Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Siema,

to mój pierwszy wpis także proszę o wyrozumiałość. W temacie jestem od 2 lat. Problem polega na tym, że jednego dnia bombie kamienie szlachetne a kolejnego jest totalna dyntka... Jest jakiś sposób na wzmocnienie tematu kolejnego dnia? Mieszanie z czymś, cokolwiek?
Ostatnio zmieniony 01 maja 2024 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawiono brzmienie tematu
  • 4 / / 0
Nie sprecyzowałeś czy drugiego dnia aplikujesz ten sam towar, który został Ci z dnia poprzedniego, czy dostajesz drugi woreczek od kolegi?
  • 459 / 59 / 0
Jeśli wszystko jest czerpane z jednej torby, to tolerancja rośnie szybko, ale nie na tyle żeby drugiego dnia nie klepalo. Myślę że po tygodniu lotu przestaje się odczuwać efekty, jednak wystarczy kilka dni przerwy i względnie wraca do normy. Jeśli chodzi o różne sorty, to myślę, że można zwalić to na różną jakość mety - drugiego dnia odrobinę zwiększona dawka powinna dać oczekiwane efekty
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.