4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 381 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fasolkaaa »
aenedue pisze:
Fasolkaaa pisze:
Ja po 3 latach przygody z fetą nabawiłam się arytmii oddechowej mimo, że serce miałam jak dzwon!
No to musiałaś nieźle napier*** to ścierwo bo ja rekreacyjnie sobie przyjmuję fetę tak spokojnie od 12 lat i jakoś nie zauważyłem większych problemów ze zdrowiem - owszem kondycja mi się znacznie pogorszyła ale to ogólnie przez siedzący styl życia (wystarczy jednak, że pobiegał za piłką raz na tydzień po 1,5h i już po 4-5 takich sesjach widać poprawę). Tak więc wydaje mi się, że kluczem do wszystkiego jest po prostu rozsądny umiar zarówno w dawkach jednorazowych jak i częstotliwości przyjmowania i tyczy się to wszystkich subtancji. Do tego nie zawadzi chociaż trochę dbać o swoje zdrowie i raz na jakiś czas przebadać się czy wszystko jest OK.
No przyznaję się bez bicia, że napierdalałam ostro. Wiem, wiem, błędy młodości. Jednak mimo wszystko i tak cieszę się, że nie mam poważniejszych problemów z sercem, że stać mnie nawet na ciężki wysiłek fizyczny i nie wysiadam po wejściu na 4 piętro... Generalnie nie odczuwam jakoś tej arytmii, poprostu wiem, że ona jest i wiem, że pojawiła się po moich przygodach z fetą. A już najbardziej cieszy mnie to, że mój mózg się nie zbuntował i nie dał się przekonać po tych 3 latach, że ziemia jest płaska. Bo jak czasami widzę ludzi, którzy fecą tak, jak ja kiedyś to aż mi ich żal. Bania zryta, zawieszki. Szkoda życia.
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 423 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Frame »
asz kurwa w dupie mam ten mefedron. kupie sobie koks bo to co 4mmc wyprawia z sercem to jakaś kpina.
W ciągu stycznia wciągnąłem wydaje mi się mało, bo z 2-3 gramy, nie wiecej niz 0.5 na dobe ostatnio co jakies 3 dni. No i jak wczoraj przyjebalem kreske (ni chuja nie wiem ile bylo tam dokladnie, strzelam ze kolo 170mg? pewnie mniej z tego co sie orientuje) to do tej pory, 20 godzin pozniej, mam wyraznie przyspieszoną akcje serca. i nawet nie było zajebiscie tylko tak 'ok'. tak więc
-serce napierdala/pobolewa
-niedobry spływ
-może to kwestia dawkowania ale nie mam zamiaru ważyć sobie każdej porcyjki jeśli to te paredziesiąt mg tak zmienia postać rzeczy

było miło, nara. nie wiem jak można się uzależnić od mefa
Uwaga! Użytkownik Frame nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 381 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fasolkaaa »
Można. Bo widzisz, Ty się przejmujesz tym, że Cię serce boli, że napierdala. A są tacy, którzy to mają serdecznie w poważaniu i ćpają dalej. Nie znasz ludzi, którzy już na pierwszy rzut oka wyglądają na porządnie wyniszczonych przez jakiś drag a i tak ćpają? No ja znam. Żal ale co zrobisz.
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 124 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: SirAltar »
Kolega z którym wczoraj bawilismy sie mefem w pewnym momencie strasznie zbladł, zaczął się obficie pocić, posiniały mu nieco usta. Uważam że to raczej jego koniec przygody z tym środkiem, ale zastanawia mnie co mogło być przyczyną takiego stanu rzeczy. Obkurczenie naczyń i fizjologiczna, silna dość reakcja czy jakiś patologiczny stan (Uczulenie) etc.? Dodam, że nie bierze żadnych leków, z sercem nie ma problemów, natomiast dawki (ok. 400 mg na cały wieczór) były względnie rekreacyjne. Ach, łączyliśmy to z dużą ilością MJ. Miał ktoś kiedyś podobnie ?
  • 261 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ripperg »
Niszczy mef serce strasznie. Ja czuje ze je mam od dluzszego juz czasu, pora na regeneracje. Co polecacie zeby przyszpieszyc ten proces ?

Poczytalem na temat nadcisnienia. Bo 194/104 przy pulsie dochodzacym prawie do 200 to jakis koszmar, nie zdawalem sobie sprawy ze jest az tak zle.
Uwaga! Użytkownik ripperg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 150 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: aenedue »
.
Ostatnio zmieniony 06 marca 2015 przez aenedue, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik aenedue nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Toker »
aenedue pisze:
Dobrze, że jest takie coś jak tolerka :-).
Napierdalałbyś opiaty to byś inaczej śpiewał szefie :D
Polecam to samo co wyżej, moja ulubiona terapia, do tego Olimp Stress Control 2 rano i 2 wieczorem i jest naprawdę wspaniale.
Jak tam się ogólnie trzymasz? U mnie okej, ale tego gówna, tych czerwonych szatanów nie chcę nawet widzieć. Amfibie trójki kiedyś jadłem, aktualnie chcę spróbować jeszcze raz i zobaczyć, może jednak to jedne z najlepszych są dla mnie. Mef faktycznie ryje serce, o piciu się zapomina i 48h ciągle napierdalając mefa kończy się strasznymi parestezjami.
Pozdro :)
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 150 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: aenedue »
.
Ostatnio zmieniony 06 marca 2015 przez aenedue, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik aenedue nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Lo$ »
jo inaczej, 300 mg kw salicylowego 30 min przed mef pomoglo na szybkie bicie serca.
Ostatnio zmieniony 04 marca 2010 przez Lo$, łącznie zmieniany 4 razy.
  • 261 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ripperg »
To je zmierz a nie piszesz ze Cos Ci sie wydaje. Ja osobiscie odczuwam wysoki puls. Jesli puls jest w miare to wysokiego cisnienia prawie nie odczuwam. Takze nastepnym razem chwyc z cisnieniomierz i dopiero pisz ze z sercem wszystko wporzadku
Uwaga! Użytkownik ripperg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.