4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
ja wczoraj polecialem wmiaro grubo 400mg sniff po 30 minutach 600 mg sniff i jakoś żyje ale nie da sie ukryć że ogranizm wyjalowiony jest po to w hvj :P
  • 104 / 3 / 0
Benzo + opiat i zjazd znika :cool:
Uwaga! Użytkownik MadisonTwatter jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / / 0
dokładnie po mefie wystarczy 1mg klona popić herbatką z melisy
  • 1053 / 75 / 0
GBL, to gowno jest dobre na wszystko. 2 ml i masz w dupie zjazd*.

*) nie, ze Twoja dupa jest zmeczona i przygnebiona, tylko nie obchodzi Cie zjazd.
  • 291 / 2 / 0
dobry seks na to nie jest zly..szybko sily odzyskujesz i szybko sie meczysz..a po tym od razu spac
  • 174 / / 0
GBL to teraz podstawa na zejście jak dla mnie
a do tego gorąca kąpiel i pod kołdrę, robi się błogo
tyle że jak nie zasnę w czasie działania giebla to później już ni uj nie idzie zasnąć
  • 634 / 4 / 0
Jak ktoś ma dostęp do estazolamu to polecam, na zejścia wydaje się być ok. Tylko po zażyciu nie iść na miasto odpierdalać bugwie co a grzecznie się położyć, a sen przyjdzie sam ;-)
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 61 / 3 / 0
kozik pisze:
GBL to teraz podstawa na zejście jak dla mnie
a do tego gorąca kąpiel i pod kołdrę, robi się błogo
tyle że jak nie zasnę w czasie działania giebla to później już ni uj nie idzie zasnąć
Mnie GBL usypiał góra n 1,5h. Później było jeszcze gorzej zasnąć niż po samym mefedronie.
  • 809 / 15 / 0
Sen po GBL jeśli chodzi o całonocne mefienie nie ma większego sensu. Jest sztuczny i wymuszony; podczas pobudki czułem się tak samo jak te 2h wcześniej.

Nie wiem jak reszta ludzi, ale ja zjazdu mefedronowego nie umiałem zabić czymś naturalnym. Czasem po 3-4 dniowych ciągach zdarzało mi się zmusić do snu, jednak najmniejszy ruch potrafił mnie zbudzić.
Jeśli chodzi o medykamenty, najlepiej po 4mg alprazolamu lub 5 mg nitrazepamu. Aby zasnąć po klonazepamie musiałem wrzucić 4x2mg.

Sen po nitrazepamie był najlepszy. Budziłem się z wypoczęty i świadomy, że porządnie się wyspałem.
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 174 / / 0
myślę, że to też indywidualna kwestia
ja na początku zabawy z mefedronem nie miałem najmniejszych problemów ze spaniem
później było gorzej, ale to na pewno też było związane ze wzrostem dawek
i częstotliwości stosowania

ostatnie kilka raz zawsze po zarzucałem giebla i fakycznie nie miałem najmniejszych problemów ze spaniem, raz mi się zdarzyło spać dobre 10h po ostrej nocy na alkoholu i dużej ilości pudru
tyle że wtedy były ostre tańce i ogólnie byłem dość mocno styrany, ale z reguły jak już zasnę to i tak śpię dobre kilka h bez problemu
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".