Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
5 dych od grama, lubuskie
  • 357 / 34 / 6
halopomocy .... Tak tak jak to za 50 leżało chociaż koło mety to będzie cud . W Lubuskiem jest cenowo dziwnie bo można mieć za 120 ale i bywały momenty że za 250 .
Fenomenem jest koleś co ma za 220 ( kiedyś jedyny w okolicy ) ale nie wiem co to jest bo ile by człowiek tego nie wziął to zadziała - wcale 😂 a ludzie jak takie baranki z przyzwyczajenia dalej do niego chodzą i zostawiają hajs . Co ciekawsze ... Przycinki robi na każdym . Przykładowo ćwiartka to nigdy nie jest więcej niż 0,17 . Ludzie boją się wyjść ze strefy komfortu i tak od lat traktowani jak śmieci chodzą do niego a jak spróbują w końcu czegoś ( co dla mnie jest mega słabe ) ich wywala na kilka dni ... Chociaż tyle mojego , że jak trafi się lipne to i tak nie stracę , ale od dłuższego czasu szukam źródełka normalnego bo znowu zaczyna pojawiać się jakieś gÓw...o . No ale za 50 w detalu to nie ma szans ,żeby było i to w dodatku coś zacnego . W to nie uwierzę.
  • 3455 / 555 / 2
Ja mam typa z WWA co goni pierwszej jakości metę w krysztale 200zl od grama.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Normalnie 150zl
Jak znasz trochę ludzi to 100/120
Przy 50g max to 70zl bo taniej się nikomu nie opłaca :)
  • 6 / / 0
Dolnośląskie powiat wołów po 200 leci przy 5 po 180. Nic taniej nie da się wychwycić w detalu
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2024 przez Entter, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3 / / 0
Patrze na ceny i zastanawiam się co za syf w Toruniu krąży 😂 50 zł gram
  • 31 / 14 / 0
Jesteś pewien, że mowa o piko? Bo dziś "kryształ" nie jest synonimem metamfetaminy.
  • 1 / / 0
100
  • 3 / / 0
200 zł / gram , okolice Gdyni
  • 2 / / 0
Wiecie po ile piko w ostravie?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.