4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 189 / 9 / 0
hej. co jakis czas mam w pracy robione testy narkotykowe no i wyglada na to, ze moj czas przyjdzie za kilka dni. 3 dni temu wzielam na imprezie okolo 1g mefedronu. czy ktos moze mi powiedziec po jakim czasie mefedron jest niewidzialny w moczu? a jesli chodzi o testy, sa to jakies angielskie multi testy, ktore wykrywaja: - Amphetamines (Speed)
- Barbiturates (Barbs, Downers and Reds)
- Benzodiazepines (tranquillisers such as diazepam, Temazapam, nitrazepam and flunitrazepam - also known as Rohypnol, Valium, Ativan and Mogadon)
- Cocaine and Crack
- Methamphetamines (ecstasy)
Methadone (Dollies, Dope)
- Opiates (Heroin)
- Phencyclidine (Angel Dust)
- TCA Tricyclics (antidepressants)
Cannabis

dzieki za pomoc.
  • 49 / / 0
Nie mam pewnosci ile dokładnie, ale nie mniej niż 2 tygodnie.

A, i pij dużo wody.
Uwaga! Użytkownik Dillinja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 265 / 0
Czytałem na Bluelight o przypadku fałszywego wykrycia metamfetaminy w moczu po zażyciu mefedronu. Nie było tam jednak nic o tym przez ile dni po przyjętej dawce test może dać wynik pozytywny. Życzę szczęścia, a gdyby to było za mało, zapieraj się że to pomyłka i żądaj kolejnego testu, pod warunkiem oczywiście że będziesz czysta (nie wiedziałem z kim piszę :-) ).
Ostatnio zmieniony 06 czerwca 2012 przez TheLight, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 189 / 9 / 0
tez sie z tym spotkalam, zdarza sie, aczkolwiek rzadko. miejmy nadzieje, ze przynajmniej do konca tygodnia dadza mi spokoj, potem nie bedzie sie czego bac. a jak nie to zawsze moge sprobowac mitu o sudafedzie, zreszta ostatnim razem jak mialam test to musialam napisac jakie leki zazywalam w ostatnich trzech dniach itp itd, wiec moze sie jakos uda.
  • 8 / / 0
2 tyg?? Jeżeli po tygodniu test cokolwiek wykaże to będzie cud. Pamiętaj że zawsze możesz zakwasić próbkę moczu sokiem z cytryny czy kwaskiem cytrynowym. Jeżeli przed testem będziesz dużo pić i odpowiednio w ten sposób zmniejszysz stężenie metabolitów w moczu to wystarczy parę ziarenek kwasku. Kwasek zamsze możesz mieć w kieszeni, z tamtąd łatwo może trafić pod paznokieć a następnie do próbki. Zresztą co ja Ci mówię, bądź kreatywna!
  • 2362 / 28 / 0
niektóre testy mają zabezpieczenia wykrywające rozcieńczenie moczu jak i ingerencję chemiczną w jego skład
BS
  • 934 / 12 / 0
Ja miałem taki właśnie przypadek, na teście który mi robili na pogotowiu, mef wyszedł jako amfetamina.
  • 953 / 4 / 0
@up
bardzo możliwe, bo metkatynon wyszedł na toksykologii jako metaamfetamina.
mefedron prawdopodobnie będzie wykrywany jako pochodna fety.
musisz przekroczyć granicę tylko po to, by pamiętać, gdzie leży.
  • 34 / / 0
często się zdarza że wychodzi fałszywie pozytywny wynik amf przy zażywaniu mefa. Jednak pocieszające jest, że wszystkie stymulanty (kokaina, amfetamina, metamf. itp) utrzymują się 48 do 72h w moczu. Wystarczy pić dużo wody, kawy (kofeina moczopędna) i wit. C (moczopędna, potrafi zaburzać wyniki badań moczu [ale na naszą korzyść]) i juz po jednej dobie nie powinno nic wyjść. Sprawa ma się trochę gorzej gdy wali się w ciągach, ale nawet wtedy ze wszystkiego da sie wyczyścić w ciągu tych 72h.
Dillinja pisze:
Nie mam pewnosci ile dokładnie, ale nie mniej niż 2 tygodnie.
Gówno prawda, tyle to się utrzymuje THC w moczu które wiąże się w organizmie z tłuszczami i jest wydalane dużo wolniej. Wszelkie stymulanty są wydalane przeciętnie w ciągu 2-3 dób.
  • 1049 / 10 / 0
mefedron jest niewykrywalny w moczu juz po ~48 godzinach po ostatniej alikacji.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.