma doczynienia z podobnym mixem)

2Czy zmienić może jakoś dawki?

3Czy wrzucić właśnie w takiej kolejności, że tram po 1.5.h koda
czy może lepiej tram a po 1.5h oxy co się lepiej skomponuje

4i po jakim czasie od wrzucenia trama po 1.5h koda/oxy to po jakim czasie od wrzucenia kody/oxów dorzucić te oxy/albo kode. Przepraszam troche zagmatwane, ale chyba rozumiecie

Najczęściej wrzucałem oxy i po godzinie k, ale może lepiej na odwrót? Proszę o doradzenie. Antyhistamina będzie.
  • 22 / 2 / 0
Nie wiem czy to ze mna jest cos nie tak, ale mix DXM (do 250mg) i pregabailny (75mg) w minimalnych dawkach (i odstepach czasowych) to dla mnie bomba nie z tej ziemii. przez kilka h zmniejszone zrenice i oczy przymkniete jak przy benzo. ma tak ktos? w szpitalu mnie nafaszerowali Lorafenem. poki co musze sie chyba ratowac pregabalina.

Przeniesiono ~ Atro
  • 56 / 1 / 0
Co sadzicie o secie na imprezie:
1.5 mg xanax+ 1-2 energetyki +pare buchow koncentratu z zioła (THC) + 1 drink z ok 40ml wódki/whisky

przeniesiono_xxx
  • 70 / 13 / 0
bardziej na lot samolotem niż imprezę ten mix 😂 tylko w moim przypadku bym bucha usunął
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.

Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.