4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1288 / 327 / 12
jeżeli mefedronem nazywamy pierwszy lepszy kryształ a sexem wyuzdaną masturbacje to JESTEM GRACZEM %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 311 / 43 / 0
Czy ja wiem czy walenie konia do zdjęcia starszej czy młodszej siostry jest takie złe?
W miarę normalne, są gorsze rzeczy np gangbangi z nimi w roli głównej wyobraźnia to potężna machina.
  • 3 / / 0
15 maja 2024MisKolargol pisze:
A ja z innej beczki, lekko niedocenianej w tym wątku. Jestem kobietą, uwielbiam się zabawić, ale mam taką przypadłość że o jedno piwo za dużo, jakiekolwiek ssri, feta, MDMD, 2CB i mi by powodują, że libidokwitnie, chce się bardzo, ale jakbym się nie wyginała to z orgazmu nici. Niektórym z panów taki efekt nie przeszkadza, bo się dłużej pobawicie, ale i tak dojdziecie, a ja się nakręcę pod sufit i nie skończę, co - wyobraźcie sobie- może być srogo frustrujące ;) a teraz do sedna- przychodzi Wam do głowy specyfik dla baby co da radości, podkręci, a jednocześnie wspomaga osiągnięcie orgazmu? Będę wdzięczna wielce ;)

Podobną sytuację miałem z moją partnerką że była nakręcona a nie mogła dojść. Frustracja była trochę z dwóch stron bo Ona nie mogła skończyć i była wkurzona a Ja próbowałem zrobić wszystko żeby się udało. U mnie jednak najwięcej takie sytuacje wynikały po MDMA, jeśli chodzi o mef to może raz czy dwa była taka sytuacja i nie mogę sam znaleźć odpowiedzi dlaczego tak było. 😊
  • 2 / / 0
Oczywiście, że możliwe. Mam koleżankę, czorta co też lubi sie zabawić, która mi przyznała że właśnie po mef, na małej domówce, miała gangbang ona dla 3ch typków.
  • 40 / 4 / 0
nooo po mefiu morze odjebac raz miałem taką akcje jak moja była zezgonowola na domówce i robilem jej palcufke jak ruchalem jej koleżankę a później jak już była użyta to poszedłem chlać dalej i jak wróciłem to moja byla wytrzeźwiała i zamieniły się rolami %-D ale musiały mieć rano zmarszczycze szlauchy jebane
Uwaga! Użytkownik manchester4 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
26 sierpnia 2024Speed46b pisze:
15 maja 2024MisKolargol pisze:
A ja z innej beczki, lekko niedocenianej w tym wątku. Jestem kobietą, uwielbiam się zabawić, ale mam taką przypadłość że o jedno piwo za dużo, jakiekolwiek ssri, feta, MDMD, 2CB i mi by powodują, że libidokwitnie, chce się bardzo, ale jakbym się nie wyginała to z orgazmu nici. Niektórym z panów taki efekt nie przeszkadza, bo się dłużej pobawicie, ale i tak dojdziecie, a ja się nakręcę pod sufit i nie skończę, co - wyobraźcie sobie- może być srogo frustrujące ;) a teraz do sedna- przychodzi Wam do głowy specyfik dla baby co da radości, podkręci, a jednocześnie wspomaga osiągnięcie orgazmu? Będę wdzięczna wielce ;)

Podobną sytuację miałem z moją partnerką że była nakręcona a nie mogła dojść. Frustracja była trochę z dwóch stron bo Ona nie mogła skończyć i była wkurzona a Ja próbowałem zrobić wszystko żeby się udało. U mnie jednak najwięcej takie sytuacje wynikały po MDMA, jeśli chodzi o mef to może raz czy dwa była taka sytuacja i nie mogę sam znaleźć odpowiedzi dlaczego tak było. 😊
Ja natomiast miałem z moja narzeczoną taki maraton, że podczas jednej nocy doszła ok. 100(!) razy. Serio! Co chwilę dochodziła. Potem jak wstała z łóżka do łazienki to się osunęła po ścianie na podłogę bo ją zamroczyło. Sex po mefie to najlepsze co może być.
  • 33 / 2 / 0
06 września 2023Adicted pisze:
Cześć wam. Piszę bo nie daje mi spokoju jedna sprawa. Otoz naczytalem się ze po mefie jest sie bogiem sexu i w ogole a ostatnio zauwazylem cos takiego ze jak przyjebie w klame to zamiast boga sexu jest skurczony siusiak, problemy z oddawaniem moczu itd Nie ma mowy o jakimkolwiek stosunku wtedy...

Coś ze mną nie tak czy sa osoby co maja podobnie?

ps: był temat o sexie ale nie chcialem odgrzewac kotleta.

Przeniesiono do odpowiedniego wątku - d5
normalne, dorzuć se 25/50mg sildenafilu w zależności od wagi i bedziesz młócić jak kombajn
  • 5 / / 0
Zacznij od 25mg i zobacz jakie beda efekty, pamietaj ze potrzebna jest stymulacja w tym kierunku zeby silde zadzialal jak nalezy, jak bedzie za duzo to efekt bedzie odwrotny od zamierzonego bo bedzie gora, dol.
  • 4 / 1 / 0
27 listopada 2024zxcvbnm123456789 pisze:
06 września 2023Adicted pisze:
Cześć wam. Piszę bo nie daje mi spokoju jedna sprawa. Otoz naczytalem się ze po mefie jest sie bogiem sexu i w ogole a ostatnio zauwazylem cos takiego ze jak przyjebie w klame to zamiast boga sexu jest skurczony siusiak, problemy z oddawaniem moczu itd Nie ma mowy o jakimkolwiek stosunku wtedy...

Coś ze mną nie tak czy sa osoby co maja podobnie?

ps: był temat o sexie ale nie chcialem odgrzewac kotleta.

Przeniesiono do odpowiedniego wątku - d5
normalne, dorzuć se 25/50mg sildenafilu w zależności od wagi i bedziesz młócić jak kombajn
Potwierdzam, aczkolwiek doradzam taladafil. Mi sildenafil mocno na serducho siada
  • 227 / 76 / 0
Jest jakiś sposób na w miarę szybkie dojście po mefie? Problemów ze wzwodem kompletnie zero, bydlak stalowy, z tym że kurwa podczas czasu działania substancji i parę godzin po kompletnie nie mogę dojść i mogę lecieć nawet całą noc. Ruchanie całą noc średnio wchodzi w grę gdy ma się trzeźwą partnerkę. Chyba to jedyna sytuacja gdzie mogę wyciągnąć kartę UNO Reverse i powiedziedzieć "co tak szybko?!" XD
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.