4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 721 / 3 / 0
A ja tu wrzucę moją metodę jak sobie sama kota robiłam, czasem wychodził tak mocny, że dzieliłam sobie to co wyszło na dwa strzały, przepłuczka wzmacnia działanie.

Metkatynon by w3ird (720mg):
Bierzemy na początek literatkę (taka szklanka np do whisky jakby ktoś nie wiedział), dajemy tam tak ~20ml wody i wrzucamy do zamrażalnika, i trzymamy tyle, żeby na wierzchu była warstwa lodu. Za każdym razem jak coś filtrujemy to kieliszek 1 albo 2 powinien być w tej szklance, zimne otoczenie wpływa na moc kota. Troche zabawy z tym jest, ale powem wam, że warto.

- kruszymy magiczne tableteczki na jebany pył;
- w kieliszku nr 1 mieszamy 3,5 ml wody i 1,5ml octu (oczywiście kieliszek jest w szklance);
- wsypujemy tam pokruszoną pseudoefedrynę i mieszamy;
- do pompy 20 ml wkładamy mały filtr, tak na 2 ml (¼ chusteczki), najlepiej go dobrze przepłukać (wlewamy na całą pojemność strzykawki wodę i filtrujemy przez ten filtr dobrze dociskając na końcu mocno do dna);
- zawartość kieliszka numer 1 wlewasz do w/w pompy i filtrujesz to do kieliszka numer 2 (w tej chwili zamieniasz - kieliszek nr 2 wkładasz do literatki z lodowatą wodą);

I teraz dodatek – przepłuczka, nie trzeba bawić się potem z obmywaniem kieliszków:
- wyciagasz tłok z tej 20ml pompy, rozdziabujesz tą białą mase na jak najmniejsze kawałeczki (najlepiej długą, grubą igłą albo czystym, odkażonym śrubokrętem), patrzysz czy na pewno filtr jest na dnie, wlewasz 2,5ml wody do tego, wkładasz tłok i zatykając palcem dziubek strzykawki energicznie potrząsasz nią (2-5min);
- filtrujesz to do kieliszka numer 2;
- powtarzasz czynność tym razem dodając do rozdziabanej białej masy 1ml.

Jak masz już wszystko przefiltrowane i przepłukane, to kruszysz 300mg KMnO4 i wsypujesz do kieliszka nr 2, mieszasz dokładnie, teraz wyjmujesz to z tej szklanki i możesz np. dać do lodówki na czas przygotowania strzykawki do filtracji.

Tego filtra z pompy 20ml (której użyto wcześniej) nie musisz wyjmować, tylko wygrzeb tą masę tabletkową i wyrzuć. Jak wygrzebiesz i wyrzucisz to dodaj do pompy resztę chusteczki (¾), dociśnij, i ponownie to przepłukaj (tak jak napisałam wyżej, wlewasz wodę, filtrujesz ją, żeby filtr był dobrze zbity, tutaj można nawet zrobić to z 2x).

Jak już masz przygotowane wszystko to myjesz kieliszek numer 1, idziesz do lodówki po kieliszek nr 2, mieszasz to błotko, wlewasz i filtrujesz do kieliszka numer 1. Mi dzięki temu przepłukiwaniu na początku wodą ani razu blotko nie pociekło i wychodzi ~7ml zajebiście klepiącego kota. Można na koniec dodać parę ziarenek kwasku cytrynowego jak ktoś chce mieć spokój psychiczny i nie strzelać żółtego płynu %-D

Prosiłabym też, aby któryś z tutejszych adminów - BK/stymulantów - dokleił ten przepis do innych syntez w wątku FAQ. Z góry dziękuję :-D
i like to wear colors like black because it says i’m a whore gg - 11135871
  • 451 / 4 / 0
"a próbował ktoś z was Piracetam przed kotem?"

Nie zauważyłem empirycznej interakcji - brałem też acetylocholinę..
Zjazd koszmarny - jak zawsze :D

@whiteplz teoretycznie wzmacnia kodeinę lecz empirycznie próbowałem wiele razy i zero wzmocnienia, w przeciwienstwie do alko, metkata, czy benzo.
"Jebać trzynastkę powiedział odwracając się na pięcie, trzymając pompkę w ręce..."
  • 294 / 11 / 0
pFPP wydłużało działanie mefedronu, butylonu i bufedronu na czas ok 5h, bo tak długo pFPP się utrzymywało w ciele.
tak, jedna krecha mefa działała 4-5h
Pewnie z metkatem też by zadziałało no i nie trzeba było brać tego pFPP nawet w ilościach wyczuwalnych.
  • 108 / 1 / 0
#slasher1995 0 wzmacniania może dlatego że za krótko poczekałes (po wzięciu DXM czeka sie 1-2h zanim odpowiednio sie wkreci i dopiero potem metkat)
  • 3523 / 51 / 0
whiteplz pisze:
#slasher1995 0 wzmacniania może dlatego że za krótko poczekałes (po wzięciu dxm czeka sie 1-2h zanim odpowiednio sie wkreci i dopiero potem metkat)
ja bym sobie darował wzmacnianie metkata dxm. Po pierwsze działanie metkata znika jakoś wobec przodującego dxm, po drugie faza jest "zanieczyszczona" działaniem dxm i w cale nie jest fajnie.
  • 2914 / 241 / 0
Co obecnie z piperazyn zamiast pFPP (które z tego co kojarzę jest nielegalne już) dałoby radę wydłużyć działanie kocura i zarazem nie namieszało we łbie zbytnio ? Bo skoro pCPP (kurwa, kto wymyśla te nazwy %-D ) zbyt psychodelizuje, a nie o to kaman. Patent na wzmacnianie już jest - moklobemid, teraz czas na drugą część ;p
Dawny nick: tur3k
  • 147 / 6 / 0
@slasher1995: Ja właśnie jestem na piracetamie i w sumie to nie wiem jak ze wzmacnianiem kota (ale penie tak samo jak z resztą ketonów) bo za mało razy go głaskałem żeby mieć porównanie ale testowałem inne b-k podczas brania piracetamu i zauważalnie wzmacniał i wydłużał działanie. tzn. Kiedy inni byli tylko lekko wystrzeleni ja biegałem po suficie i morda mi się nie zamykała %-D czym wszystkich wkurwiałem chociaż też byli porobieni i nie powinno im to przeszkadzać.
  • 3 / / 0
Witam niedawno zacząłem zabawiać się z metkatynonem . Lecz kiedy go zażyję mam wrażenie że pozytywna energia taki lekki speed zaczyna mi mijać po ok 2-3h . Po 4godzinach nic mi się nie chce , mija mi wielka nieopisana chęć rozm owy z ludźmi :wall: :-O . I wtedy jak już metkata niema chcielibyśmy aby nasz stan sprzed 2h powrócił . Więc za 3cim razem jak miałem przygotować metkata kupiłem kilka produktów które zawsze w domu mogą być gdzieś w szafce .

Więc mój prosty sposób jest taki kupujemy :

-Tauryna (ja kupuje w sklepie z odżywkami firmy Olimp)
"Tauryna wpływa na ośrodkowy układ nerwowy. Przypisuje się jej funkcje neuroprzekaźnika. Jest m.in. agonistą receptorów GABA(A). Tauryna miałaby poprawiać funkcje poznawcze i pomagać w nauce poprzez zwiększenie metabolizmu komórek glejowych i, pośrednio, wszystkich neuronów." ~Wikipedia

-Kofeina Bezwodna (zazwyczaj sklep z odżywkami firma Myprotein)
Działanie każdy zna

-Inozytol (w aptece)
Głównie ma poprawić samopoczucie

-Kofeina z guarany (guaranina) również w aptece w formie kapsułek
Wolniej się przyswaja niż zwykła syntetyczna kofeina czy kofeina z kawy dając nam stopniowe pobudzenie.

-Żeń-Szeń (w aptece) w kapsułkach np. Olimp
Polepsza nasze samopoczucie , zwiększa siły witalne

Wszystkie wyżej wymienione składniki biorę około 40-60min po spożyciu metkatynon'u . Do tego jeszcze dochodzi jeden energetyk (250ml) celem zwiększenia poziomu cukru jak i napoje energetyczne zawierają zazwyczaj około od 200 do 285 mg/100ml glukuronolakton który jest prekursorem syntezy rybozy i tauryny. {nie każdy energetyk zawiera glukuronolakton}

Oto ilość substancji wliczając w to energetyk spożytych substancji po spożyciu metkatynonu

90mg - Kofeina Bezwodna
1600mg - Ekstrakt Guarany (w tym 20% kofeiny)
1500mg - Inozytol
6500mg - Tauryna
900mg - Żeń-Szeń

Ilość substancji i ich działania jest ustosunkowana tolerancją na dane składniki i wyżej wymienione ilości wydają mi się najlepsze dla mojej osoby i odczuwam iż podane substancje zwiększają działanie metkata a przede wszystkim kiedy jego działanie słabnie jesteśmy pełni sił . Jeśli umieszczam temat w złym dziale przepraszam i proszę o przeniesienie . :-D
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2014 przez Thirteen, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Przeniesiono
  • 10 / 2 / 0
Mi najbardziej podbija działanie TYROZYNA (do kupienia w aklepie z odzywkami)

najlepiej zazywana przed w trakcie i po/ ja biore po 3 rabletki

efedryna przywraca dopamine dlatego podbija w trakcie i pomaga na zejsciu - dobra do kazdego stymulanta ktory dziala na dopamine
  • 40 / 10 / 0
Pytanko... czy metkat wzmacniany małymi dawkami moklo (3x po ok. 35 mg) jest stosunkowo bezpieczna opcja? Przy tym wariancie szłaby 1 paczka kocura. Konsumowałabym po 6 tabsów w ok. 4-ro godzinnym odstępie czasu (oral). Moklo wrzucane byłoby przed pierwszą i drugą dawką, ostatnia z kolei poleciałaby w celu wydłużenia działania. 2 razy testowałam to połączenie i raczej nic niepokojącego nie wystąpiło. Gdy pikawa zaczynała szaleć zarzucałam 1 mg alpry co w dużym stopniu serducho uspokajało. Powyższy miks ogarniałabym nie częściej niż raz w msc. Kot bez owego wspomagania działa marnie, z moklo to zupełnie inna klasa fazy. Tego typu sporadyczna zabawa jest stosunkowa bezpieczna, czy ryzyko pojawienia się poważniejszych komplikacji jest zbyt duże i to kategorycznie olać?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.