4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1211 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
ciśnienie jest dopiero jak faza zejdzie hahahahahha
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2012 / 83 / 0
jon pisze:
ciśnienie jest dopiero jak faza zejdzie hahahahahha
Bardzo dobrze powiedziane, lepiej bym tego nie ujal. %-D
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 1211 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
martwi mnie tylko obecność soli potasu po reakcji, które jak wiadomo mogą prowadzić do hiperkaliemii i w konsekwencji do zatrzymania akcji serca. ale i na to jest lekarstwo:
Gdy żadne środki nie są dostępne, można zastosować lewatywę.
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2179 / 30 / 0
a ktoś na beta-blokerach próbował?
ja pierdole panowie, nieźle sobie kuku narobiliście w takim wieku :| Ja mam problemy z ciśnieniem ale to nie przez narkotyki a co za tym idzie nie mam wyrzutów sumienia ale wyście sobie na życzenie rozjebali ukłd krwionośny przed 30stką. Brawo.
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2009 przez Blepharospasm, łącznie zmieniany 1 raz.
Hidden mefedron User
  • 41 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: zlooo »
263 / 148 cisnienie - przezylem obeszlo sie bez szpitala pzdr

dodam jeszcze ze w sierpniu bede mial 20stke dopiero
Uwaga! Użytkownik zlooo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
ile paczek? jakies ciekawe objawy? :-P
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Nie mierzyłem, ale mam wrażenie, że dobrze zrobiony metkat podwyższa puls minimalnie, a napewno mniej niż np. efedryna,
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1179 / 124 / 0
Nieprzeczytany post autor: mniemanolog »
Jestem trzydziestoletnim, bardzo szczupłym mężczyzną ze skłonnością do nadciśnienia. Dzisiaj po raz kolejny (trzeci dzień z rzędu przyjebałem kota, tym nowym sposobem (ale bez "oczyszczania" z K+).
Po około 10 min po strzale z całej paczki:
puls 68
ciśnienie 185/158
po chwili powtórzyłem pomiar i wyszło odpowiednio:
puls 73
cisnienie 115/111
Dosyć duże rozbieżności...
Ciśnienie mierzyłem elektronicznym ciśnieniomierzem firmy "Tech Med". Może zakłamuje pomiary?
------------
Tak sobie pomyślałem, że dla kobiet i dla równie szczupłych mężczyzn jak ja, taki ciśnieniomierz świetnie nadaje się na stazę. Oczywiście należy umieścić go na bicepsie.
EDIT
3 pomiar:
puls112
cisnienie 144/95
Ostatnio zmieniony 02 września 2009 przez mniemanolog, łącznie zmieniany 1 raz.
EjeMqv63qzcBDbheXUtQcmcMHaCGGXk8cCS
  • 1199 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: prawie_martwy »
Mierz standardowym tym dmuchanym mirenikiem, na bicepsie, i na siedzaco.
  • 15 / / 0
jak ja zajebalem kota metoda I.V serce mi napierdalalo z dosc duza predkosci okolo 5 godzin ; ) aha i jeszcze jedno jak oddychalem powoli napierdalalo jeszcze szybciej jak przyspieszylem oddech troche sie zwolnilo ; ))
Życie jest po to , by z niego korzystac , ale korzystaj z glowa !!
ODPOWIEDZ
Newsy
Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.