...A, i jeszcze jedno. Wierzcie mi lub nie, ale zawsze jest ktos, kto jest w stanie zrobic Wam lepiej, nizli obecny partner. Wiecej otwarcia.
W Chemie wierze - panie oficerze!
UWAGA!!! WAZNE PYTANIEEE!! pannie normalnej, a nie typowej degeneratce z [h] wsypie ze 150mg do soczku, czym sie bedzie roznic takie dzialanie od niuchania w przypadku dziewoochy?
no ja planuje wlasnie kupic sobie grama mefedronu i schowac do szafki, w miedzyczasie znajde sobie panne i namowie ja na mefa
Nie wiem jak można proponować osobie która się kocha narkotyki, jeszcze do tego takie jak mef, namówiłem kumpla i tego żałuje o kimś bliższym nawet nie myślę :-/
Jednak ćpuny są wyprane z uczuć :-p
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Oczywiście, dalej podsuwanie komukolwiek normalnemu tego syfu to ]
Ja na poczatku dawalem probowac wszystkim dookola, cale szczescie byl to nie tak mocny siarczan a cena odstraszala, wiec nikogo nie mam na sumieniu. Teraz wiedzac jak czysty HCL potrafi uzaleznic nikomu o tym nie wspominam ;)
A co do seksu jeszcze raz: Dla mnie po mefie zupelnie inne odczucie, o wiele lepiej, minus taki ze po dluzszym czasie (nie wiem moze 20 minut moze 40, na mefie czas zapierdala tak ze ciezko to okreslic) flaczeje, o ile mozna postawic to juz wiadomo ze po krotkim czasie czy podczas zmiany pozycji bedzie to samo az wkoncu flak totalny. Czlowiek chce nie wyzyty a tu nic sie nie da zrobic, jedynie 30-60 minut odpoczynku moze pomoc.
Moja laska odrazu poznaje po tym ze mefilem, kilka razy myslalem zeby to zrobic razem, napewno bylby ogien, ale jak juz ktos tu napisal nie chce dawac tego gowna osobie ktora kocham. Fakt ze odemnie pozniej i tak by nie dostala, a sama zamawiac napewno by nie zamawiala ale jednak wole NIE
Hehe, wyrosniecie z tych "idealnych partnerow" i "drugich polowek". Partenerzy i partnerki, albo sa dobrzy w seksie, albo nie. Czesto wystarczy, aby jeden z partnerow byl dobry w uprawianiu seksu, a juz poprowadzi we wlasciwym kierunku calosc przezyc. To tak jak dobry przewodnik podczas psychodelicznego tripu. Jedni maja talent, inni nie. W tym kraju juz tak jest, ze sex jest idealizowany i czesto tematem tabu. Prawda jest taka, ze im czesciej i z wieksza iloscia bedziecie sex uprawiac, tym lepiej Wam i partnerom bedzie, czy z mephem, czy bez niego.
Czyszczenie tematów ze spamu i niepotrzebnych postów // 2022'' // IGH909
A ty mordo napierdalasz środki uspokajające
Za rogiem gdzieś się czai zagadka istnienia
A ty proszki napierdalasz na obniżenie ciśnienia
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Narkotyki łatwiej dostępne w Warszawie niż alkohol. Dowóz 24/7
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
UEFA wszczęła dochodzenie w sprawie sędziego, który mógł zażywać narkotyki podczas Euro w Niemczech
Unia Europejskich Związków Piłkarskich (UEFA) wszczęła dochodzenie w sprawie angielskiego sędziego Davida Coote'a, podejrzanego o zażywanie narkotyków.
Donald Tusk w ciągu 30 dni musi wypowiedzieć się na temat dekryminalizacji i posiadania
Dziś Komisja do Spraw Petycji Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej rozpatrzyła projekt dekryminalizacji posiadania do 15 gramów marihuany oraz uprawy jednej rośliny konopi indyjskich na własny użytek. Debata dotyczyła złagodzenia przepisów ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii i była odpowiedzią na petycje obywatelskie oraz rosnące społeczne poparcie dla liberalizacji prawa w tej kwestii.
Wrocław: Tak umierał szesnastoletni Sebastian. Koledzy uwięzili go cierpiącego w mieszkaniu
Dziś wiadomo już, że kolega podał mu drinka z ecstasy. Gdy chłopiec źle się poczuł, znajomi nie pomogli mu, na dodatek zamknęli w mieszkaniu leżącego na podłodze i uciekli.