4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Znam ludzi , ktorzy potrafili miesiacami leciec moze nie , ze bez snu ale dzien w dzien szurali i wodeczka. Mowie tutaj o starym sorcie z 2010 po tamtym zarelku nie bylo praktycznie kamlotow. Teraz ten matex co jest to jakies ku**a cuda sie porobily 1 nocka i kamlot taki , ze koniec swiata.
  • 3 / 1 / 0
Po 3 dniach nie mogę już na materiał i mam odruchy wymiotne na myśl aby wciągnąć kreskę. Raz zasnąłem chwilę po kresce ze zmęczenia, niestety ciśnienie na dorzutki wygrywa ze zdrowym rozsądkiem. Jeden raz udało mi się odłożyć towar na później, zwykle lecę do końca worka
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.

Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.