Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
santaclaus pisze:Oral lepszy ? Przecież to grzech podawać inną drogą niż iv, nie wierzę że wjazd kota przy oralu jest taki jak przy iv. Może i faza jest dłuższa ale przecież w metkacie najważniejsze jest wejście ...
Zrozumiałem że czas najwyższy to zostawić gdy zaczełem w różnych przypadkowych sytuacjach czuć zapach kota i wydawałem na to cały hajs co mi wpadł w ręce.
Nie brałem już tego z jakieś 2miechy i nie czuje jakoś ciągotki żeby se znowu przywalić. ;]
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
missiv pisze:@up kolega napisał, że metkat przy podaniu doustnym i doodbytniczym dla niego był nudny (przynajmniej ja tak to rozumiem).
"Rutyna to rzecz zgubna "
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Od pierwszego iv uzależnia kosmicznie.
Jak każdy stim, taki ma potencjał.
Mówią, że opoi uzależnia, ale to to kurwa wciąga,
:yay:
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.