4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 111 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Azot »
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:
Ale w kwasie azotowym najlepiej.
potwierdzam ;]
  • 925 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
śpiący pisze:
jak możne przedawkować mefedron ? nigdy mi się to nie udało,nawet po 6-8 gramowych ciągach bez snu,nawet po gramie wciągniętym w 45 minut,no po prostu przedawkować się nie da.
a co rozumiesz przez 'przedawkowanie'? zgon czy po prostu uzyskanie niezamierzonego, negatywnego efektu?
dla mnie przedawkowanie następuje wtedy, kiedy czuję się źle z powodu przyjęcia dużej ilośći substancji.
i po mefie jest to bardzo łatwa sprawa.
  • 25 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: emma »
Myślę, że wbrew pozorom (chociaż...?) o zgon też nie jest tak trudno.
  • 104 / / 0
Nieprzeczytany post autor: arakon »
W mojej opinii przedawkować mefedron śmiertelnie, tak żeby to on bezpośrednio był przyczyną zgonu jest trudno(kurkmanek brał 0,5g na jedno puknięcie i żyje). Natomiast, widomym jest że 4-mmc bardzo gwałtownie odwadnia organizm, co według mnie jest znaczącym czynnikiem w większości zgonów po nim(tudzież miksach innych substancji z nim). Organizm się po prostu przegrzewa.
Let a man walk alone, let him commit no sin, with few wishes, like an elephant in the forest.
  • 23 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Xxlk »
co do dawkowania, to po ciagu w noc przyjebałem sniffa 500mg na raz, niestety nie czulem juz praktycznie nic tylko taki straszny speed ( źrenice sie nie powiekszyly po tej dawce! sic! ). Przez nastepne 4 dni bolało mnie; serce, płuca, nerki, wątroba. Ogolnie nie polecam takiego dawkowania, jest to straszna przesada - ja po 2tyg przerwie wlasnie siedze na diabełkiem w mojej klamce z euforią w bani, i w ogóle pisze tego posta bo skonczyłem post przedwielkanocny ;D.
  • 2 / / 0
Co robić w przypadku przedawkowania? Kiedy występuje stan, nie wiem czy można tak to nazwać, czy jest to fachowe, zgodne z ta konkretną syt, mianowicie częstoskurcz? W jaki sposób można takiej osobie pomóc, przed ostatecznym wezwaniem pogotowia?
Uwaga! Użytkownik VoranDrezov nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
Jeżeli nie masz odpowiedniej wiedzy w tej dziedzinie, oraz nie znasz się na farmakologii, to nie powinieneś się zabierać za pomoc, gdyż możesz spowodować nierozważnym działaniem więcej krzywdy, niż dobrego. Lepiej wezwać pogotowie, zwłaszcza jeżeli ta osoba traci przytomność i ogólnie zaczyna tracić kontakt z otoczeniem przy jednoczesnym wysokim pulsie i ciśnieniu krwi. W innym przypadku (ale na własną odpowiedzialność) można zaryzykować i zaczekać. Jeśli efekty słabną, a samopoczucie tej osoby się poprawia, to powinno być już (raczej) ok. Najlepiej uważać, żeby w ogóle do takiej sytuacji jak overdose nie doprowadzić.
Ostatnio zmieniony 28 marca 2010 przez Reez, łącznie zmieniany 2 razy.
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 729 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Toker »
Betablokery i stymulanty, to - według wikipedii - bardzo niebezpiezne.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 2497 / 49 / 0
A w szpitalu i tak by ci ewnie je podali.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 757 / 31 / 0
Toker pisze:
Betablokery i stymulanty, to - według wikipedii - bardzo niebezpiezne.
To samo sobie pomyslalem. Ja bym sie radzil zaopatrzyc w jablka, melise i krople walerianowe (kozlek lekarski). 5 torebek melisy na kubek + 2x dawka standardowa kropelek i ze 2 jablka powinny uspokoic a do tego jest to bardzo bezpieczne.
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.