Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
Zablokowany
  • 122 / / 0
yass pisze:
Darti co ty pierdolisz, Wzjazd sniffem jest natychmiastowy. Chyba ze waliles Cr, ale po kiego grzyba? Teoryzuje, wiec przypuszczam, ze myslales ze Cr w klame daje ojej, Bog wie co, kosmos. To tak nie dziala. Porozdzielaj sobie te niebieskie i biale granulki ale i tak nie wiem po co :D Ja kiedys na poczatku ogarnialem Concerte i pacan w glowie mi mowil zeby to rozgryzac, ale co ja sie bede rozpisywac.
Troche zjebany jestem, nie kojarze co to CR %-D

Z kumplem mielismy Medkinet, wrzucilismy wnetrze kapsulek do mozdzierza i pokruszylismy na proch :-D
Uwaga! Użytkownik Qertonek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Po jakimś czasie zdecydowałem się opisać działanie metylofenidatu, oczywiście patrząc na własną osobę. Stosując w/w substancję codziennie przez kilka tygodni w dawce 5 mg rano i 5 mg po południu, zauważyłem kilka rzeczy a mianowicie: wzrost agresji, zwiększone zachowania seksualne, wzrost koncentracji, wzrost motywacji. Na obecną chwilę jestem zadowolony. Mam zamiar zwiększyć dawkę.

Fuzja - 909

Dodam jeszcze, że pojawił się tzw. słowotok i zmniejszyła się fobia spoleczna. To dziala na osoby inteligentne. Nabytą wiedzę bez problemu sobie przypominam po chwili a przekazywanie jej innym osobom to czysta przyjemność.
  • 204 / 6 / 0
ile tej tyryzony by podbic ?
  • 242 / 13 / 0
Pytanie mam medikinet ale co miesiąc spadam do pracy na miesiąc gdzie mogę mieć drug test. Dlatego po 2 tygodniach muszę przerywać żeby ie wtopić. Pytanie czy wykrywa medikinet drug test ?
  • 361 / 12 / 0
Ma krótki okres półtrwania. Nie słyszałem, żeby wychodził na testach. Chyba, ze ze włosa to do 90 dni dni ;).
Uwaga! Użytkownik 666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 141 / 33 / 0
Filippoisspowrotem pisze:
Cześć, mam pytanie: mam wyłącznie dostęp do Medikinetu CR 40 mg, nie ma opcji, że dostane normalne 20, bo waliłem je IV i lekarka się zorientowała. Czy jest jakaś metoda ekstrakcji medikinetu cr do wersji, którą można zapodać IV, lub chociaż sniffnąć?
Posiadając Medikinet CR kruszysz te śmieszne granulki do uzyskania jednolitego pyłu. W ten sposób spreparowany MPH posiada na moje oko przy wciaganiu około 80% mocy wersji o natychmiastowym uwalnianiu.

Edit. | Marlboro
  • 12 / / 0
Siemaneczko dostalem od lekarza 2 paczki metylofenidatu mam rozpoznanie wstepne adhd. Tylko to jest strasznie drogie. Moje pytania sa nastepujace:
1.jaka jest roznica miedzy metylo a etylofenidatem bo ten drugi moge taniutko kupic na necie i w dodatku w czystej postaci. Chce sie bardziej leczyc niz fazowac takze mysle ze nie bede jakos bardzo plynal. Wage mam takie moge dokladnie sobie odmierzyc bombki do jakichs kapsulek czy czegotamkolwiek;D oprocz ceny interesuje mnie roznica miedzy tymi zwiazkami bo moze kupie taniej ale apteczny orginal czyli metylo daje lepsze efekty.
2. co ewentualnie z malo szkodliwych dostepnych srodkow nadaje sie do ewentualnej codziennej stymulacji..? obila mi sie o uszy chyba metoksamina, penterdon(?nie jestem pewein) i cos tam jeszcze ale nie pamietam. na adhd jest rowniez dobra amfetamina bo jest nawet lek na jej bazie tylko za to to juz sloniutko trzeba zaplacic;) poza tym nie chcialbym brac spida. Szukam czegos lzejszego. Co ewentualnie dawaloby rade nie wiem czy jestem do konca zadowolony z dzialania tego leku biore kilka dni a poza tym wszedzie pisze ze w przeciwienstwie do innych on dziala od razu:/ Bede szedl tez na psychoterapie ukierunkowana specjalnie na moje zaburzenia i one jest podobno podstawa. Ale brakuje mi normalnego funkcjonowania. aa slyszalem jeszcze o jakims etkacie czy cos nie wiem panowie wy sie znaciue pradzcie cos z czego bylbym happy;D pozdro elo elo!!

Przeniesiono do wątku ogólnego. | Marlboro
  • 448 / 14 / 0
Różnica jest taka, że Metylo i etylofenidat mają inne bindowanie do receptorów. Konkretne dane masz na angielskiej wiki pod hasłem ethylphenidate. A bardziej po ludzku, jak dla mnie Metylo lepiej się sprawdza pod kątem objawów ADHD, etylo nie nadaje się jakoś wybitnie do nauki czy ogólnie koncentracji z poprawą pamięci. Wiem, że dużo ludzi stosowało, ale imo wynikało to bardziej z dostępności produktu lub osobistych preferencji nie powiązanych z ADHD. Metylo nie jest znów aż takie drogie, bez przesady, jeśli bierzesz dawki terapeutyczne. O ile etylo może jeszcze być zamiennikiem, inne rcki (zwłaszcza ketony) nie nadają się do codziennego stosowania leczniczego.
  • 12 / / 0
Dzieki za odpowowiedz. Teoretycznie na ADHD jest przepisywana amfetamina ale to raczj gruby kaliber.. Zasadniczo bralm to za granica przez kilka tygodni i wiekszych zejsc nie mialem po odstawieniu. Mysle ze na dluzszy czas terapii zanim wymysle cos innego to chyba bedzie za ciezki material. Jak myslicie? Nastepna wizyte mam za jakis 10 dni opowiem, z lek oporcz lekkiej poprawy funkcji kognitywnych i delikatnj energii nie oprocz tego innych rezultatow. Moje klopoty pamic/koncentracja/ptrzetwazanie informacji sa dosyc spore i cos w postaci metylo jak na mni przynajmnij/ moze ja akurat tak na nigo reaguje -to slabe działo.. Inaczej jeszcze rzecz ujmujac na te onjawy ktore mam po zazyciu potrzebnj mi substancji chcialbym sie czuc lepiej napewno nie jak teraz. Cos w stylu lekkigo, wystrzalu z lekkim nieogarem i skromnymi stanami lekowymi. Moze trzba dluzej poczekac bo biore 10 dni jakies. Amftamina, dziala przyzwoicie, kokaina to chyba na kazdego. Byc moze diagnoza sie sprawdza bo bywaly momenty ze bylem niezl porobiony ale przy normalnych dawkach nie mowi o kilkugramowych sesjach bylm przyjemnie zadowolony i rozluzniiony ze wszytstko ogarniam:) Czy ktos sie moze jeszcze wypowidziec na temat jakiegos rc? Obilo mi sie o uszy ze metoksamina moze miec dzialanie terapetyczne, ale chcialbym poznac opinie na ile takie stwierdznie mozna traktowac powaznie. Oprocz tego slyszalem jeszcze o leku strattera. To jdyny lek zarejestrowany na adhd dla doroslych. Z gory dzieki za opinie:)
  • 141 / 33 / 0
csrpk pisze:
Obilo mi sie o uszy ze metoksamina moze miec dzialanie terapetyczne, ale chcialbym poznac opinie na ile takie stwierdznie mozna traktowac powaznie.
MXE może sprawdzać się jako szybko działający lek antydepresyjny. [1]

Odpuść sobie Strattera (atomoksetyna). Drogie te cukierki i zupełnie do niczego.

[1] Full Methoxetamine: from drug of abuse to rapid-acting antidepressant., Medical Hypotheses, 2012

poprawiona literówka na życzenie autora/JestemSobą-Chyba
Zablokowany
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.