4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Czy odczuwasz zejście po metkacie?
Tak
412
74%
Nie
143
26%

Liczba głosów: 555

ODPOWIEDZ
  • 1890 / 423 / 4
każdy powinien poznać swoje limity przy zabawie z tą substancją.

mi "satysfakcję" totalną eufo/stim w przyrównaniu do ewentualnych uboków związanych z dawką i późniejszym zjazdem jest 24 "tabletki" zarzucone na raz ( w reakcji ).

... gorzej kiedy po takiej zabawie chcesz sobie "dorzucić" ... i leci opakowanie, drugie, trzecie...
... najgorszym moim błędem gdzie "poczułem", że jest grubo było zapodanie dwóch dawek po 24 tabletki ( w przeciągu 5 godzin od przyjęcia poprzedniej )... gdzie wcześniej po około 3 godzinach poleciała lajtowa dorzutka efedronu sporządzonego z 12 tabletek ( takie tam "nic" na podbicie fazy )...

każdemu oczywiście odradzam przyjmowanie takich dawek, mój staż z efedronem leci już w praktycznie 12 rok,
pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie
no i zdrowia!
DXM
  • 2921 / 243 / 0
17 stycznia 2019Ivival pisze:
Crack tak nie cisnie na wiecej jak kot. Kot wygrywa kazde cisnienie. Z doświadczenia.
Wiem, że stary temat, ale odkopię.
Zjazd po kocie to po prostu wypranie z emocji jak ktoś napisał i brak minerałów, jedzenia, itp - kto idzie po strzale fapać ten wie o co chodzi. Chociaż z drugiej strony do braku zjazdu może trzeba dorosnąć i zrozumieć, że jak się przerobiło 3-4 paczki w ciągu dnia/nocy to jest ciśnienie na więcej, ale trzeba zachować umiar i w którymś momencie powiedzieć sobie "Stop", choćby z racji tego, że po 2 paczce (trzecia i kolejna) to tylko przedłużanie fazy, która zmierza ku końcowi, bo ilość dopaminy każdy ma jaką ma i niemożliwe jest, aby w ciągu tych np 24h organizm zregenerował całą dopaminę, którą wyrzucił do przestrzeni synaptycznych. Pewnie nawet L-Dopa z karbidopą w dawkach znacznie przekraczające medyczne, typu 5g jednorazowo lub więcej nic nie da (poza tym nie polecam tego próbować, nie wiem co się może stać w organizmie po takiej ilości na raz), poza tym następuje habituacja czy pogoraszenie neurotransmisji dopaminergicznej (oba słowa są potocznie wymienne w tym kontekście), do tego jeszcze należy dodać, że przy nawet okazjonalnym używaniu następuje downregulacja receptorów dopaminergicznych oraz ich upstream/downstream (siła lub prędkość z jaką przekazują sygnał, po swojemu wytłumaczę to tak, że informatyk nazwałby to "przepustowością" (jak np sieci komputerowej).

@Ivival mowa o kocie iv ? Gdzieś w tym dziale jest napisane, że metkat posiada 70% mocy uzależniającej metamfetaminy, tylko niestety nie jest podana ROA. Masz jakieś porównanie do wstrzykiwanej bądź palonej mety albo kokainy podawanej dożylnie ? Albo ktokolwiek ma i mógłby zrobić procentowe odniesienie do każdego z tych narkotyków ?

PS. gdybym wiedział, jak bardzo uzależnia metkat iv to nigdy bym nie przystąpił do pierwszej "syntezy", mimo ponad 5 lat przerwy (a w sumie im człowiek starszy tym lepiej to widzi i rozumie) widzę, co to robi z mózgiem (na resztę organów wystarczy suplementacja, ale zmiany jakie to powoduje w czaszce są nieodwracalne - taki to ma wypierdol po strzale z jednej paczki Acataru).
Dawny nick: tur3k
  • 1890 / 423 / 4
myślę, że uzależenienie od czegokolwiek to kwestia osobnicza...

ja np z dnia na dzień potrafiłem rzucić zarówno alko czy papierosy, czego powiedzieć o moich znajomych nie mogę.
Tak samo jak potrafiłem rzucić efedron, gdzie dla niektórych wytrzymanie tygodnia bez strzału graniczy z cudem ( sam tak miałem kilka lat temu ).

Z zejściem to samo...
najważniejsze co trzeba zrobić to ZJEŚĆ cokolwiek, najlepiej dużo węgli.
porządny obiad, serio to pomaga.
Magnes/potas podstawowe witamy albo jakis stack witaminowy też da radę.
Coś na wsparcie wątroby, jakiś hepatil, essentiale i podobne...
no i nie brać żadnego benzo , nie jarać na to zioła... zahartowany organizm zjazdy będzie po jakimś czasie traktował jak "formalność",
serio - to sławne przysłowie "trening czyni mistrza" w przypadku zjazdu po efedronie sprawdza się co do joty. pozdr.
DXM
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.