Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Od jutra rzucam.
Przypuszczając, że mam słabe serce ( nie wiem jakie choroby mogą mi dokuczać ) i będę napierdalać kota iv oczywiście- mam jakieś szanse żeby chociaż trochę poćpać i pobawić się zanim umrę?
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
jon pisze: aspirynka i beta-bloker myszko. na pewno mniej wjeżdża na serducho niż spid czy inne gówno.
Beta blokery jak najbardziej z kotem. Bez porownania lzejsza faza.
co do kota to jak najbardziej ryje serduszko,ale większość chyba nie bawi się w ćpanie tego gówna z 4300mg pseudoefki dobowo,a ja póki co żyję
Ludziska uważajcie z tym !
Najśmieszniejsze jest to że w takich ośrodkach terapeuci, psychiatrzy i lekarze określają ich mianem "uzależnionych od efedryny" nie zgłębiając się w temacie co to jest metylokatynon i z czego to się robi . Rozmawiałem nawet z takim lekarzem na temat zatrucia manganem ale on oczywiście wie lepiej i że takie są skutki ćpania <_<
szkoda gadać
Głównym problemem jest raczej zaniedbanie i brak sterylności, jak ktoś ściśnieniowany robi kota na szybko i huka niesterylny żurek zużytą igłą w dodatku ciągiem to sam sobie zrobił kuku.
pozdro
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.