4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Hej, hej. Mam nadzieję, że piszę w dobrym miejscu 🧐 czy zdarzyło się komuś zatrzeć sobie oko mefedronem? Tarłam oko i musiałam mieć jakiś pył na ręce, piekło srogo, nie mogłam otworzyć oczu przez dobrą minutę, jak dobiegłam do umywalki je wypłukać to już mi się całe rozlało. Teraz drugi dzień mam czerwone wyglądające jak „porysowane” białko w oku, uczucie suchości i pieczenie, uczucie ogólnie jakby to oko było poparzone. Czym się ewentualnie ratować? Okulistę mam dopiero w poniedziałek 🥲
  • 19 / 2 / 0
Witam, w skrócie... Kilka lat temu, mniej wiecej 8 lat mocno cpalem mefke przez okres ok. 2 lat. Kiedy skończył się ciąg po ok. pół roku zauwazylem ze jest cos nie tak, mialem problem pamiecią, koncentracja lekki chaos w glowie, po prostu oszolomienie diagnoza uszkodzony uklad nerwowy minelo sporo lat, powoli wszsytko zaczelo sie regenerowac i moglem jako tako normalnie zyc. Rok temu zaczalem znow cpac czasem ostro.. plus alko. Od 3 miesiecy jestem czysty. Niestety pojawiaja sie te same objawy co 8 lat temu. Moje pytanie to jak najlepiej zregenerowac uklad nerwowy. Jak narazie zakupilem wszystkie witaminy i mineraly. Jesli znowu bede przechodzil to co kiedys przez tyle lat.. 4-5. to sie zajebiete .
  • 158 / 45 / 0
@ZebymNieZapomnial96 Aktywności fizyczna, dobra micha (ogranicz do minimum cukier, dobrze się nawadniaj, mi służy dieta nisko-węglowodanowa) i regeneracja (zadbaj o higienę snu, pamiętając że liczy się przede wszystkim jakość snu, a nie tylko jego długość), a ewentualne suplementy to moim zdaniem taka wisienka na torcie. Jak dopniesz powyższe trzy kwestie to kup sobie na początek NAC i glukozaminę, ALA, Ashwagandhę lub inne adaptogeny, dalej potas, magnez, wit. B-complex, omega-3 w razie potrzeby. Niektórzy chwalą sobie różne ekstrakty z grzybów np. soplówki jeżowatej, nootropy czy nawet mikrodawkowanie normalnych grzybów czy LSD.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.