4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 237 / 10 / 0
otoz chcialbym sobie przetestowac metkata i chociaz wielu z was metode oralna uwaza za nieoplacalna tak wlasnie chce na pierwszy raz przyjac ta substancje i mam pare pytan.
1. jestem w ciagu na klonach w dawkach od 1- 4mg na dobe , zawsze wieczorem na sen biore czy to nie zniesie dzialania metkata ? ( przykladowo dzis o 19 zjem tabletke na sen a chce jesc jutro kota kolo 14/15 kiedy to teoretycznie klon juz doraznie nie powinien dzialac )
2. ile paczek na pierwszy raz na wypici? jestem duzy chlop 100kg.( kode jak jem to po 900mg zeby posmyralo ale to raczej nie ma zwiazku zadnego)
3. Duzo beta ketonow w swoim zyciu zjadlem. ostatnio bylo 3mmc jakos pol roku temu. bralem ronwniez etkata z neta i powiem szczerze ze srednio mi sie ten keton podoba zdecydowanie bardziej wole bufa albo 3mmc. Czy metkat ma wgl cos wspolnego z etkatem ?
All that I need,
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
  • 858 / 18 / 0
mnie za pierwszym razem zniszczył kot wypity z calej paczki acataru robiony metodą na szybko w 15min
wage mam podobną do twojej
metkat a inne bieda ketony to inna liga w ogole
klony ci sie przydadza jak przestanie działać bo jest ogromna chęc na dorzutke + pseudoefedrynowa zwała

nie polecam metkata bo to chyba jest najszybsza droga do rozpoczęcia walenia i.v metkat pity daje gdzies 10% tego co chukniety.. xd

nic nie ma wspolnego z metkatem eth-kat no moze nazwa podobna

walilem eth-kata i.v i poza drgawkami i halucynacjami nic ciekawego nie miałem ani to nie ma wejscia ani niczego specjalnego pusta stymulacja i gęsia skora
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 267 / 16 / 0
jak nie chcesz i.v.ki to może choć p.r. ? jeżeli tyle czasu żadnych stymulantów nie brałeś to 1 paka Cię pewnie porobi ale weź 2 bo pewnie i tak będziesz miał ochotę dorzucić. Benzo nie psuje zabawy z kotem. Zastanów się poważnie nad inną drogą podania. %-D
Kiedy celem jest brak celu.
Sex, drugs & rap - to mój przepis na życie.%-D
  • 237 / 10 / 0
885 pisze:
metkat pity daje gdzies 10% tego co chukniety.. xd

czyli jednak trzeba wziasc ewidentnie wiecej jesli chce sie go pic a nie pukac. Chyba rly z 2 pakami poceluje na 1 raz
All that I need,
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
  • 858 / 18 / 0
zle mnie zrozumiales to tak nie działa

chodzi po prostu o to ze kot jest stworzony do pukania
wypity działać dziala tez fajnie ale rogi pokazuje dopiero chukniety

najlepiej wyjdz z tego działu %-D
sam widzisz jak tu kariera kociarzy wyglada

piją piją...
czasami wlewają w 4litery
i tak finalnie wiekszosc napierdala i.v pozniej
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia

• 237 / 10 / 0
jestem tak chamsko wjebany w kodeine ktora mnie uziemila wrecz, ze musze czegos nowego poszukac xD
All that I need,
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
  • 267 / 16 / 0
Resident Scumfuck pisze:
jestem tak chamsko wjebany w kodeine ktora mnie uziemila wrecz, ze musze czegos nowego poszukac xD

Fajny plan, kiedy zaczniesz robić mixy koda+kot daj znać. :wall:
  • 858 / 18 / 0
plan zajebisty już to widzę

wypije kota porobi go i odpali hajpa wpisze w wyszukiwarke kot + koda mixy :retarded:
HMM i finalnie bedzie tak

koda ~40min przed puknieciem kota %-D

ale ogolnie jest tak ze tym ktorym stimy sie podobają nie przepadają za opio
i być moze odwrotnie?
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia

• 267 / 16 / 0
Dzięki Tobie już nie musi szukać :D. Jak dużo znasz osób które nie lubią speedballa? Nie wiem jak z kodą, jej działanie dosyć łatwo zbić, ale mix kota z mocniejszymi opio toooo jeeeest toooo! Poza tym kolega dał do zrozumienia że lubi i i opio i stimy,
Ale nie mierzmy swoją miarą, kolega nie daje po kablach, może nie zacznie a wtedy taki mix raczej kiepsko się sprawdzi.

BTW: Ja po kilku latach ścierwienia, zakochałem się w kodzie od 1szej fazy i pół roku ciągu nie wiadomo kiedy przeleciało, więc tak nie do końca się sprawdza ta zależność między stimowcami i opiatami.
  • 858 / 18 / 0
ja nie lubie opio %-D i moze to i dobrze bo makowy kolega napierdala 20lat i gdybym tylko chcial.. hehe kompociku domowej produkcji tutez metadonu tutez dolarganu

jedyny mix do stimow to

wiecej stimow %-D ja lubie miec bardzo mocno %-D jak jebane dzikie zwierze nigdy nie ma dość stimow ziomek hehe

eidt
zreszta co ci bede dawal 1 nutkę masz caly kanał ;d

http://www.youtube.com/watch?v=MVi0Xqug ... CBD3C6DE50
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia

ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.