Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
5 dych od grama, lubuskie
  • 353 / 34 / 6
halopomocy .... Tak tak jak to za 50 leżało chociaż koło mety to będzie cud . W Lubuskiem jest cenowo dziwnie bo można mieć za 120 ale i bywały momenty że za 250 .
Fenomenem jest koleś co ma za 220 ( kiedyś jedyny w okolicy ) ale nie wiem co to jest bo ile by człowiek tego nie wziął to zadziała - wcale 😂 a ludzie jak takie baranki z przyzwyczajenia dalej do niego chodzą i zostawiają hajs . Co ciekawsze ... Przycinki robi na każdym . Przykładowo ćwiartka to nigdy nie jest więcej niż 0,17 . Ludzie boją się wyjść ze strefy komfortu i tak od lat traktowani jak śmieci chodzą do niego a jak spróbują w końcu czegoś ( co dla mnie jest mega słabe ) ich wywala na kilka dni ... Chociaż tyle mojego , że jak trafi się lipne to i tak nie stracę , ale od dłuższego czasu szukam źródełka normalnego bo znowu zaczyna pojawiać się jakieś gÓw...o . No ale za 50 w detalu to nie ma szans ,żeby było i to w dodatku coś zacnego . W to nie uwierzę.
  • 3455 / 553 / 2
Ja mam typa z WWA co goni pierwszej jakości metę w krysztale 200zl od grama.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Normalnie 150zl
Jak znasz trochę ludzi to 100/120
Przy 50g max to 70zl bo taniej się nikomu nie opłaca :)
  • 6 / / 0
Dolnośląskie powiat wołów po 200 leci przy 5 po 180. Nic taniej nie da się wychwycić w detalu
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2024 przez Entter, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3 / / 0
Patrze na ceny i zastanawiam się co za syf w Toruniu krąży 😂 50 zł gram
  • 31 / 14 / 0
Jesteś pewien, że mowa o piko? Bo dziś "kryształ" nie jest synonimem metamfetaminy.
  • 1 / / 0
100
  • 3 / / 0
200 zł / gram , okolice Gdyni
  • 2 / / 0
Wiecie po ile piko w ostravie?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD

Newsy
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)

Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.

Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech

1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?

Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków

W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.