Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 11 / 2 / 17
Ja ostatnio kupowałem całkiem dobrej jakości w cenie 135 za gram.
  • 4 / / 0
U mnie 150 za całego z zegarka
  • 83 / 9 / 0
11 czerwca 2024Radzio00s pisze:
Patrze na ceny i zastanawiam się co za syf w Toruniu krąży 😂 50 zł gram
Za 3cmc...
  • 16 / 2 / 0
Mieczysław u nas w WWA 200 za g.
Uwaga! Użytkownik Pederasta jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
dolnyśląsk - 120 1g, 70 zł połówka czystego kamyka
fety za to nie sposób znaleźć
  • 11 / 2 / 0
120 zł za gram
  • 2 / / 0
u mnie 170-200 za 1g
  • 625 / 181 / 2
@orzel2137 @damianogf skoro temat dotyczy waszych okolic, to może warto by było napisać w jakich okolicach przytoczone przez was ceny występują? nikt się raczej nie domyśli z jakich okolic jesteście.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 11 / 2 / 0
Wrocław
  • 2 / / 0
08 września 2024Merx pisze:
@orzel2137 @damianogf skoro temat dotyczy waszych okolic, to może warto by było napisać w jakich okolicach przytoczone przez was ceny występują? nikt się raczej nie domyśli z jakich okolic jesteście.
Legnica
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Czy mija epoka narkotykowego rocka?

Newsy
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?

W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.

Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP

Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.

Była wzorową uczennicą. Zrobiła coś strasznego. Jej rodzina jest załamana

Już nigdy nie zobaczy błękitu nieba, twarzy bliskich ani własnego odbicia w lustrze. To, co zrobiła 25-letnia Kaylee Muthart, na zawsze zmieniło jej życie. Pod wpływem halucynacji, które wywołały narkotyki, dokonała samookaleczenia w przerażający sposób, pozbawiając się wzroku. W tamtej chwili nie była sobą. Głos, który kazał jej działać, był wytworem urojeń. Teraz, choć żyje z konsekwencjami tej tragedii, walczy o jedno – aby jej historia była przestrogą dla innych.