Fenomenem jest koleś co ma za 220 ( kiedyś jedyny w okolicy ) ale nie wiem co to jest bo ile by człowiek tego nie wziął to zadziała - wcale a ludzie jak takie baranki z przyzwyczajenia dalej do niego chodzą i zostawiają hajs . Co ciekawsze ... Przycinki robi na każdym . Przykładowo ćwiartka to nigdy nie jest więcej niż 0,17 . Ludzie boją się wyjść ze strefy komfortu i tak od lat traktowani jak śmieci chodzą do niego a jak spróbują w końcu czegoś ( co dla mnie jest mega słabe ) ich wywala na kilka dni ... Chociaż tyle mojego , że jak trafi się lipne to i tak nie stracę , ale od dłuższego czasu szukam źródełka normalnego bo znowu zaczyna pojawiać się jakieś gÓw...o . No ale za 50 w detalu to nie ma szans ,żeby było i to w dodatku coś zacnego . W to nie uwierzę.
Jak znasz trochę ludzi to 100/120
Przy 50g max to 70zl bo taniej się nikomu nie opłaca :)
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)
Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech
1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków
W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.