Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 1876 / 23 / 0
Co do 5-MEO-DiPT zdecydowanie wole 4-HO-DiPT po tym 2 halucynacje słuchowe było na dużo wyższym poziomie , zas to pierwsze w dawce 33 mg spowodowało masakryczny bodyload nie spodziewałem sie ze to moze bardziej niz AMT załatwić , roznica taka ze po takiej samej dawce 4ho czulem sie mocno przekrecony czego nie moge powiedzieć o 5-meo , czuć ze coś siedzi na głowie ale jednak cały czas zachowuje spora trzezwosc umysłu co może wskazywać pisany przezemnie post :)
No coz ale czegoż to mogłem sie spodziewać po methoxy ale dużo bardziej mentalnie czułem sie po -met , -mipt

EDIT: Jaki kolor ma foxy , lekko brązowy? Przyzwyczailem sie ze wszystkie ho i meo jakie bralem byly koloru bialego a gdy tylko pojawial sie przyciemniony kolor to swiadczylo tylko o tym ze substancja ulega powolnej degradacji , wiec jak z tym jest?
  • 1876 / 23 / 0
Nie moge edytowac postu , na erowidzie sa fotki bialego proszku jak i brazowego jesli kolor brazowy swiadczy o degradacji to byc moze dlatego tak dzisiaj zadzialalo .Chyba ze jednak tryptaminy moga byc takiego koloru jak jest np z DMT, oswieci mmnie ktoś? :)
  • 132 / 1 / 0
Foxy ma postać białych/przezroczystych drobnych kryształków. Myślę, że brązowy kolor świadczy o "starzeniu się" tryptaminy, co rzeczywiście mogłoby wskazywać na lekką degradację. Mogę się mylić, ale nie spotkałam się z ciemnymi tryptaminami inaczej niż po kilkunastu (i dłużej rzecz jasna) godzinach po rozpuszczeniu ich w wodzie - znaczy roztwór ciemnieje i traci podobno na mocy - wiele razy to było już gdzieś tu pisane.
  • 357 / 3 / 0
Mnie ~35 mg, lekko wspomagane domowymi metodami, wyrzuciło mnie na tripa życia.
Było i mocno i długo i strasznie i zajebiście, więc jeśli na Ciebie tryptaminy działają w miarę normalnie (a nawet słabiej niż mocniej), to chyba jednak miałeś coś z materiałem.
Uwaga! Użytkownik Cyric nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
Tak na mnie tryptaminy dzialaja wysmienicie , i to mnie własnie zaskocxzylo ze te 33 mg to było naprawde bardzo subtelne doswiadczenie , no coz to poki co nie przekreslam , tej substancji , musze sie tylko jeszcze dowiedziec od osoby ktora to mi wyslala czy ona ma bialy proszek i czy sciemnialo poprostu podczas wysyłki
  • 657 / 7 / 0
Po czasie dochodze do wniosku ze jest to jedna z "cięższych" tryptamin. Dosc ciezki body load, spore odrealnienie i tzw. "nieogarłm". Jadlem grzyby, 5-meo-dalt, 5-meo-dipt, 4-ho-met i foxy najbardziej mnie upierdalała. Ale za to jeśli chcesz rejestrować fale dźwiękowe z odległości 100 m to spełnia sie tu wyśmienicie. Co nie zmienia faktu ze i tak ma w sobie to tryptaminowe "spiritual practice" i wziąż jest znakomitym psychodelikiem
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 347 / 6 / 0
Mi się dobrze kojarzy nawet mała ilość. Świetna bania podobna do grzybowej, ale jakby bardziej "do ludzi".
  • 2 / / 0
Nie tak dawno "spożyłem" nosem 40mg i stwierdzam, że chociaż znany jestem z jedzenia tryptamin jakby były cukierkami, to foxy w takiej dawce sobie już raczej nie będe aplikował. Zapodane o 22:00, już o 16:00 dnia następnego foxy zezwoliła mi na jako-takie chodzenie po domu (po sesji siedzenia w zimnej wodzie po szyję w wannie). Niby mogłem posłużyc się benzo, ale to dla mnie brak szacunku dla tripa ;] Niemniej powyżej pół doby fox zaczyna irytować. Zwłaszcza słuchanie niskiego głosu własnej dziewczyny jakoś tak odrzuca ;]

Za to polubiłem małe dawki foxa, tak koło 6mg - wtedy cały swiat wygląda jakby był wykonany z baaardzo ostrego na krawędziach kryształu. Wszystko jest - jakby to napisał Herbert - pilnujące swych granic. Widać każde szklane źdźbło na trawniku. Tylko świat tak nieruchomieje, że aż wieje nudą. Dziwi mnie ta różnica między dużymi i małymi dawkami foxa, aczkolwiek jest ona realna i zauważalna.

W sumie to skoro mamy zimę, muszę zapodać 6mg i iść do lasu ;]
Girl, you couldn't get much higher

Achtung! NIE MAM polskich liter!
  • 6 / / 0
Czy ta tryptamina jest legalna / dostępna w sprzedaży wysyłkowej? Nie widzę tego znanych mi sklepach. Byłbym, wdzięczny za info na priv.
  • 5299 / 104 / 0
Legal. Możesz śmiało badać
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.