4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 27 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ladygaga »
Zaufanie w związku to podstawa! Ja mam akurat to szczęście, że z moim partnerem mogę wszystko :cheesy: Rozmowy o wszystkim, spełnianie marzeń, zachcianek, dłuuuugiii super-seks....pewnie sporo osób uważa, że to nie możliwe a jednak. Po prostu trzeba trafić na swoją drugą połówkę :heart: Sprawdzony partner gwarantuje totalny odjazd dla obojga......Prawdziwy raj na ziemi :yay: :yay: :yay:
  • 38 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: centurion »
I chyba właśnie w tym tkwi tajemnica udanego sexu po mefedronie... Nie tyle działanie samej substancji, a "idealny" partner. Zrobiło się cokolwiek romantycznie i chyba lekko offtopowo. ;) To pewnie przez zbliżające się Walentynki.
Ostatnio zmieniony 03 lutego 2010 przez centurion, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1049 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: noithai »
Hehe, wyrosniecie z tych "idealnych partnerow" i "drugich polowek". Partenerzy i partnerki, albo sa dobrzy w seksie, albo nie. Czesto wystarczy, aby jeden z partnerow byl dobry w uprawianiu seksu, a juz poprowadzi we wlasciwym kierunku calosc przezyc. To tak jak dobry przewodnik podczas psychodelicznego tripu. Jedni maja talent, inni nie. W tym kraju juz tak jest, ze sex jest idealizowany i czesto tematem tabu. Prawda jest taka, ze im czesciej i z wieksza iloscia bedziecie sex uprawiac, tym lepiej Wam i partnerom bedzie, czy z mephem, czy bez niego.
...A, i jeszcze jedno. Wierzcie mi lub nie, ale zawsze jest ktos, kto jest w stanie zrobic Wam lepiej, nizli obecny partner. Wiecej otwarcia.

W Chemie wierze - panie oficerze!
Ostatnio zmieniony 03 lutego 2010 przez noithai, łącznie zmieniany 1 raz.
„Bóg chrześcijański jest okrutny i mściwy. Jeśli popełnisz błąd i nie żałujesz, skazuje cię na wieczne piekło. Wydaje mi się to tak niewspółmierne, że nie chcę wchodzić z nim w żadne układy” [Cabré]
  • 121 / / 0
no ja planuje wlasnie kupic sobie grama mefedronu i schowac do szafki, w miedzyczasie znajde sobie panne i namowie ja na mefa a pozniej 'mizianko' %-D kurwa. nie jestem zjebem zeby brac mefa i siedziec przed kompem....... pozdro

UWAGA!!! WAZNE PYTANIEEE!! pannie normalnej, a nie typowej degeneratce z [h] wsypie ze 150mg do soczku, czym sie bedzie roznic takie dzialanie od niuchania w przypadku dziewoochy?
Każdy jest trochę dziwny, może oprócz ciebie i mnie, choć czasami jednak nie mam pewności co do ciebie.
  • 51 / 1 / 0
Chcesz jej jebnąć nieświadomke?Nawet nie próbuj tylko od razu przywal sobie 1g iv :wall:
no ja planuje wlasnie kupic sobie grama mefedronu i schowac do szafki, w miedzyczasie znajde sobie panne i namowie ja na mefa
i zrobi się żółty...

Nie wiem jak można proponować osobie która się kocha narkotyki, jeszcze do tego takie jak mef, namówiłem kumpla i tego żałuje o kimś bliższym nawet nie myślę :-/
Jednak ćpuny są wyprane z uczuć :-p
  • 4023 / 362 / 950
Przecież nie pisał nic o kochaniu i zaznaczył, że "chce namówić". Oczywiście, dalej podsuwanie komukolwiek normalnemu tego syfu to :nuts: , tudzież kurewstwo.
Ostatnio zmieniony 03 lutego 2010 przez pokolenie Ł.K., łącznie zmieniany 1 raz.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 261 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ripperg »
[quote="pokolenie Ł.K."]
Oczywiście, dalej podsuwanie komukolwiek normalnemu tego syfu to ]

Ja na poczatku dawalem probowac wszystkim dookola, cale szczescie byl to nie tak mocny siarczan a cena odstraszala, wiec nikogo nie mam na sumieniu. Teraz wiedzac jak czysty HCL potrafi uzaleznic nikomu o tym nie wspominam ;)

A co do seksu jeszcze raz: Dla mnie po mefie zupelnie inne odczucie, o wiele lepiej, minus taki ze po dluzszym czasie (nie wiem moze 20 minut moze 40, na mefie czas zapierdala tak ze ciezko to okreslic) flaczeje, o ile mozna postawic to juz wiadomo ze po krotkim czasie czy podczas zmiany pozycji bedzie to samo az wkoncu flak totalny. Czlowiek chce nie wyzyty a tu nic sie nie da zrobic, jedynie 30-60 minut odpoczynku moze pomoc.

Moja laska odrazu poznaje po tym ze mefilem, kilka razy myslalem zeby to zrobic razem, napewno bylby ogien, ale jak juz ktos tu napisal nie chce dawac tego gowna osobie ktora kocham. Fakt ze odemnie pozniej i tak by nie dostala, a sama zamawiac napewno by nie zamawiala ale jednak wole NIE
Uwaga! Użytkownik ripperg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 27 / 2 / 0
Hehe, wyrosniecie z tych "idealnych partnerow" i "drugich polowek". Partenerzy i partnerki, albo sa dobrzy w seksie, albo nie. Czesto wystarczy, aby jeden z partnerow byl dobry w uprawianiu seksu, a juz poprowadzi we wlasciwym kierunku calosc przezyc. To tak jak dobry przewodnik podczas psychodelicznego tripu. Jedni maja talent, inni nie. W tym kraju juz tak jest, ze sex jest idealizowany i czesto tematem tabu. Prawda jest taka, ze im czesciej i z wieksza iloscia bedziecie sex uprawiac, tym lepiej Wam i partnerom bedzie, czy z mephem, czy bez niego.
Hi hi wyrosnąć to ja już dawno wyrosłam...... A na swoją drugą połówkę czekałam wiele lat. Za to było warto.....:-) On doprowadził mnie do orgazmu jako pierwszy... Pokazał cudowny świat seksu...I pewnie się zdziwicie-byliśmy trzeźwi:-) Żaden z poprzedników nawet mnie nie podniecił nie mówiąc o jakiejkolwiek przyjemności. Mi mefka poozwala na realizację moich fantazji:-))))))
  • 27 / 2 / 0
Są tu jeszcze jakieś kobiety?

Czyszczenie tematów ze spamu i niepotrzebnych postów // 2022'' // IGH909
  • 282 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: nautilus »
Z własnego doświadczenia powiem po 2g mefa wziętych między 18-9 rano, stawać stawał ale żeby dojść nie było mowy... po 1,5h dałem sobie spokój.
Piękna jest pogoda i słońce jest gorące
A ty mordo napierdalasz środki uspokajające
Za rogiem gdzieś się czai zagadka istnienia
A ty proszki napierdalasz na obniżenie ciśnienia
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
UEFA wszczęła dochodzenie w sprawie sędziego, który mógł zażywać narkotyki podczas Euro w Niemczech

Unia Europejskich Związków Piłkarskich (UEFA) wszczęła dochodzenie w sprawie angielskiego sędziego Davida Coote'a, podejrzanego o zażywanie narkotyków.

Donald Tusk w ciągu 30 dni musi wypowiedzieć się na temat dekryminalizacji i posiadania

Dziś Komisja do Spraw Petycji Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej rozpatrzyła projekt dekryminalizacji posiadania do 15 gramów marihuany oraz uprawy jednej rośliny konopi indyjskich na własny użytek. Debata dotyczyła złagodzenia przepisów ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii i była odpowiedzią na petycje obywatelskie oraz rosnące społeczne poparcie dla liberalizacji prawa w tej kwestii.

Wrocław: Tak umierał szesnastoletni Sebastian. Koledzy uwięzili go cierpiącego w mieszkaniu

Dziś wiadomo już, że kolega podał mu drinka z ecstasy. Gdy chłopiec źle się poczuł, znajomi nie pomogli mu, na dodatek zamknęli w mieszkaniu leżącego na podłodze i uciekli.