Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 283 / 1 / 0
Hmm dziwne, ja od pierwszej dawki (Wczoraj o 21 zarzucone 20mg) poczułem takie średnie zamulenie ale i polepszenie nastroju. Dzisiaj rano nie jestem zamulony a czuje już tak jakieś działanie antydepresyjne. Nie jest to na pewno sam trazodon bo odróżniłbym.
Uwaga! Użytkownik Marines nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 239 / / 0
mianseryna jest ok jeśli chodzi o sen. Na dodatek ma małe działanie antydepresyjne.
  • 283 / 1 / 0
Biorę mianseryne od 5 dni w dawce 10mg na noc i jedyne działanie jakie odczuwam to niepokój w nogach, takie irytujące naspidowanie i o wiele intensywniej odczuwam emocje. Kijowa z deczka jest ta mianseryna.
Uwaga! Użytkownik Marines nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
Być może nie doczytałem, czy są jakieś interakcje z tramadolem?
  • 627 / 66 / 0
minaseryna z tramadolem powoduje zespół serotoninowy. nie polecam, a wręcz przestrzegam
  • 12 / / 0
Nawet po 15h od ostatniego zażycia jednorazowego 20mg ? (Pisałem w wątku T pewnie [jeszcze] nie przeszedł mod.)
Trzeba odczekać jakiś czas? Wiki czytałem -> okres półtrwania
  • 1611 / 34 / 0
Lerivon bralem kolo 10 miesiecy, stopniowo zwiekszajac,
dawke z 10 - 30 - 60mg - tak jak nakazuje ulotka.

Lek bardzo pomocny przy:
- problemach ze snem
- na odstawianie narkotykow
- genialna kontra na keto- zjazdy (tutaj dawki podwojne)

Co do dzialania antydepresyjnego mam mieszane uczucia.
W moim przypadku wystepowalo przez ok polowe czasu
leczenia - potem jakby tendencja sie odwrocila.

Wpadlem na to przypadkowo - po prostu zgubilem
gdzies listek raz i drugi, i tak wyszlo ze miansa mi
zwyczajnie szkodzi! - po prostu bez niej czulem sie lepiej.

Brak syndromu odstawiennego.
Lek zachowuje jako pomoc dorazna - zanim sie rozkreci
mija 2 tyg i akurat tyle trwa widoczne dzialanie nasenne.

Ocena [7/10]
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 1293 / 20 / 0
stosuje 20mg wraz z 20mg paroksetyny(paro rano, miasa noc) i jestem zadowolony, po ostrym (jak na moj staż) ciągu opio postawiło mnie na nogi
te leki naprawdę dużo dają !
wysypiam sie regularnie, jak raz na jakiś czas (wiadomo ze nie ładnie bla bla) przyjebie kota to zjazdu nie ma, jestem spokojny, miły, opanowany i w ogole cut mjut ożeżgi :gun:
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 190 / 9 / 0
Ja leczyłem sie mianseryną dwa razy. Raz z paroksetyną i drugi raz z mozarinem. Bardzo dobrze działa nasennie. Dawki rekreacyjne jakie przyjmowałem to 70 i 80 mg na zejściu. Takie dawki skutkowały długim i głębokim snem. Zaznaczam że przyjąłem takie dawki bez tolerancji. Sen prz takich dawkach trwał nawet do 20 godzin tylko z przerwami na kibel gdzie po wstaniu z wyra to takie zawroty głowy że się toczyłem do tego kibla. Nie polecam takich dawek bez tolerki. Z leczenia mianseryną musiałe zrezygnować ze względu na wielki apetyt jaki występował u mnie przy stosowaniu tego leku a że jestem dużym chłopcem to nie mogę sobie pozwolić na kolejne kilogramy :-)
  • 229 / / 0
Witam wszystkich.
Od jakiś dwóch tygodni żongluje dawką mianseryny w zakresie 60-80 mg, dodatkowo 200 mg sertraliny, nieraz budzę się rano i czuję się jak nowonarodzony, a w niektóre dni nawet nie chce mi się wstawać.
Może jakieś sugestie ?
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.