- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Ogólnie totalna nowociota w leki i dlatego chciałbym tej porady
Mam mnóstwo tabletek od mojego żyda w kitlu, do którego chodzę od roku i korzystałem też z kilku recept online. Poniżej dodam lista leków.
Mam cała szafę cukierków i chciałbym alby jakiś doświadczony użytkownik mi powiedział tak luźno co on by zażywał tak żeby się dobrze czuć (bo mam z tym problemy bo się wkurwiam czasem i mam wahania nastrojów), a czasem może jakoś się zrelaksować.
Obecnie biorę systematycznie wenlafaksyna 150mg rano + ketrel 25mg rano i wieczór. Bo tak psychiatra powiedział i tak sobie kupuję przedłużenie leków na ereceptę online. Biorę to bo miałem silną psychozę alkoholową w marcu ubiegłego roku, trafiłem do psychiatryka i od tamtej pory chodzę do psychiatry i chodziłem na terapię ale wkurwiała mnie terapeutka i skończyłem tą zabawę.
A doraźnie to odpierdalam danza kuduro i boję się że z czymś przesadzę
W szafce mam tak:
-W chuj efectinu (wenla) brana j.w.
-W chuj ketrelu 25mg tabletka - czasem biorę 150mg żeby mi się usnęło szybko, ale zazwyczaj j.w.
-200 tabletek pregaby 150mg - biorę rano często dwie, trzy, a wieczorem ze 4 sztuki
-Pramolan taki zielony - nie biorę w ogóle
-Coaxil 12,5mg - nie brałem w ogóle ale mają fajny słodki smak jak tik taki więc czasem sobie zjem po dwie trzy sztuki i czuję delikatne rozluźnienie. Teraz np zjadłem 5 sztuk 12,5mg ale żadnego efektu, choć może dlatego, że ważę 105kg i byłem po posiłku więc może dlatego nic nie poczułem
-Chlorprotixen - mam z 200 kapsułek ale też nie biorę w ogóle
-Hydroxyzyna po 25mg tabletka - mam z 80 sztuk ale też nie biorę bo zamułka
-Gwóźdź programu - relanium (niestety 2mg a nie 5). Robiłem fikołki żeby je dostać na e-recepcie i po kilku próbach dostałem.
Choć zafundowałem sobie przypał bo jak jeden chuj ze strony z receptami online nie chciał mi przepisać to powiedziałem że będzie mnie miał na sumieniu bo coś sobie zrobię. Poszedłem po wódę, wypiłem z pół litra i poszedłem spać a tu policja, moi rodzice i dziewczyna wparowali do mieszkania bo chuj w kitlu zgłosił to na pały. Dlatego rada żeby nigdy nie brać na litość i na takie numery jak mój
PS: Piję czasem alko. Z czym to zmieszać żeby było fajnie a żeby się nie przekręcić? Choć oczywiście alko mogę odsunąć od diety. Z góry dziękuję za jakąkolwiek poradę
I sorry za tak długą wiadomość ale z racji na zawód zawsze walę takie ściany tekstu
29 marca 2022ParaDoCelu321 pisze: To mój pierwszy post, dlatego się trochę rozpiszę. Będę wdzięczny za przeczytanie i ewentualną poradę.
Ogólnie totalna nowociota w leki i dlatego chciałbym tej porady
Mam mnóstwo tabletek od mojego żyda w kitlu, do którego chodzę od roku i korzystałem też z kilku recept online. Poniżej dodam lista leków.
Mam cała szafę cukierków i chciałbym alby jakiś doświadczony użytkownik mi powiedział tak luźno co on by zażywał tak żeby się dobrze czuć (bo mam z tym problemy bo się wkurwiam czasem i mam wahania nastrojów), a czasem może jakoś się zrelaksować.
Obecnie biorę systematycznie wenlafaksyna 150mg rano + ketrel 25mg rano i wieczór. Bo tak psychiatra powiedział i tak sobie kupuję przedłużenie leków na ereceptę online. Biorę to bo miałem silną psychozę alkoholową w marcu ubiegłego roku, trafiłem do psychiatryka i od tamtej pory chodzę do psychiatry i chodziłem na terapię ale wkurwiała mnie terapeutka i skończyłem tą zabawę.
A doraźnie to odpierdalam danza kuduro i boję się że z czymś przesadzę
W szafce mam tak:
-W chuj efectinu (wenla) brana j.w.
-W chuj ketrelu 25mg tabletka - czasem biorę 150mg żeby mi się usnęło szybko, ale zazwyczaj j.w.
-200 tabletek pregaby 150mg - biorę rano często dwie, trzy, a wieczorem ze 4 sztuki
-Pramolan taki zielony - nie biorę w ogóle
-Coaxil 12,5mg - nie brałem w ogóle ale mają fajny słodki smak jak tik taki więc czasem sobie zjem po dwie trzy sztuki i czuję delikatne rozluźnienie. Teraz np zjadłem 5 sztuk 12,5mg ale żadnego efektu, choć może dlatego, że ważę 105kg i byłem po posiłku więc może dlatego nic nie poczułem
-Chlorprotixen - mam z 200 kapsułek ale też nie biorę w ogóle
-Hydroxyzyna po 25mg tabletka - mam z 80 sztuk ale też nie biorę bo zamułka
-Gwóźdź programu - relanium (niestety 2mg a nie 5). Robiłem fikołki żeby je dostać na e-recepcie i po kilku próbach dostałem.
Choć zafundowałem sobie przypał bo jak jeden chuj ze strony z receptami online nie chciał mi przepisać to powiedziałem że będzie mnie miał na sumieniu bo coś sobie zrobię. Poszedłem po wódę, wypiłem z pół litra i poszedłem spać a tu policja, moi rodzice i dziewczyna wparowali do mieszkania bo chuj w kitlu zgłosił to na pały. Dlatego rada żeby nigdy nie brać na litość i na takie numery jak mój
PS: Piję czasem alko. Z czym to zmieszać żeby było fajnie a żeby się nie przekręcić? Choć oczywiście alko mogę odsunąć od diety. Z góry dziękuję za jakąkolwiek poradę
I sorry za tak długą wiadomość ale z racji na zawód zawsze walę takie ściany tekstu
04 kwietnia 2022Modow420 pisze: wgl planuje zrobic miks
90mg DXM
ketamina 20mg
150mg kodeiny
100mg tramadol
5mg oksykodon
0,5mg clonozepan
0.5mg xanax
25mg ketilept
piwo
jont
myslicie ze bedzie git ?
tez planuje
150mg DXM
30mg ketaminy
100mg MDMA
100kwasa
jont
11:00 - 5-10 mg O-PCE
11:30 - 5 mg O-DSMT
12:00 - 10 mg Norflurazepam
13:00 - 1,5 mg Pyrazolam
13:30 - 5-10 mg O-PCE
14.00 - 5-10 mg Isopropylphenidate
14:30 - 3 g Czerwony Kratom
14:45 - 1,5 mg Pyrazolam i 10 mg Norflurazepam
15:00 - 10 mg O-DSMT
16:30 początek imprezki
16:45 60 mg MDMA
17:00 Piwko jasne 0,33
17:30 5 mg Isopropylphenidate
18:00 Piwko jasne 0,33
18:30 Kawałek skręta czystego
19:30 10 mg O-DSMT
19:45 1,5 mg Pyrazolam
20:00 Piwko jasne 0,33
20:15 5 mg Isopropylphenidate
20:30 Kawałek skręta czystego
21:00 Piwko jasne 0,33
20:30 Kawałek skręta czystego
21:00 10 mg Isopropylphenidate
22:00 Piwko jasne 0,33
22:30 Skręt dopalony do końca
23:00 Piwko jasne 0,33
23:30 Zawijka na chatę
Wiem poleciałem trochę ale za zwyczaj nie piję alko i odstawiam benzo, prawie brak tolerancji na Opioidy i MDMA. Jednak miks okazał się idealny, pewnie jutro będe zdychał, ale było warto, chyba najlepszy mix na imprezkę w życiu. Nie polecam nikomu jeżeli nie wie co robi lub jest to nielegalne. Dla doświadczonych polecam całym sercem, ubawiłem się świetnie i do tego taniec +200% umiejętności i wyczucia. O wiele lepiej niż po samym MDMA. Ogólnie Isopropylphenidate z MDMA wydaje się być ciekawym miksem w małych dawkach.
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/e/eae56933-63fe-4a1b-bb32-5ccd92782ae9/au570qlk8fc41.png?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250504%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250504T043502Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=5b82be384b4a0c2eb0e7c3b9a875879514e7166500df0f691e98386ed5b502ec)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut_ekranu_z_2025-01-17_11-55-24.jpg)
„Wokół marihuany medycznej wciąż jest wiele stereotypów, a największą bolączką jest dezinformacja”
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news/klefedronfabrik5.jpg)
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/aptekadyzurna.jpg)
Rewolucja w receptach na opioidy przyniosła skutek? Przepisy miały uderzyć w receptomaty
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cannabe-a.jpg)
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?
W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/3-448290.jpg)
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków
Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/jalowki.jpg)
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie
Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.