4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 75 / 13 / 0
santaclaus pisze:
Oral lepszy ? Przecież to grzech podawać inną drogą niż iv, nie wierzę że wjazd kota przy oralu jest taki jak przy iv. Może i faza jest dłuższa ale przecież w metkacie najważniejsze jest wejście ...
Dokładnie metkat brałem doustnie doodbytnoczo i iv i dwie pierwsze metody podania były dla mnie poprostu są nudne i mijały się z celem.
Zrozumiałem że czas najwyższy to zostawić gdy zaczełem w różnych przypadkowych sytuacjach czuć zapach kota i wydawałem na to cały hajs co mi wpadł w ręce.
Nie brałem już tego z jakieś 2miechy i nie czuje jakoś ciągotki żeby se znowu przywalić. ;]
  • 27 / / 0
IV kota nudno oj kolego coś czuje zjebaną ekstrakcję bo nie wierze w coś takiego i chyba większość to potwierdzi :)
  • 839 / 69 / 0
@up kolega napisał, że metkat przy podaniu doustnym i doodbytniczym dla niego był nudny (przynajmniej ja tak to rozumiem).
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 75 / 13 / 0
missiv pisze:
@up kolega napisał, że metkat przy podaniu doustnym i doodbytniczym dla niego był nudny (przynajmniej ja tak to rozumiem).
Dokładnie o to mi chodziło ;-)
  • 3460 / 732 / 9
Przejebane jest nauczyć się kocić. Jak tylko człowiek troche odpocznie, jest hajs i warunki na to to pokusa jest ogromna. Jebnął bym se ale nie chce wiecie ocb. Od paru godzin bije się z myślami żeby przyjebać. Browara nie kupuje do wieczora żeby nie stracić czujności. Nie jest to klefedron który trzeba sobie zamówić. Możesz mieć to zawsze na wyciągnięcie ręki i to jest przejebane.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 887 / 11 / 0
Ostatni raz brałem metkata jakieś 2 lata temu w ciągu, od tego czasu nic ,zero, zapomniałem że coś takiego istnieje. Teraz nagle zaczyna mi się śnić, czuje zapach metkata po reakcji, piosenki zaczynaja mi sie kojarzyć z metkatem a jak wchodze do tego działu na h to mnie zaczyna w środku skręcać. O co kurwa chodzi? Nie mam zamiaru tego brać ale takie objawy mnie przerażają
  • 3603 / 589 / 1
straszne... też tak pare razy miałem, a jestem rok w ciągu z 2 dłuższymi przerwami tylko. Jak już np. skonczy sie kasa i nie masz warunków, sprzętu i pieniędzy to samo sie reguluje. W końcu, po 2 tyg. uświadamiasz sobie, że zajebicie, bo już mnie nie ciągnie. Aż do przypływu większej gotówki... i wiesz, że możesz przeznaczyć pewną kwotę na fundusz rozrywkowy- i wtedy zaczyna cię prześladować z powrotem @_@
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 3523 / 53 / 0
Osobiście przerzuciłem się na dopałki hehe , brałem 3mmc i 3 cmc aby zapomnieć o metkacie i udało mi się. Dopalacze nie mają takiego potencjału uzależniającego jak te syfne chemikalia i serce mi nie wali jak pojebane.Nie brałem już dłuższy czas (od sylwestra),ale boję się zacząć bo wiem,że wrócę.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 5803 / 1198 / 43
Co by nie mówić/ godać (?).
Od pierwszego iv uzależnia kosmicznie.
Jak każdy stim, taki ma potencjał.
Mówią, że opoi uzależnia, ale to to kurwa wciąga,
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 623 / 22 / 0
Mnie nie uzależniło,wale z 5razy na rok nawet nie muszę.Są lepsze dragi.
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.