Wszystko o kaktusach - metody przyrządzania, uprawa, odmiany, opisy działania
ODPOWIEDZ
  • 1876 / 23 / 0
Dziś również miałem swój pierwszy raz z meskaliną 400 mg w postaci chlorowodorku , nie będe sie rozpisywać nad samym działanie bo dla mnie meskalina to po prostu absolutny mistrz a napewno w swiecie fenetylamin, całe doświadczenie było aż tak naturalne że po prostu nie dowierzałem , doświadczenie bardzo podobne do bardzo dużej ilości grzybów jeśli chodzi o zmiany percepcyjne jedynie ta jasność umysłu i czystość myśli uświadamiała mnie że cały czas jednak jestem po meskalinie a nie zadnej tryptaminie jednak z drugiej strony psychicznie czułem sie mocno przkręcony nie było mowy o dogadaniu sie z kimkolwiek, zazwyczaj dużą uwagę po fenetylaminach poświecam głównie obserwowaniu zmian wizualnych bo po prostu nie sądziłem ze jakakolwiek fenetylamina może mieć w sobie taką potęge i że cokolwiek z nich można więcej wynieść . w tym wypadku wizuale całkowicie odeszły na boczny plan , interesowało mnie jedynie to co działo sie w mojej głowie a dzialo sie naprawde dużo . Myśle ze to co dziś przeżylem to jednak jeszcze nic w porównaniu z tym co mnie czeka po 600 mg :heart:
Nie wiem jak w postaci kaktusów ale myślalem ze load po meskalinie będzie dużo bardziej przewalony niż inne fenetylaminy a okazało się ze weszło gładko ba! o ile nie najgładziej ze wszystkich fen jakiej do tej pory próbowałem.

Ogólnie ładowało mi się 2h przez co po jakichś 1 h i 40 minutach stwierdziłem ze spodziewałem się czegoś bardziej mocniejszego a czułem sie tylko typowo jak po innych psychodelicznych fenetylaminach , jednak ostatnie 20 minut loadu to coś czego pewnie długo nie zapomnę .
  • 1081 / 32 / 0
opak pisze:
jednak z drugiej strony psychicznie czułem sie mocno przkręcony nie było mowy o dogadaniu sie z kimkolwiek, .
ja potrafilem sie dogadywac na luzie z osoba obok mnie :-D
  • 3129 / 26 / 0
Ajajaj, muszę się bardziej postarać przy ogarnianiu dobrego s&s, bo meska sobie czeka i wietrzeje, a ja wciąż nie mam kiedy jej zjeść :(

Ile trwał peak?
High, how are you?
  • 1876 / 23 / 0
Około 4 h , zasnąłem dopiero po jakichś 10h.
  • 1081 / 32 / 0
Chlopacy, czy mieszanie 75 g gotowanego Peruvianusa z 15g Banisteerosis caapi jest dobrym pomyslem jesli chodzi o wzmocnienie tripu?
  • 4024 / 371 / 951
Łączenie fenyloetyloamin z iMAO generalnie nie jest dobrym pomysłem. Tym bardziej, że 75 g Peruvian Torch to wcale nie mała dawka.
  • 3129 / 26 / 0
Nic Ci nie będzie, tylko przestrzegaj diety. Miks dosyć popularny, szczególnie w USA.

Tyle, że 15g B. caapi to tyle co nic.
High, how are you?
  • 1081 / 32 / 0
mam do dyspozycji 25g wiec uzyje calosci, jak ma byc transcedentalna granica wszechswiata to bedzie:d
  • 4024 / 371 / 951
chusajn pisze:
Nic Ci nie będzie, tylko przestrzegaj diety.
Dobrze by było jednak, by miał na uwadze, że nie jest to oczywiste. Opinie i wnioski z doświadczeń są jednak dość podzielone w tej materii.
  • 227 / 5 / 0
Re: Meskalina
Nieprzeczytany post autor: molasar »
Może nie powinienem tak formułować pytania, ale nęci mnie 500mg na rozdziewiczenie meskalinowe [ogólnie to jadałem rzeczy, czasem nawet więcej, ale nie meskalinę akurat] czy mogę się po tym spodziewać jakiś nieprzyjemności w stylu przewracania się, bełkotania i lęku o zdrowie psychiczne? fenetyloamine, to tylko 2C-E jadłem w ilości 30mg i dość "łagodnie" było psychicznie. z jednej strony nie chciciał bym przegiąć, a z drugiej szkoda materiału na rozdrabnianie się, bo chciałbym poczuć charakter substancji a tylko tyle mam.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.