4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Uroczyście ogłaszam, że w Poznaniu znów pojawił się Mef :D Jest bardzo czysta partia, po roku przerwy działa bardziej euforyzująco niż koks ;) Niemiłym zaskoczeniem jest cena bo 100zł/g ale na prawdę warto ze względu na jakość ;) Na razie tygodniowy ciąg, mam nadzieje, że w dniu dzisiejszym się skończy ;)

Przeniesiono - 13.
  • 49 / / 0
to dziwne Mcree, ale praktycznie i w tym momencie w Warszawie się pojawił czysty mef 100zl/g ;p
Uwaga! Użytkownik shinowski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 180 / 1 / 0
ktos sie spotkal z takim 4mmc? Chlop zaufany sie wydaje, zawsze od niego bralem bialutki ryz. Tym razem skonczylo mu sie, i powiedizal ze ma sort tanszy- ktory juz lezy od jesieni tamtego roku, troszke zdegradowal i zawilgotnial/zrobil sie lekko szary

podobno slabiej dziala, ale efekt ten sam

tutaj foto, co o tym myslicie? Na fotce wyszlo w miare mocno brazowe, w realu troche bardziej zbizone do bieli.
zapachu praktycznie nie ma- jak juz to zapach ryzu przed zgnieceniem.

[ external image ]
Uwaga! Użytkownik immortal11 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 410 / 8 / 0
waliłem taki mef i faktycznie był gorszy, do tego nos mocniej napierdalał po tym i miało to intensywny zapach. działanie ok tylko trzeba jebać więcej i albo mi się wydawało albo zwała była po tym gorsza niż po białym
  • 141 / 4 / 0
W pewnej podwarszawskiej miejscowości jest puder 80zł/g. Dzisiaj brałem pierwszy raz od delegalizacji i szczerze powiem że myślałem że będzie jak za czasów jego legalnośći. NIestety chyba troche przechszczony chyba bo nie kopie tak ładnie jak kiedyś...
  • 1558 / 18 / 0
loth_joven pisze:
jak wyglada w rybniku/gliwicach? orientuje sie ktos? W wakacje staff jeszcze w rybniku byl dobry ale ostatio wszedzie pustoo ;/
Czasem 4-mec z solą. Czasem 4-mmc, w b.małym ryżu. Igiełki 1-2mm
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 211 / 1 / 0
Ceny mocno zróżnicowane. Ale 100 to chyba lekka przesada. Rzeszów/Dębica/Mielec - zazwyczaj około 60 zł. Jakość raz lepsza raz gorsza.
  • 75 / 3 / 0
Podobno psy dzisiaj zatrzymały jakiegoś kolesia, za pasy niezapięte. I.. znależli kilo mefedronu
A miał trafic ma Pruszków.. Ja niemoge nigdzie dostac prawdziwego :#:
Uwaga! Użytkownik Fidel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 3 / 0
WWA 80zł-1g,nie próbowałem ale kumpel mówi że dobrze go robi .100zł to przesada?Jakby gonili zawsze od początku po 120-150zł to i tak masa ludzi by to brała i nie narzekali by na cenę.I już 100 razy lepiej wziąć taki mef za 100zł niż koks za 150zł gdzie koksu jest 0.3 a reszta to lidokaina+efedryna.
Ostatnio zmieniony 18 października 2011 przez Szczaw999, łącznie zmieniany 1 raz.
:
  • 7 / / 0
w rybniku 70zl za krysztal, 80 za puder
'torn apart between promise and realty'
ODPOWIEDZ
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".