Polecam się zapoznać https://anandamed.pl/nowelizacja-rozpor ... 3995156728 - szczególnie osobom nie mogącym z jakiegoś powodu skorzystać stacjonarnie. Jeszcze nie testowałem, ale zakładam, że działa tak, jak działały wcześniej - pomijając tzw. receptomaty. Cena wysoka, ale gwarantują 3 miesiące kuracji.
Uzasadnienie i interpretacja jest przynajmniej dla mnie jak najbardziej sensowna. Ten przepis o całkowitym zakazie przedstawiają jako zbyt duża i niepoparta niczym ingerencja w legalnie działające kliniki oraz w dobro pacjentów. Powołują się też na etykę lekarską, z czym trudno się nie zgodzić. Apelują też do innych klinik o przywrócenie teleporad.
Bo sporo się popsuło tzn 420Pharma jak również aurora (29) były słabe i szukam jakiegoś pewnika, najlepiej indica albo hybryda. Żeby było wgl nie przesuszone i żeby miało moc. Aurory a tym bardziej 420 nie wezme już nawet za pół ceny bym tego nie chciał
https://budcare.pl/odmiany/blood-orange ... growth-29/
Telefon był z 1.5h przed czasem i doktor od razu przeszedł do rzeczy, czyli działa na zasadzie "co podać".
Wziąłem łącznie 25g, ale gdybym chciał 30, też pewnie nie byłoby problemu.
Dobra opcja dla tych, którzy nie mogą albo nie chcą stacjonarnej wizyty. Zero weryfikacji, czyli tak, jak to powinno działać. Tylko ta cena mocno wygórowana.
15 maja 2026Kochanek Heleny pisze: Cantourage? Ewentualnie Canopy Grow np. ich nowość blood Orange kush;)
https://budcare.pl/odmiany/blood-orange ... growth-29/
Ja właśnie pobieżnie tylko obejrzałem dzisiejszy zakup. Wybrałem sobie Farm Gas od Aurory (27%, ale w niezależnych badaniach wyszło 30.5% - pewnie zależy od partii) oraz Hindu Kush z Slabu, bo lubię klasyki.
MK - zapach ziemisty i piżmowy (chyba każdy kiedyś miał z nim do czynienia), topy średniej wielkości. Jestem przekonany, że będzie dobry.
Farm gas zapach ma zabójczy - czuć ewidentnie naftę zmieszaną z czosnkiem - bomba!!
Wizualnie do obu ciężko cokolwiek zarzucić - pięknie przytrymowane, choć oczywiście lepiej wygląda FG.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.