Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
mass z diabłem to Ci uwierzę, ale nie z 14g w ciągu tak krótkiego czasu.
LOL jeśli faktycznie tyle wjebałeś to nic dziwnego (nawet przy mniejszej ilości) ile razy już miałem wizuale lepsze niż po kwasie :E a wystarczyło tylko wpierdolić większą ilość ketonów w 2-3h niż zwykłem wpierdalać rozbite na kilkudniowe ciągi :E , a głosy to ja ciąle słysze... gnembiom mnie ciągle o jeszcze jedną kreske
trass: glosy zaczely sie pojawiac kiedy stalem nie wiam jak dlugo pod drzwiami i podsluchiwalem czy ktogos za nimi nie ma. Bylem pewien ze jestem na podsluchu lub ktos zamontowal mi ukryta kamere. Ciagle probowalem cos uslyszec ale zaloze sie ze nikogo tam nie bylo ... az nagle przemowił ten kurewsko zmutowany głos :(
Możesz potwórzyć słowo w słowo co powiedział?
trass pisze:Kiedy, po ilu g i w jakich okolicznościach mówił to?
mass z diabłem to Ci uwierzę, ale nie z 14g w ciągu tak krótkiego czasu.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.