Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / 1 / 0
Metropolis pisze:
Może u nas speed to amf, ale w Stanach meth jest speedem.

NA DOLNYM ŚLĄSKU RÓWNIEŻ. Zwałszcza w rejonie ściśle przygranicznym :) POZDRAWIAM !
jeden lubi to drugi lubi tamto
  • 538 / 6 / 0
feta jest najlepsza, a piko się kurwa chowa po kątach. Po piko się czuję jak bym wypił 4 kawy na raz 0 euforii a zejście skurwesyńskie.
Kiedyś w676759838. Nie mogę się zalogować do tego konta
Spoiler:
  • 39 / 1 / 0
na dolnym śląsku w rejonie przygranicznym jest juz więcej 'konsumentów' mety niż jaraczy trawy :scared:
'Strzeż się tej krainy grzybów,
choć słoneczna kusi łąka-
kto swe kroki tam skieruje
temu jeno płacz, rozłąka.'
  • 1141 / 9 / 0
Potwierdzam, a znalezienie dobrej trawy to nieraz jak trafić w lotka %-D
  • 39 / 1 / 0
br0w4r pisze:
Potwierdzam, a znalezienie dobrej trawy to nieraz jak trafić w lotka %-D
Seriously? Przecież świetnej trawy jest tutaj od chuja ;d ale niestety ludzie wolą przypierdalać w nocha aniżeli się porządnie zbufać (sorry za offtop)
'Strzeż się tej krainy grzybów,
choć słoneczna kusi łąka-
kto swe kroki tam skieruje
temu jeno płacz, rozłąka.'
  • 245 / 2 / 0
Kurwa to ogarnij sobie dobry towar np. sr i wtedy sie wypowiadaj. piko bije amfe na glowe,euforia jest i to spora
Dam klony lub xanax za AMP super jakości
  • 34 / / 0
Jak dla mnie dobra amfa jest lepsza od dobrej mety
  • 1180 / 5 / 0
Podejrzewam, że ze względu na większą produktywność na amfie?
  • 1966 / 217 / 0
Właśnie, amfa jest dobra gdy brakuje nam energii, trzeba być produktywnym a dopada nas leń. Euforyczne stymulanty do takich celow już slabiej sie nadaja, metamfetaminy nie brałem, ale przetestowałem sporo RC i amfa jest moim nr1, przez brak euforii jakoś panuję nad jej używaniem, wcale tak długo nie działa, odpowiednio dobierajac dawki można co noc spać. poza tym troche np. promazyny i z maksymalnego wyjebania zasypiam jak dziecko. Tylko zjazdy zbyt skurwiałe jak na tak malo przyjemną substancję, ale coś za coś. Bo meta daje sporą euforie w porównaniu do amfy? Jeśli tak tojuż wiem, że do pracy wolę amfę, może na wolny łikent meta lepsza :) Na pewno kiedyś spróbuję.
  • 129 / / 0
zdecydowanie fetka - mniejsza toksyczność, meth się kumuluje i powoduje nieodwracalne zmiany w mógzu przy odpowienio wysokich dawkach i częstości zapodawania
ODPOWIEDZ
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.