Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 138 / 8 / 0
jeśli ma ktoś doświadczenie to chciałbym się dowiedzieć jak wypada zestawienie piko i włada na techno imprezach - póki co tylko włada jadłem na takich okazjach, ale chciałbym spróbować piko, z tym, że nie wiem czy ta substancja w ogóle się nadaje do takiego celu?
chodzi mi tu głównie o odbiór muzyki i energię do kilku godzin tańczenia
  • 1817 / 107 / 0
Powiem Ci że nie każdemu metamfetamina podchodzi na techno energiczne party, a znam mnóstwo osób które woli na takie imprezy starego, dobrego władka który daje masę energii, śmiem nawet twierdzić że sprawdza się lepiej niż piko, choć piko też jest dobre. ;)
  • 358 / 35 / 6
Czasy techno impr na białku ,czy tbl . bezpowrotnie już minęły na szczęście :cool: ( na szczęście dla mnie , żeby nie było nieporozumień :finger: ) . Moim zdaniem na takie stricte techno impr zdecydowanie białko . meth jest jednak pod tym względem inna , co innego człowieka cieszy , czymś innym się zajmuje ( nie jest to np. jak na białku zajmowanie się przez kilka godz. jakąś pierdołą kompletnie niepotrzebną tak na prawdę :nuts: ) .
  • 43 / 3 / 0
Szybkie pytanko jak z dawkowaniem Pico i.v na pierwszy raz?
  • 43 / 3 / 0
Czy ktoś jeszcze oprócz mnie ma tak, że po meth ciężko mu złapać taki bardzo głęboki oddech ? Czasem się uda ale jest to dość trudne. Mam tak po wciąganiu bo tylko tak biorę. Wkurwiające jest to, szczególnie jak juz minie faza
  • 17 / 2 / 0
zxcvbnmmnbvcxz pisze:
Czy ktoś jeszcze oprócz mnie ma tak, że po meth ciężko mu złapać taki bardzo głęboki oddech ? Czasem się uda ale jest to dość trudne. Mam tak po wciąganiu bo tylko tak biorę. Wkurwiające jest to, szczególnie jak juz minie faza
Utrzymuje mi się to tak na oko do dwóch dni po zażyciu około ćwiary na dwóch, lub trochę więcej,
  • 5 / / 0
Czyli nie jestem sam, dwa razy już tak miałem że się ciężko oddychało tak chcąc głeboko wciagnąć powietrze, po kolejnej dawce efekt znika; choć nie wiem czy to reakcja na samą metę czy czasem nie zjebana partia, bo dopiero niedawno zamieniłem starą dobrą fetkę na jej silniejszą siostrzyczkę i nie do końca ogarniam co jest oznaką dobrego towaru a co zwykłego szajsu, choć efekty mi się bardzo, bardzo podobają i czas działania i wogóle, tylko te zjazdy... niby prekursory neuroprzekaźników pomagają ale to i tak masakra jakaś i kończy na kolejnej porcji smakołyku, ogólnie tak z doświadczenia zaawansowanych użytkowników jak długo można względnie bezpiecznie brać metę tak codziennie aby się nie wykończyć? wiem że to zalezy od stylu życia, ale jak będę pamietać aby jeść,pić i pospać, choć z tym jest problem w sumie, to długo można ciągnąć? czy zrobić jakiś plan przerw i wogóle?
  • 358 / 35 / 6
stymulanty-problemy-oddychaniem-t24325.html
i ten post :
jon pisze:
dopamina, której wydzielanie/inhibicję zwrotnego wychwytu pobudzają stymulanty, wpływa na rytm oddychania. wpiszcie se "dopaminergic modulation of breathing" w googla.

Co do pytania ile można pociągnąć ... żeby nie skłamać to leciałam od maja do grudnia ... wcześniej było prawie codziennie , ale jednak zdazały się 1-2 dniowe przerwy .
Nie radzę popełniać takiej głupoty ... :wall:
  • 275 / 4 / 0
ostatnio jadłem metę, i była naprawdę średnia. Czy jest jakiś sposób kupując meth, żeby nie dać się wyjebać?
Uwaga! Użytkownik Deiff nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1817 / 107 / 0
Na pierwszy rzut oka na pewno nie, nawet kryształ potrafi być średni. Jedyne wyjście to wziąć i kupić te ćwiarę, wciągnąć przy dilerowi i poczekać chwilkę czy jest moc. Wiadomo że to nie przy zakupie ćwiary, no ale jak już chcesz kupić te 2-3 gr a wiadomo ze metha tania nie jest) to lepiej wypróbować. Bo metha (tak jak zresztą wszystko) żeby dała satysfakcję to musi być zajebistej jakości, też się parę razy nadziałem i byłem w chuj wkurwiony praktycznie stratą paru stów.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".