Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 954 / 52 / 0
No i w ogóle, nawet z największą ostrożnością, lepiej mieć znajomego, będącego połączeniem z dobrym i sprawdzonym źródłem. Albo bezpośredni kontakt z takim źródłem. Szukanie gdzie popadnie dobrej mety to coś jak te maszyny do wyciągania zabawek. Niby wypełnione po brzegi, ale i tak praktycznie zawsze zostajesz z niczym, albo wyłapujesz fartem najchujowszą, której nie chciałeś. Ja się uparłem na takiego jednego, pierdolonego Spongeboba z maszyny w Kauflandzie u mnie. Zawsze jak tam idę nie mogę się powstrzymać i poświęcam te 2zł na zdobycie skurwiela. W końcu mi się uda %-D.
[ external image ]
  • 274 / 9 / 0
Muszę przyznać, że crystal meth wskoczyła na pierwsze miejsce, na liście moich ulubionych stymulantów <3. Speed, euforia wszystko jak oczekiwałam. Dawka - 50mg co parę godzin, w sumie poszła ponad ćwiara (wszystko vapo). Zjazd jakoś nie dawał mi się mocno we znaki, raczej zwykłe zmęczenie.

Tylko kurwa, z zaśnięciem był niezły kłopot, 8h po ostatnim buchu postanowiłam, że pójdę spać i dopiero 2xklon + 2x estazolam + 2x midazolam + 2xpiwo uśpiło mnie na jakieś 3 godziny xd

A i na przyszłość; duża różnica między vapo a iv? :-D
  • 373 / 37 / 6
Zgadza się , jak to zwykle bywa na początku ... zero .. kompletnie nie ma bata, żeby zasnąć ... noo chyba ,że olanzapinka albo ketrel ... ale to już w extremalnych sytuacjach bywało .
Jak jestes w ciągu to , z zaśnięciem może być lekki problem i sen będzie krótszy , ale można się wyspać spokojnie ;] ... w sensie 2-5h .
Moje spożycie zakończyło sie na paleniu i nigdy , ale to nigdy nie podam sobie i.v ;) ... nie to że nie wiem jak ( wręcz przeciwnie ) , ale tej chociaż 1 zasady się trzymam i trzymać będę . Za to bez problemu mogę innym i.v i.m i.o , s.c , i.t ( s.l p.o i p.r każdy sobie sam zapoda ;P ) .
Jak odróżnić ... ciężka sprawa wytłumaczyć a jeśli nie masz " zaufanego " tudzież pewnego źródła i zaczynasz to wałki się zdarzyć mogą ... nie masz kogoś oblatanego w tym temacie by zanim zdecydujesz się kupić spojrza łby tylko , ew troszkę p.o ... ale to ilość znikoma ... by smak złapać . ;)
  • 1794 / 124 / 0
Takie pytanie.
Sporo randomowych osób tutaj pisze o swoim kontakcie z tą substancją, a byłem święcie przekonany, że by w Polszy się nią raczyć trzeba znać odpowiednie towarzystwo - i to nie takie jak przy kwasie czy herze - naprawdę "odpowiednie". Elita, te sprawy. Tzn. zdaję sobie sprawę, że wśród szaraczków też lata meth, ale nie chodzi mi o towar, który jest słabszy od obecnych ketonów. Tak dużo osób tutaj ma takie koneksje, czy tak wiele osób tutaj dostaje wyjebki i się cieszy dobrym kryształem?
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 954 / 52 / 0
Ja sam jestem w sumie ciekaw. Źródło - teoretycznie na tyle solidne, że mogła być to porządna meta. Tylko, że brudna, mokra. No i aż tak jakbym się tego spodziewał nie wyjebała, a wyjebała mocno i tak. Podejrzewam, że meth z jakąś popsutą syntezą pod koniec, zasyfiona, czy coś, meta tak, ale raczej z tych średnich. Ale na ilość, która wystarczyła na 3 okazje i tak jestem zadowolony. Pewnie duża część udzielających się to podobne sytuacje, albo totalne wałki, bo też jestem takiego zdania co Ty - że zdobycie czystej jak z rąk samego Waltera White w Polsce graniczy z cudem. Może i lepiej, biorąc pod uwagę moją tendencję do popadania w skrajności albo częste, ulotne miłości do jednej substancji i walenie jej nawet jak daje znać, że nawet jej już się znudziło i przestaje działać, a ja tryharduje %-D
  • 275 / 4 / 0
moje jedyne źródło na zdobycie meth to jechanie do ostravy na stodolnie(1h autem) dlatego pytałem. Tylko jak u pepików kupić tą ćwiare na spróbe?
Uwaga! Użytkownik Deiff nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1794 / 124 / 0
Z translatorem, kurwa.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 954 / 52 / 0
I nożem jak jedziesz sam. :D
A tak ogólnie to chyba nie da się odpowiedzieć na to pytanie, nie ma protipa - jak już to ja, jakbym desperacko potrzebował i znał jakiś pigularzy na Czechach (nigdy się tym nie interesowałem, ale raczej problemem wielkim to nie jest - wręcz podobno stadami tam pełzają z XTC w konkretnych barach i niejednokrotnie sami podbijają z pigułami - to właśnie ich spróbowałbym zapytać jakoś dyskretnie, albo lataj po prostu po centrum nago z napisem "NEED meth NOW SRSLY!" jebnięte na środku klaty jakimś ładnym tagiem i też może się uda. Dodaj też na dupie "Per rectum ad astra" - poetyckie i świadczące o zaangażowaniu w sprawę + jeszcze większe zwrócenie na siebie uwagi. Może akurat zobaczy to któryś z bossów jednego z czeskich karteli i da towar za darmo. Istnieje prawdopodobieństwo, mógłbym policzyć uwzględniając populację, zagęszczenie centrum i inne rzeczy, ale mi się nie chce. Na oko zresztą już widzę, że jest dość wysokie.
  • 92 / 3 / 0
To nie jest wcale elitarna używka. Po prostu mieszkacie w złym miejscu. W moich rejonach (Dolny Śląsk) metę zazwyczaj łatwiej jest ogarnąć niż zielsko. amfetaminy za to w ogóle nie ma, a przynajmniej ja nie mam do niej żadnego dojścia.
No i jeśli chodzi o jakość to jest pierwszorzędna, przezroczyste kryształy, 20 mg sniffem już robi dobrze.
  • 373 / 37 / 6
Uroboros tak jak napisał Akkerman , mieszkam w sąsiadującym do DŚ województwie i również ryż jest bardzo dobrej jakości (wiadomo , że można kupić/ natknąć się na żeniony
ale to kupują "nowicjusze" .. coby nie padli od razu? .Tak ładnie dile dbają o klientów %-D ) ... jest to niemalże zagłębie meth ( DŚ jednak na 1 miejscu ;) ) ... mało kto grass sprzedaje ( mają, ale wyłącznie na użytek własny , bo się im nie opłaca a fety ( dobrej ) ... ojj bardzo dawno nie widziałam i w sumie nie jest mi ona potrzebna ;) , pamiętam jeszcze tą sprzed ok . 10- 15 lat )
NS ... kilkadziesiąt km od mojej mieścinki ... to samo województwo ,ale jednak już bardziej w stronę centrum Polski i co ? ... i nie znają ryżu , nie jest tam az tak popularny i trzeba się postarać by coś znaleźć ... . Znajomy posypał grudkami , [rozgniecione , porobione ścieżki ... ] wiadomo , że były malutkie , wszak był to ich 1 raz ( F biorą od X lat jednak ilość ryżu a F jest trochę inna... <na początku > z takim drwiącym uśmieszkiem ale siuuup sceptycznie , ale już po chwili trochę się zdziwili - pozytywnie :gun: . Reakcji ich jednak nie zapomnę jak z takim smutkiem / żalem zobaczyli 2g ryżu ... że tak mało i generalnie " z czym do ludzi ;) " ... ale jak zobaczyli jakie ilości na nich już działają ... to te 2g było dla nich akurat ;] .
Także ... nie sądzę bym miała jakiś nędzny żeniony syf :]

[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
Is this the real life? Is this just fantasy? Caught in a landslide, no escape from reality.

Medikinet CR 40mg
Tentin 10mg
Wellbutrin 300mg
Pregabalina 450mg
alprazolam 2mg
ODPOWIEDZ
Newsy
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem

Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.