4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 261 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ripperg »
Niszczy mef serce strasznie. Ja czuje ze je mam od dluzszego juz czasu, pora na regeneracje. Co polecacie zeby przyszpieszyc ten proces ?

Poczytalem na temat nadcisnienia. Bo 194/104 przy pulsie dochodzacym prawie do 200 to jakis koszmar, nie zdawalem sobie sprawy ze jest az tak zle.
Uwaga! Użytkownik ripperg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 150 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: aenedue »
.
Ostatnio zmieniony 06 marca 2015 przez aenedue, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik aenedue nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Toker »
aenedue pisze:
Dobrze, że jest takie coś jak tolerka :-).
Napierdalałbyś opiaty to byś inaczej śpiewał szefie :D
Polecam to samo co wyżej, moja ulubiona terapia, do tego Olimp Stress Control 2 rano i 2 wieczorem i jest naprawdę wspaniale.
Jak tam się ogólnie trzymasz? U mnie okej, ale tego gówna, tych czerwonych szatanów nie chcę nawet widzieć. Amfibie trójki kiedyś jadłem, aktualnie chcę spróbować jeszcze raz i zobaczyć, może jednak to jedne z najlepszych są dla mnie. Mef faktycznie ryje serce, o piciu się zapomina i 48h ciągle napierdalając mefa kończy się strasznymi parestezjami.
Pozdro :)
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 150 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: aenedue »
.
Ostatnio zmieniony 06 marca 2015 przez aenedue, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik aenedue nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Lo$ »
jo inaczej, 300 mg kw salicylowego 30 min przed mef pomoglo na szybkie bicie serca.
Ostatnio zmieniony 04 marca 2010 przez Lo$, łącznie zmieniany 4 razy.
  • 261 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ripperg »
To je zmierz a nie piszesz ze Cos Ci sie wydaje. Ja osobiscie odczuwam wysoki puls. Jesli puls jest w miare to wysokiego cisnienia prawie nie odczuwam. Takze nastepnym razem chwyc z cisnieniomierz i dopiero pisz ze z sercem wszystko wporzadku
Uwaga! Użytkownik ripperg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 282 / 9 / 0
Mef podbija ciśnienie, i tętno w znacznym stopniu. Raz z głupoty wziąłem 400mg na raz. 200doustnie, nie działało 15min to dowaliłem kolejne 200 tylko snortem. Po wejściu ze strachu zmierzyłem ciśnienie i wyskoczyło za 2 razami, error error więc chyba wyszedłem z lekka poza skalę %-D %-D Jednak nie odczuwam, tego w żaden sposób, nic się nie stało i już więcej tego nie powtórzę :-D
Piękna jest pogoda i słońce jest gorące
A ty mordo napierdalasz środki uspokajające
Za rogiem gdzieś się czai zagadka istnienia
A ty proszki napierdalasz na obniżenie ciśnienia
  • 347 / 6 / 0
Chyba mamy podobnie pod względem ciśnienia. Mało rzeczy podnosi mi ciśnienie, tak żebym poczuł jakieś negatywne skutki. Ale z drugiej strony, jakimś harpaganem nie jestem, żeby testować bóg wie jakie ilości.
  • 139 / 7 / 0
No nie da się ukryć że mefedron daję niezły wycisk naszej pompce. Moje maksymalne ciśnienie to było coś w granicach 180/135 i do tego puls mniejwięcej 190 uderzeń na minutę przy dawkach rzędu 250-500mg na jeden raz podane dożylnie.
No Risk, No Fun :]
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lilpit »
no serce dosyc jest odczuwalne w klatce, szczegolnie jak sie wlasnie wieksza kreske na pierwsze pier******cie.
Dzisiaj sobie sprobowalem ze poprostu mniejszymi ilosciami ale czesciej, tak (50-75 mg co 20-30 minut a nie 130-166 co godzine) wtedy to sierce nie dostaj z bomby kopa na wejsciu, które chcąc nie chcąc jest moocne, tylko stopniowo buduje ta faze. niewiem jak nawas ale na mnie mefedron dziala tak ze nastepna kreska jakos sie jakby kumulowala z poprzednia ;) takie moje 3 grosze w tym temacie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.