4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1287 / 327 / 12
jeżeli mefedronem nazywamy pierwszy lepszy kryształ a sexem wyuzdaną masturbacje to JESTEM GRACZEM %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 311 / 43 / 0
Czy ja wiem czy walenie konia do zdjęcia starszej czy młodszej siostry jest takie złe?
W miarę normalne, są gorsze rzeczy np gangbangi z nimi w roli głównej wyobraźnia to potężna machina.
  • 3 / / 0
15 maja 2024MisKolargol pisze:
A ja z innej beczki, lekko niedocenianej w tym wątku. Jestem kobietą, uwielbiam się zabawić, ale mam taką przypadłość że o jedno piwo za dużo, jakiekolwiek ssri, feta, MDMD, 2CB i mi by powodują, że libidokwitnie, chce się bardzo, ale jakbym się nie wyginała to z orgazmu nici. Niektórym z panów taki efekt nie przeszkadza, bo się dłużej pobawicie, ale i tak dojdziecie, a ja się nakręcę pod sufit i nie skończę, co - wyobraźcie sobie- może być srogo frustrujące ;) a teraz do sedna- przychodzi Wam do głowy specyfik dla baby co da radości, podkręci, a jednocześnie wspomaga osiągnięcie orgazmu? Będę wdzięczna wielce ;)

Podobną sytuację miałem z moją partnerką że była nakręcona a nie mogła dojść. Frustracja była trochę z dwóch stron bo Ona nie mogła skończyć i była wkurzona a Ja próbowałem zrobić wszystko żeby się udało. U mnie jednak najwięcej takie sytuacje wynikały po MDMA, jeśli chodzi o mef to może raz czy dwa była taka sytuacja i nie mogę sam znaleźć odpowiedzi dlaczego tak było. 😊
  • 2 / / 0
Oczywiście, że możliwe. Mam koleżankę, czorta co też lubi sie zabawić, która mi przyznała że właśnie po mef, na małej domówce, miała gangbang ona dla 3ch typków.
  • 40 / 4 / 0
nooo po mefiu morze odjebac raz miałem taką akcje jak moja była zezgonowola na domówce i robilem jej palcufke jak ruchalem jej koleżankę a później jak już była użyta to poszedłem chlać dalej i jak wróciłem to moja byla wytrzeźwiała i zamieniły się rolami %-D ale musiały mieć rano zmarszczycze szlauchy jebane
Uwaga! Użytkownik manchester4 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
26 sierpnia 2024Speed46b pisze:
15 maja 2024MisKolargol pisze:
A ja z innej beczki, lekko niedocenianej w tym wątku. Jestem kobietą, uwielbiam się zabawić, ale mam taką przypadłość że o jedno piwo za dużo, jakiekolwiek ssri, feta, MDMD, 2CB i mi by powodują, że libidokwitnie, chce się bardzo, ale jakbym się nie wyginała to z orgazmu nici. Niektórym z panów taki efekt nie przeszkadza, bo się dłużej pobawicie, ale i tak dojdziecie, a ja się nakręcę pod sufit i nie skończę, co - wyobraźcie sobie- może być srogo frustrujące ;) a teraz do sedna- przychodzi Wam do głowy specyfik dla baby co da radości, podkręci, a jednocześnie wspomaga osiągnięcie orgazmu? Będę wdzięczna wielce ;)

Podobną sytuację miałem z moją partnerką że była nakręcona a nie mogła dojść. Frustracja była trochę z dwóch stron bo Ona nie mogła skończyć i była wkurzona a Ja próbowałem zrobić wszystko żeby się udało. U mnie jednak najwięcej takie sytuacje wynikały po MDMA, jeśli chodzi o mef to może raz czy dwa była taka sytuacja i nie mogę sam znaleźć odpowiedzi dlaczego tak było. 😊
Ja natomiast miałem z moja narzeczoną taki maraton, że podczas jednej nocy doszła ok. 100(!) razy. Serio! Co chwilę dochodziła. Potem jak wstała z łóżka do łazienki to się osunęła po ścianie na podłogę bo ją zamroczyło. Sex po mefie to najlepsze co może być.
  • 33 / 2 / 0
06 września 2023Adicted pisze:
Cześć wam. Piszę bo nie daje mi spokoju jedna sprawa. Otoz naczytalem się ze po mefie jest sie bogiem sexu i w ogole a ostatnio zauwazylem cos takiego ze jak przyjebie w klame to zamiast boga sexu jest skurczony siusiak, problemy z oddawaniem moczu itd Nie ma mowy o jakimkolwiek stosunku wtedy...

Coś ze mną nie tak czy sa osoby co maja podobnie?

ps: był temat o sexie ale nie chcialem odgrzewac kotleta.

Przeniesiono do odpowiedniego wątku - d5
normalne, dorzuć se 25/50mg sildenafilu w zależności od wagi i bedziesz młócić jak kombajn
  • 5 / / 0
Zacznij od 25mg i zobacz jakie beda efekty, pamietaj ze potrzebna jest stymulacja w tym kierunku zeby silde zadzialal jak nalezy, jak bedzie za duzo to efekt bedzie odwrotny od zamierzonego bo bedzie gora, dol.
  • 4 / 1 / 0
27 listopada 2024zxcvbnm123456789 pisze:
06 września 2023Adicted pisze:
Cześć wam. Piszę bo nie daje mi spokoju jedna sprawa. Otoz naczytalem się ze po mefie jest sie bogiem sexu i w ogole a ostatnio zauwazylem cos takiego ze jak przyjebie w klame to zamiast boga sexu jest skurczony siusiak, problemy z oddawaniem moczu itd Nie ma mowy o jakimkolwiek stosunku wtedy...

Coś ze mną nie tak czy sa osoby co maja podobnie?

ps: był temat o sexie ale nie chcialem odgrzewac kotleta.

Przeniesiono do odpowiedniego wątku - d5
normalne, dorzuć se 25/50mg sildenafilu w zależności od wagi i bedziesz młócić jak kombajn
Potwierdzam, aczkolwiek doradzam taladafil. Mi sildenafil mocno na serducho siada
  • 227 / 76 / 0
Jest jakiś sposób na w miarę szybkie dojście po mefie? Problemów ze wzwodem kompletnie zero, bydlak stalowy, z tym że kurwa podczas czasu działania substancji i parę godzin po kompletnie nie mogę dojść i mogę lecieć nawet całą noc. Ruchanie całą noc średnio wchodzi w grę gdy ma się trzeźwą partnerkę. Chyba to jedyna sytuacja gdzie mogę wyciągnąć kartę UNO Reverse i powiedziedzieć "co tak szybko?!" XD
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.