4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 189 / 9 / 0
hej. co jakis czas mam w pracy robione testy narkotykowe no i wyglada na to, ze moj czas przyjdzie za kilka dni. 3 dni temu wzielam na imprezie okolo 1g mefedronu. czy ktos moze mi powiedziec po jakim czasie mefedron jest niewidzialny w moczu? a jesli chodzi o testy, sa to jakies angielskie multi testy, ktore wykrywaja: - Amphetamines (Speed)
- Barbiturates (Barbs, Downers and Reds)
- Benzodiazepines (tranquillisers such as diazepam, Temazapam, nitrazepam and flunitrazepam - also known as Rohypnol, Valium, Ativan and Mogadon)
- Cocaine and Crack
- Methamphetamines (ecstasy)
Methadone (Dollies, Dope)
- Opiates (Heroin)
- Phencyclidine (Angel Dust)
- TCA Tricyclics (antidepressants)
Cannabis

dzieki za pomoc.
  • 49 / / 0
Nie mam pewnosci ile dokładnie, ale nie mniej niż 2 tygodnie.

A, i pij dużo wody.
Uwaga! Użytkownik Dillinja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 267 / 0
Czytałem na Bluelight o przypadku fałszywego wykrycia metamfetaminy w moczu po zażyciu mefedronu. Nie było tam jednak nic o tym przez ile dni po przyjętej dawce test może dać wynik pozytywny. Życzę szczęścia, a gdyby to było za mało, zapieraj się że to pomyłka i żądaj kolejnego testu, pod warunkiem oczywiście że będziesz czysta (nie wiedziałem z kim piszę :-) ).
Ostatnio zmieniony 06 czerwca 2012 przez TheLight, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 189 / 9 / 0
tez sie z tym spotkalam, zdarza sie, aczkolwiek rzadko. miejmy nadzieje, ze przynajmniej do konca tygodnia dadza mi spokoj, potem nie bedzie sie czego bac. a jak nie to zawsze moge sprobowac mitu o sudafedzie, zreszta ostatnim razem jak mialam test to musialam napisac jakie leki zazywalam w ostatnich trzech dniach itp itd, wiec moze sie jakos uda.
  • 8 / / 0
2 tyg?? Jeżeli po tygodniu test cokolwiek wykaże to będzie cud. Pamiętaj że zawsze możesz zakwasić próbkę moczu sokiem z cytryny czy kwaskiem cytrynowym. Jeżeli przed testem będziesz dużo pić i odpowiednio w ten sposób zmniejszysz stężenie metabolitów w moczu to wystarczy parę ziarenek kwasku. Kwasek zamsze możesz mieć w kieszeni, z tamtąd łatwo może trafić pod paznokieć a następnie do próbki. Zresztą co ja Ci mówię, bądź kreatywna!
  • 2362 / 28 / 0
niektóre testy mają zabezpieczenia wykrywające rozcieńczenie moczu jak i ingerencję chemiczną w jego skład
BS
  • 934 / 12 / 0
Ja miałem taki właśnie przypadek, na teście który mi robili na pogotowiu, mef wyszedł jako amfetamina.
  • 953 / 4 / 0
@up
bardzo możliwe, bo metkatynon wyszedł na toksykologii jako metaamfetamina.
mefedron prawdopodobnie będzie wykrywany jako pochodna fety.
musisz przekroczyć granicę tylko po to, by pamiętać, gdzie leży.
  • 34 / / 0
często się zdarza że wychodzi fałszywie pozytywny wynik amf przy zażywaniu mefa. Jednak pocieszające jest, że wszystkie stymulanty (kokaina, amfetamina, metamf. itp) utrzymują się 48 do 72h w moczu. Wystarczy pić dużo wody, kawy (kofeina moczopędna) i wit. C (moczopędna, potrafi zaburzać wyniki badań moczu [ale na naszą korzyść]) i juz po jednej dobie nie powinno nic wyjść. Sprawa ma się trochę gorzej gdy wali się w ciągach, ale nawet wtedy ze wszystkiego da sie wyczyścić w ciągu tych 72h.
Dillinja pisze:
Nie mam pewnosci ile dokładnie, ale nie mniej niż 2 tygodnie.
Gówno prawda, tyle to się utrzymuje THC w moczu które wiąże się w organizmie z tłuszczami i jest wydalane dużo wolniej. Wszelkie stymulanty są wydalane przeciętnie w ciągu 2-3 dób.
  • 1049 / 10 / 0
mefedron jest niewykrywalny w moczu juz po ~48 godzinach po ostatniej alikacji.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.