4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2012 / 83 / 0
Nieprzeczytany post autor: p4g4y0zzz(X) »
Moze stac ale kurwa przefiltrowany juz, inaczej sie rozjebie jak postoi z 3-4h. Przefiltrowany moze stac nawet całą noc ale bedzie troszke slabszy.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Wiadomo ze filtrowany ;-)

ale myslalem ze moze ze 2 dni wytyra...

PS. A moze by tak zamrozic... %-D
Ostatnio zmieniony 04 września 2008 przez dobson, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 923 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
p4g4y0zzz(X) pisze:
Moze stac ale kurwa przefiltrowany juz, inaczej sie rozjebie jak postoi z 3-4h. Przefiltrowany moze stac nawet całą noc ale bedzie troszke slabszy.
pojebalo?

po 2 h przefiltrowany metkat rozjebal mi sie na efedryne, jestem tego prawie pewny, czulem sie tak jakbym wjebal duza dawke efki, nic z metkatowej euforii.
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
no coś Ty, 2h spokojnie może leżeć. musiałeś coś zwalić przy reakcji. ale faktycznie p4gcośtam się nie zna, jak odstawiać to przed filtrowaniem. może sobie tak i całą noc leżeć i będzie git.
szatan
  • 408 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ester »
Elo. Zauważyłem, że tanio by wyszło z dużej paczki Cirrusa (sciślej mówiąc jakieś 0,3gr taniej na 1mg pseudoefki ;) ), ale cetyryzyna - jak niektórzy po 10mg są senni przez pół dnia, to co dopiero po 30mg. Da radę ją jakoś (jak?) oddzielić? EDIT: Już znalazłem, raczej się nie da ;p Ale na szczęście na mnie 30mg cetyryzyny nie robi wrażenia, a przyda się na moją piekielną alergię :)

Ktoś już o tym wspominał, ale chyba nie było nic konkretnego - z tego, co mi wiadomo (a co wyczytałem w innym opisie i na jego podstawie obliczyłem), 200mg nadmanganianu potasu nie przereaguje 720mg pseudoefki. W najlepszym wypadku 89% tej ilości. Potrzeba dokładnie 225mg, a że nie wszystko się dobrze wymiesza (i łatwiej wyliczyć), lepiej dać 250mg. Pozostałe 25mg raczej nie zaszkodzi, poza tym chyba się przefiltruje :)

EDIT2:
Jeszcze co do przechowywania mam pytanie - w ogóle w jakich warunkach trzymać? Tak, żeby się nie rozpadł przez noc. W zamrażalniku? W lodówce? Coś słyszałem, że nieoczyszczony wytrzyma dłużej, to prawda?

EDIT3:
Właściwie po co komu woda destylowana, czy przegotowana? Przecież KMnO4 odkaża wodę, a szkodliwych związków chyba nie ma w wodzie pitnej :)
Ostatnio zmieniony 07 grudnia 2008 przez Ester, łącznie zmieniany 3 razy.
Ksiezniczko, w którym zamku straszysz?
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
  • 408 / 3 / 0
Twardość wody, to zawartość soli, magnezu, wapnia i innych metali - chyba nie zaszkodzi, o ile nie ma wśród nich metali ciężkich. Problem w tym, że twarda woda ma większe napięcie powierzchniowe, przez co gorzej się rozpuszcza. Nie znam się na tym, ale myślę, że mogłoby to spowodować nieco wolniejsze wejście i drobne straty.

Przejrzę wątek ogólny, może będzie coś o przechowywaniu.
iiisǝʎ ʞɔnɟ
  • 923 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
nie ma mozliwosci bezpiecznego przechowywania metkatu z tego przepisu, z kazda godzina traci na mocy. nieprzefiltrowany przetrzyma pewnie dluzej, bo na dobra sprawe caly czas tam bedzie dochodzila reakcja zanim wszystko sie przetrawi, ale to i tak jest bardzo nietrwale gowno.

usunięcie niepoprawnego cytowania #czeslaw
  • 408 / 3 / 0
Ech, jedni piszą, ze kilka dni może stać, tylko blednie i minimalnie na mocy traci, inni że już po 2-3h można wywalić, bo zostaje sama efka... Ja bym raczej ufał tym drugim, choć wypowiedzi pierwszych dosyć przekonujące ;) Hmm, a może zamrozić? :scared:
iiisǝʎ ʞɔnɟ
  • 110 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: luzik1980 »
Wystarczy jak do wolnej zasady dodasz HCL obniżając poziom do 6,5 - 5,5 ph i masz chlorowodorek katynonu w wodnym roztworze który jest trwały lub dodasz kwasek cytrynowy i masz cytrynian katynonu też trwały - poco wy się bawicie w zamrażanie go ?
luzik
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
A czy przy tej metodzie (gruszy) mozna produkt finalny jakos skrystalizowac
np. metoda ktora opisal innyodinnych --> ( http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=13383 ) ?
Albo jakos inaczej w domowej kuchni.
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
ODPOWIEDZ
Newsy
Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.