Jaką muzykę wybrać? Myślałem na Shpongle. Dobry wybór?
edit: Postać: sól. Da się to palić? Nie chcę płuc zakwasić.
Spływ nie jest bardzo tragiczny, ale dziwnaczny posmak utrzymuje się w gardlke dość długo
Przyszła, ale jeszcze okazji brak na chociaż by spróbowanie :P (w weekend pierwszą próbę pewnie przeprowadzę). Z Białegostoku ciągnę zaopatrzenie, bo nie drogo więc po co mieszać w to jakieś granice czy inne wścibskie organa. Trochę nie zrozumiałem tego z tymi miksami, care to elaborate ;-)?
El borro nie wiem może pomyliłem osoby he he. Wydawało mi sie, że czytałem nie raz i nie dwa jak stosowałeś potworne miksy, ale już zwątpiłem czy to nie czasem użytkownik Blablabla
Nikt nie pił tego rozpuszczonego np w soku poprzedzając to moclobemidem?
Ciekawi mnie długość działania z iMAO, a jutro ide wykupić moclar więc w przyszłym tygodniu może by spróbował... Ale tylko oral i wraz z DPT bo ten miks to cudo najprawdziwsze. Chętnie bym też z dmt spróbował, ale już nie ma skąd tego wyczarować niestety.
W ogóle to bardzo zajebista tryptamina jest jak już pokaże co potrafi i chyba jedna z lepszych do miksowania. Przy odpowiednim dawkowaniu ładnie się wtapia w tło i dopełnia psychodelą na bardzo wysokim poziomie.
Jednak tryptaminy pochodzenia naturalnego mają swoją magie. Z RC to moim zdaniem tylko 4-aco-dalt, 4-ho-det i ho-Mipt mogą konkurować z psylo, dmt i 5-meo-dmt.
Trudno mi wyrazić o co miu chodzi. Ujme to tak, że po dobrych tripach na tych wyżej wymienionych przez kolejny dzień myślałem o tym co się działo w mojej głowie i naprawde do jakiś tam wniosków dochodziłem dzięki temu. Zaś po innych mimo że równie fajne to gdy zschodziła 'faza', tak ze mnie spływały przemyślenia i reflekse z tripu. I to nie za sprawą s&s...
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.