[ external image ]
Tylko kurwa, z zaśnięciem był niezły kłopot, 8h po ostatnim buchu postanowiłam, że pójdę spać i dopiero 2xklon + 2x estazolam + 2x midazolam + 2xpiwo uśpiło mnie na jakieś 3 godziny xd
A i na przyszłość; duża różnica między vapo a iv? :-D
Jak jestes w ciągu to , z zaśnięciem może być lekki problem i sen będzie krótszy , ale można się wyspać spokojnie ;] ... w sensie 2-5h .
Moje spożycie zakończyło sie na paleniu i nigdy , ale to nigdy nie podam sobie i.v ;) ... nie to że nie wiem jak ( wręcz przeciwnie ) , ale tej chociaż 1 zasady się trzymam i trzymać będę . Za to bez problemu mogę innym i.v i.m i.o , s.c , i.t ( s.l p.o i p.r każdy sobie sam zapoda ;P ) .
Jak odróżnić ... ciężka sprawa wytłumaczyć a jeśli nie masz " zaufanego " tudzież pewnego źródła i zaczynasz to wałki się zdarzyć mogą ... nie masz kogoś oblatanego w tym temacie by zanim zdecydujesz się kupić spojrza łby tylko , ew troszkę p.o ... ale to ilość znikoma ... by smak złapać . ;)
Sporo randomowych osób tutaj pisze o swoim kontakcie z tą substancją, a byłem święcie przekonany, że by w Polszy się nią raczyć trzeba znać odpowiednie towarzystwo - i to nie takie jak przy kwasie czy herze - naprawdę "odpowiednie". Elita, te sprawy. Tzn. zdaję sobie sprawę, że wśród szaraczków też lata meth, ale nie chodzi mi o towar, który jest słabszy od obecnych ketonów. Tak dużo osób tutaj ma takie koneksje, czy tak wiele osób tutaj dostaje wyjebki i się cieszy dobrym kryształem?
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
A tak ogólnie to chyba nie da się odpowiedzieć na to pytanie, nie ma protipa - jak już to ja, jakbym desperacko potrzebował i znał jakiś pigularzy na Czechach (nigdy się tym nie interesowałem, ale raczej problemem wielkim to nie jest - wręcz podobno stadami tam pełzają z XTC w konkretnych barach i niejednokrotnie sami podbijają z pigułami - to właśnie ich spróbowałbym zapytać jakoś dyskretnie, albo lataj po prostu po centrum nago z napisem "NEED meth NOW SRSLY!" jebnięte na środku klaty jakimś ładnym tagiem i też może się uda. Dodaj też na dupie "Per rectum ad astra" - poetyckie i świadczące o zaangażowaniu w sprawę + jeszcze większe zwrócenie na siebie uwagi. Może akurat zobaczy to któryś z bossów jednego z czeskich karteli i da towar za darmo. Istnieje prawdopodobieństwo, mógłbym policzyć uwzględniając populację, zagęszczenie centrum i inne rzeczy, ale mi się nie chce. Na oko zresztą już widzę, że jest dość wysokie.
No i jeśli chodzi o jakość to jest pierwszorzędna, przezroczyste kryształy, 20 mg sniffem już robi dobrze.
ale to kupują "nowicjusze" .. coby nie padli od razu? .Tak ładnie dile dbają o klientów
NS ... kilkadziesiąt km od mojej mieścinki ... to samo województwo ,ale jednak już bardziej w stronę centrum Polski i co ? ... i nie znają ryżu , nie jest tam az tak popularny i trzeba się postarać by coś znaleźć ... . Znajomy posypał grudkami , [rozgniecione , porobione ścieżki ... ] wiadomo , że były malutkie , wszak był to ich 1 raz ( F biorą od X lat jednak ilość ryżu a F jest trochę inna... <na początku > z takim drwiącym uśmieszkiem ale siuuup sceptycznie , ale już po chwili trochę się zdziwili - pozytywnie
Także ... nie sądzę bym miała jakiś nędzny żeniony syf :]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
Medikinet CR 40mg
Tentin 10mg
Wellbutrin 300mg
Pregabalina 450mg
alprazolam 2mg
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.